Bahsettiğim TV lerde ilk oynayan kurtlar vadisi dizisidir. Varmı HD si felan haberiniz varmı?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81.Bölüm'den sonrası Star TV HD'den 720p kayıtları bulunabiliyor. Irak filminin de Blu-ray'i var. Bu kadar.
internetin sınırsızsa torrentlerde var indir istediğin şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: Assassins
internetin sınırsızsa torrentlerde var indir istediğin şekilde
Ben Kurtlar Vadisi PUSU dan bahsetmiyorum. Tv lerde ilk oynayandan bahsediyorum. Ve hiç bir yerde bulamadım.
Hd yayın olmadığı için yok diye biliyorum
İyiki yok. İğrenç bir dizi.
Dostum, akıl var, mantık var. Günümüzde bile toplasan 4-5 tane dizi HD olarak yayınlanıyor. Sen yıllar önce yayınlanmış bir dizinin HDsini soruyorsun. DVDsi çıkartılan dizi sayısı kaç tane ki? Blu-rayi çıkan türk filmi sayısı kaç tane? Bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordun ki ?
Dostum, akıl var, mantık var. Günümüzde bile toplasan 4-5 tane dizi HD olarak yayınlanıyor. Sen yıllar önce yayınlanmış bir dizinin HDsini soruyorsun. DVDsi çıkartılan dizi sayısı kaç tane ki? Blu-rayi çıkan türk filmi sayısı kaç tane? Bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordun ki ?
Yapımcı firma isterse eski bölümlerin de Bluray'ini çıkarabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: wrigoo
Seninki gibi akıl dolu bir cevap beklemediğim kesin ;) Belki firma eski dizileri HD olarak yayınlamıştır nerden bileyim ben. Bilmediğim içinde soruyorum işte. 6 senede attığım msg sayısı belli. Gereksiz sorularınızla post kastırtmayın beni
Dostum o eski filmler Blu-ray çözünürlüğünün de üstünde bir kalite de çekiliyor. Muhtemelen Kurtlar Vadisi'de öyledir sanıyorum, istenirse Blu-ray'i çıkartılabilir.
Günümüzde ne bileyim 50'yi geçik Türk dizisi yayınlanıyor, 5-6 tanesini HD olarak izleyebiliyoruz. Yılda 100 tane Türk filmi DVD'si çıkıyor, ancak 5-6 tanesini HD olarak görebiliyoruz. Türk dizi sektörü 250'yi aşkın dizi görmüştür belki de kaç tanesinin DVD'sini görebildik? Ben sadece söylüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme