Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1796. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.675.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17941795179617971798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K1N6

quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

Mirsad'ın ölümüne en az Memati'nin ölümüne üzüldüğüm kadar üzüldüm.Çok yakışıyordu diziye, ve Akif epey torpilli arkadaşlar.Ömer Lütfü Mete'nin oğluymuş kendisi ve hatta forumda bir iddia dolaşıyor.Polat'ın yerini Akif alacak.Eğer böyle birşey olursa Kurtlar Vadisi'nden hiç soğumadığım kadar soğurum.Mirsad gibi bir karakteri harcayıp Akif gibi odun bir karakteri ön plana çıkarmak senaristlerin tam Kurtlar Vadisi'nin küllerinden yeniden doğduğu bir seneye, 10.cu seneye hakaret olur bence...

Aynen Akif kadar şişirme bir karakter görmedim. Mirsad çok iyiydi.

Polat'da o sahneden isabet alıp kurtulursa saçmalık olur. Mermi dibine kadar geldi. Bakalım nasıl toparlayacaklar...

Artı mermi saplanma sesi geldi. Yani bu sefer nasıl çevirecekler bilemiyorum. Ha çevirmezlerse ben kanalı çevireceğim o kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak_Saçlı

Merak etmeyin.Milletimiz nice Polat Alemdarlar yetiştirmeye muktedirdir.

Efendimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Yeni tüyolar,179.bölüm.Alıntıdır.

1. Son sahnedeki maskeli Polat Alemdar değil.(Tuncay veya Cahit)

2.Bu hafta Sencer işleri karıştıracak.Abdülhey'i yönlendirmeye çalışacak.

3.Kara ya yeni görev verildi.Bu hafta operasyonlarda görücez.

4.Polat maskeli olarak tekrar devam edicek fakat durumu iyi değil.

5.Bu hafta yüzünü gösterebilir.

Fragman bu gece gelir inşallah.

Yeni tüyoları bekliyoruz hocam
  • Tüyo müyo hikaye artık.Adamlar 179.bölümde Polat dönecek diyorlar kendi dedikleri bile çıkmıyor senaristlerin nasıl bi olaysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bu Aşk müziği hangi Ebru sahnesinde, Hangi Leyla sahnesinde çaldı? Kanıtlarmısın. Yanlış hatırladığımı sanmıyorum.

Bilmeyenler için müzik bu;

yok yok ben fena failim

bu aşk müziğini net biliyorum ve çok severim de bi an kafam "aşkın olmasa ölüm gelir alır gider" e gitti.
  • Acaba diyorum, Abdülhey o sahnede hayal mi kurdu ? 5.Sezonda hatırlarsınız, Ersoy'un adamları Polat'ı kaçırmıştı, Polat adamlardan kurtulmak için içinden hayal kuruyordu ve yine böyle mermi efektleriyle vuruluyordu.Senaristler çok büyük çıkmaza girdi.Necati Şaşmaz diziden ayrılırsa (Eğer ayrılacaksa en azından PUSU serisinin sonuna kadar gitmeli)yerine sırf Ömer Lütfü Mete'nin oğlu diye, yani torpili sağlam diye Polat'ın yerine Akif geçerse diziden herkes soğur.İlla o takımdan biri geçecekse bu kesinlikle Talha, ya da ölen Mirsad karakteri olmalıydı.Diğerleri operasyon adamı, Talha ve özellikle Mirsad zekalarını konuşturuyolardı.

Mirsad bu saatten sonra dönmez maalesef, hala içime oturdu.Memati'ye üzüldüğüm kadar üzüldüm.Yeni yetmeydi ama kendini sevdirdi epey bize...
    Sencer'de olmasa son bölümlerde yakalanan kalite kesinlikle düşerdi.Senaristler maske meselesini çok uzattı.Sencer'in planları kurtarıyor durumu bence...
    Haftaya bir önemli karakterin daha ölmesini bekliyorum (Erhan olabilir)
    Mete Aymar komedi karakteri olmaya başladı, zaten annesi ile konuşmaları güldürüyordu, Genç Semih esprisiyle anlaşılan yeni komedi karakteri Mete Aymar...
    Senaristler çok büyük çıkmazda, özellikle o bölüm sonuyla...Ya dizi bundan sonra kaliteyi arttırır ki çok büyük şeyler olmalı dizide bunun için, ya da Kurtlar Vadisi tekrar yazık edecek kendine...Görüşlerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

sanki çok isabetliydi de
  • Ali Buhara Mete sadece Ömer Lütfi Mete'nin oğlu değil, aynı zamanda Necati beyin eşinin kuzeniymiş.Bir forumda gördüm bunu da.
    Ayrıca Yazete'de yazarmış,adamın torpili sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Bu sallama tüyoların nesini bekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

Acaba diyorum, Abdülhey o sahnede hayal mi kurdu ? 5.Sezonda hatırlarsınız, Ersoy'un adamları Polat'ı kaçırmıştı, Polat adamlardan kurtulmak için içinden hayal kuruyordu ve yine böyle mermi efektleriyle vuruluyordu.Senaristler çok büyük çıkmaza girdi.Necati Şaşmaz diziden ayrılırsa (Eğer ayrılacaksa en azından PUSU serisinin sonuna kadar gitmeli)yerine sırf Ömer Lütfü Mete'nin oğlu diye, yani torpili sağlam diye Polat'ın yerine Akif geçerse diziden herkes soğur.İlla o takımdan biri geçecekse bu kesinlikle Talha, ya da ölen Mirsad karakteri olmalıydı.Diğerleri operasyon adamı, Talha ve özellikle Mirsad zekalarını konuşturuyolardı.

Mirsad bu saatten sonra dönmez maalesef, hala içime oturdu.Memati'ye üzüldüğüm kadar üzüldüm.Yeni yetmeydi ama kendini sevdirdi epey bize...
    Sencer'de olmasa son bölümlerde yakalanan kalite kesinlikle düşerdi.Senaristler maske meselesini çok uzattı.Sencer'in planları kurtarıyor durumu bence...
    Haftaya bir önemli karakterin daha ölmesini bekliyorum (Erhan olabilir)
    Mete Aymar komedi karakteri olmaya başladı, zaten annesi ile konuşmaları güldürüyordu, Genç Semih esprisiyle anlaşılan yeni komedi karakteri Mete Aymar...
    Senaristler çok büyük çıkmazda, özellikle o bölüm sonuyla...Ya dizi bundan sonra kaliteyi arttırır ki çok büyük şeyler olmalı dizide bunun için, ya da Kurtlar Vadisi tekrar yazık edecek kendine...Görüşlerim bunlar.

Dizi ne guzel gidiyordu
    Kara, Erkan, Ak Saçlı, Sencer, Mirsad....
    Bu maske olayına bastan beri ısınmamıstım, coluk cocuk zımbırtıları gibi.
    Yemişim Maskesini, Akifini...
    diziyi *** yoluna goturuyorlar...
  • quote:

Ali Buhara Mete sadece Ömer Lütfi Mete'nin oğlu değil, aynı zamanda Necati beyin eşinin kuzeniymiş.Bir forumda gördüm bunu da.
    Ayrıca Yazete'de yazarmış,adamın torpili sağlam.

Necati Bey'in eşi zaten Ömer Lütfü Mete'nin yeğeni . Aynı yola çıkıyor yani.
  • Son sahnedeki müziği hatırlamıyorum ama bu değilmiydi?Geçen haftada çalmıştı.
    https://soundcloud.com/tima-efsane13/k-v-p-178-bl-ate-le-dans-yeni

• Efsane sahnelerden
  • Ya artık eski güçlerine dönsünler kasıldım valla. Polatın yüzünü özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bu Aşk müziği hangi Ebru sahnesinde, Hangi Leyla sahnesinde çaldı? Kanıtlarmısın. Yanlış hatırladığımı sanmıyorum.

Bilmeyenler için müzik bu;

yok yok ben fena failim

bu aşk müziğini net biliyorum ve çok severim de bi an kafam "aşkın olmasa ölüm gelir alır gider" e gitti.

• Vay be kader ne ilginç bişey Ben Elazığlıyım ve Elazığda oturuyorum polatın babası Harputta bi şık insanların önemsediği sözüne güvendiği saygı duydugu biridir Necati Şaşmaz sık sık Elazığa gelir ve hatta tanıdıgım bi kahvaltıcıdan kahvaltılık alır ailesini ziyarete gider o kahvaltıcı ana baba günü olur Elazığda çoğu kişide necati Şaşmazla çekildiği bi foto vardır.Şaşmaz ailesi gerçekten saygı duyulan bi aile bende görme fırsatı buldum Necati Beyi birazda konuştuk cidden boyu kısa tv dekinden daha kısa Onun eski fotoğrafları var Harputta çekilmiş eski bi takım elbise giydiği o zaman kaşlarıda tek kaş tipsiz biri merak ediyorumda o zaman o etrafındaki adamlar buna hiç ünlü gözüyle bakarlarmıydı nerden nereye geldi.

11 eylül saldırılarından dolayı Amerikaya gidemedi Ankarada bi sigortacılık şirketi açtı ve abisi sayesinde bugünlere geldi.sıradan bi vatandaşken şimdi bölüm başına 80 milyar alan Türkiyede yıldız olan biri işte ben buna kader derim ama Necati abiyi hepimiz sevdik
  • (Kişisel görüşüm) Erhan'lari Mete kurtaracak.Hem adasına hem Sencer'e öfkeli.Ayrica adasinin Polat'ın mekanında kestiği rajonunda intikamını almış olacak..İkincisi ise umarım abdulhey rüya görüyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

eski günlerin hatırına izliyorum ama rezalet ya ne biçim bölüm bunlar. polat balayına felan gitmiş heralde saçma sapan senaryo yazmışlar , maskeli dublör polat diye gezinio ortada, 10 15 tane çoluk çoçuk genç derin devleti koruyor.

memati, zaza dayı v.s da gitti çekilmiyor artık, gına geldi bu diziyi izlemeyi bırakmak lazım.

Çakırı Yeniden Çağırsınlar Bence
  • mirsad'a çok üzüldüm tam olaylar çözülürken, ayrıca aldülhey'in direk maskeliyi vurması çok saçma bence konuşması lazımdı. polat filimden çıkarsa izlenmez
  • adam bi balayına gitti 4 haftadır yüzünü göremiyoruz ne tatilmiş arkadaş doyamadı galiba. polatın yüzü yanık son sahnedede vuruluyor ölmeyecek orası kesin tabiki bu yanık olayını nasıl halletcekler onu merak ediyorum senaristlerde şaşırdı bence napcağını oyalayıp duruyolar bizi maske takmış bi dublörle
  • 
Sayfa: önceki 17941795179617971798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.