Şimdi Ara

Kurtlar Vadisinin HD si yada Bluray'i varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahsettiğim TV lerde ilk oynayan kurtlar vadisi dizisidir. Varmı HD si felan haberiniz varmı?

• Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81.Bölüm'den sonrası Star TV HD'den 720p kayıtları bulunabiliyor. Irak filminin de Blu-ray'i var. Bu kadar.
  • internetin sınırsızsa torrentlerde var indir istediğin şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

internetin sınırsızsa torrentlerde var indir istediğin şekilde

Ben Kurtlar Vadisi PUSU dan bahsetmiyorum. Tv lerde ilk oynayandan bahsediyorum. Ve hiç bir yerde bulamadım.
  • Hd yayın olmadığı için yok diye biliyorum
  • İyiki yok. İğrenç bir dizi.
  • Dostum, akıl var, mantık var. Günümüzde bile toplasan 4-5 tane dizi HD olarak yayınlanıyor. Sen yıllar önce yayınlanmış bir dizinin HDsini soruyorsun. DVDsi çıkartılan dizi sayısı kaç tane ki? Blu-rayi çıkan türk filmi sayısı kaç tane? Bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordun ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Dostum, akıl var, mantık var. Günümüzde bile toplasan 4-5 tane dizi HD olarak yayınlanıyor. Sen yıllar önce yayınlanmış bir dizinin HDsini soruyorsun. DVDsi çıkartılan dizi sayısı kaç tane ki? Blu-rayi çıkan türk filmi sayısı kaç tane? Bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordun ki ?

Yapımcı firma isterse eski bölümlerin de Bluray'ini çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Dostum, akıl var, mantık var. Günümüzde bile toplasan 4-5 tane dizi HD olarak yayınlanıyor. Sen yıllar önce yayınlanmış bir dizinin HDsini soruyorsun. DVDsi çıkartılan dizi sayısı kaç tane ki? Blu-rayi çıkan türk filmi sayısı kaç tane? Bu soruyu sorarken nasıl bir cevap bekliyordun ki ?

Seninki gibi akıl dolu bir cevap beklemediğim kesin ;) Belki firma eski dizileri HD olarak yayınlamıştır nerden bileyim ben. Bilmediğim içinde soruyorum işte. 6 senede attığım msg sayısı belli. Gereksiz sorularınızla post kastırtmayın beni
  • Dostum o eski filmler Blu-ray çözünürlüğünün de üstünde bir kalite de çekiliyor. Muhtemelen Kurtlar Vadisi'de öyledir sanıyorum, istenirse Blu-ray'i çıkartılabilir.

Günümüzde ne bileyim 50'yi geçik Türk dizisi yayınlanıyor, 5-6 tanesini HD olarak izleyebiliyoruz. Yılda 100 tane Türk filmi DVD'si çıkıyor, ancak 5-6 tanesini HD olarak görebiliyoruz. Türk dizi sektörü 250'yi aşkın dizi görmüştür belki de kaç tanesinin DVD'sini görebildik? Ben sadece söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.