Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1798. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.675.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17961797179817991800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DuneORDOS

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Mirsat'a üzüldüm ya severdim o arkadaşı.

Gelelim polata, ölmyecek arkadaşlar bkz;

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

Resimde gördüğünüz mermiye dikkat edin tam çenenin olduğu yere doğu ilerlemekte ve mermi mesafe alır iken bize göre sağ tarafa doğru sapma yapıyor burada 2 şey olacaktır;

1- Mermi çeneyi delip çıkacak
    2- Mermi çeneyi sıyıracak

Ek olarak suratında ki maske eğer kurşun geçirmez ise mermi sekecektir. Telaş yapmaya hiç gerek yok arkadaşlar

Evet söylediklerin doğru iyice bakarsanız son kısıma çeneyi sıyırıp geçiyor mermi tam çeneye değmiyor yani bunda öyle toparlancak bir olay yok

1.sik olursa değişik bir görüntü bizleri bekliyor olacak demektir bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 25 Ocak 2013; 12:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu hafta deli hüsnüye bittim arkadaş
    Bu adam komedi dizisi çevirse daha iyi olacak
    replikler muhteşem rol daha da muhteşem ..
  • İmzalar güzelmiş :)
  • ne polatmış be
  • Ya varya ağzımı açmayayım diyorum ama bu diziyi bön bön bir şekilde boş olarak izleyen o kadar odun kişiler var ki, tutamıyorum kendimi bunu söylememek konusunda. Yahu hâla inadına Necati Şaşmaz'ın balayından dönmediğini söyleyenler. Birader adam dönse bile niye hemen diziye soksunlar. Bu maske ve aksaçlı senaryoları zaten daha adam nikah kıymadan en az 1-2 hafta önce (belki daha fazla) hazırlanmış bir senaryo. Siz senaryo yazmayı basit bir şey mi sanıyorsunuz? Adamlar günü gününe kafalarından uydurmuyorlar. Azıcık şu senaristlere ve diziye saygı gösterin. Adamlar şu an izlediğimiz tüm olayları daha 1 ay önceden zaten planlamışlar, dizi de akışına göre ilerliyor işte. Eğer senaryo gereği Necati Şaşmaz'ın yüzü gösterilmeyecekse, bu illa balayından dönmedi anlamına gelmez. Senaryo gereği gösterilmiyor, izleyicide heyecan, merak uyandırmak isteniyor belki. Nereden biliyorsunuz? Belki maskenin altındaki adam odur? Neden bu kadar her şeyden eminsiniz (!)

Tekrar söylüyorum bana göre izlediğim son bölümler oldukça kaliteliydi. Anlayana tabi.

Son bölüme gelirsek de son sahnede bana mermi son anda sağa doğru kayma yapıyor gibi geldi. Omuzunun üstünden veya çenesine yakın bir yerden sıyırabilir.
  • quote:

Gelelim polata, ölmeyecek arkadaşlar bkz;

Resimde gördüğünüz mermiye dikkat edin tam çenenin olduğu yere doğu ilerlemekte ve mermi mesafe alır iken bize göre sağ tarafa doğru sapma yapıyor burada 2 şey olacaktır;

Ek olarak suratında ki maske eğer kurşun geçirmez ise mermi sekecektir. Telaş yapmaya hiç gerek yok arkadaşlar

görüntüyü 2d yorumlamışsın o mermi çeneye gitmiyor yüzün tam ortasına gidiyor. mermi konumunun son anında kimse yok görüntüde dahada olamaz o ulaşma zamanında kimse önüne atlayamaz yada hamle yapıp mermiden kurtulamaz. geriye tek seçenek o maske midir ne şeyimdir özel bir maddeden yapılmış olabilir mermiyi durdurabilir başkada seçenek yok zaten.
  • Beyler bazılarınız bunun dizi oldugunu unutmuş hatırlamanızda fayda var.

Böyle bir saçmalık oluyorsa, kurşunun önüne pikaçu atlasa dahi şaşırmam.

http://diziizle.yazete.com/extra.php?catID=8&videoID=513
  • yeni jenerik girişindeki kısa alevli bölüm şuna benziyor gibi geldi bana

• iyiden saçmaladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Gelelim polata, ölmeyecek arkadaşlar bkz;

görüntüyü 2d yorumlamışsın o mermi çeneye gitmiyor yüzün tam ortasına gidiyor. mermi konumunun son anında kimse yok görüntüde dahada olamaz o ulaşma zamanında kimse önüne atlayamaz yada hamle yapıp mermiden kurtulamaz. geriye tek seçenek o maske midir ne şeyimdir özel bir maddeden yapılmış olabilir mermiyi durdurabilir başkada seçenek yok zaten.

Maske kristalden yapılmış diyosun iyice saçmaladınız olacakları söylüyüm size polat o anda hayal gördü ve abdüley ise mermiyi hiç sıkmadı bu nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

yeni jenerik girişindeki kısa alevli bölüm şuna benziyor gibi geldi bana

http://www.youtube.com/watch?v=LRipnCrzQ3k

00:16'yı dinle bir de Kurtlar Vadisi jeneriğinin son kısmında alevler içinde Kurtlar Vadisi Pusu ( altta 10.cu yıl yazısı da beliriyor) yazan kısımı dinle...Buradan alıntı yapmışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

quote:

Orijinalden alıntı: flasource

yeni jenerik girişindeki kısa alevli bölüm şuna benziyor gibi geldi bana

http://www.youtube.com/watch?v=LRipnCrzQ3k

00:16'yı dinle bir de Kurtlar Vadisi jeneriğinin son kısmında alevler içinde Kurtlar Vadisi Pusu ( altta 10.cu yıl yazısı da beliriyor) yazan kısımı dinle...Buradan alıntı yapmışlar :D

esinlenmiş dicem ama ufak kaçacak ; birebir kopya
  • Polat, Neo gibi mermiyi havada durduracak tedavi süresinde kullandığı kimyasallardan özel güçleri oluştu ama arkasında kim var belli değil tabi.
  • Maskelinin yani polatın şuan kullandıgı silahta arapça memati yazıyormus bu arada
  • o maskeyi takan bence necati şaşmaz deil seslendiren kişi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

o maskeyi takan bence necati şaşmaz deil seslendiren kişi sizce

günaydın kardeş
  • Eski bölümleri izlerken yine hatırladım Polat eskiden sigara içiyordu neden şimdi içmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado12 -- 25 Ocak 2013; 20:40:33 >
  • maskeye gelecek kurşun, maskeye kurşun işlemiyor çünkü o maskenin altında etten fazlası var, o maskenin altında bi fikir var ve fikirlere kurşun işlemez bay creedy. bu sebeple kurşun sekecek kimsenin şüphesi olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

NECATI SASMAZDAN ÖLUMSUZ POLAT KARAKTERINI YARATANLAR

AKIFTENDE ŞERBETCI KARAKTERINI YARATMAYA BAŞ KOYMUŞLAR.YAPARLARMI YAPARLAR!!!!!!

KIL ARİF,KÖSTEK LEYLA DIZIYI SOGUTUYOR

DELI HUSNU BEY AMCA YANINA İMDATI ALIP DAHA ÇOK ÖNE PLANA ÇIKARILMALI.GÜLDÜRECEK ADAM KALMADI DİZİDE.!!!1

İMDAT SAKALLARI ILE YETİ YE DÖNMÜŞ

aynen
  • 
Sayfa: önceki 17961797179817991800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.