Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1794. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.675.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17921793179417951796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O maskenin altında Polat yok, o maskenin altına bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.
  • Akif e deli pluyorum onun yuzunden bırakıcam dızıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-bence mirsad halen olmedive olmeyecek daha
    2-abdul hayal ediyordu daha ates etmedi eline vurdugum
    3-dizi iyice goremiz tehlikeye baglar polat bir yerden gizleniyordur.omer babayla
    Konustuktan sona tesavi oluyordur ve teknolojinin son harikasi bir makine polatin sesini cikariyordur
    4-necati sasmazin balayi bitemedi o yuzden boyle sacmaliyorlar
    5-balayi bitti ama biz nasik duzeltecez bu kadar seyi derken gene sacmaliyorlar

• Abdülhey düşünüyor beyler. Bazı arkadaşlar da söylenmiş. Abdülhey orda maske kurşun geçirmez,çelik yelek var. Tek ihtimal boğazı diye düşünüyor ve oraya sıkdığını canlandırıyor. Bu arada Abdülhey zaten kötü nişancıydı Polat'ı vuramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Sanki sencer 40 yıl önceden planlamış sakat rolü yapıyor...İyice cıvıttılar..

Belki de baya sonra iyileşti ama kimseye söylemedi olamaz mı? Az düşünün arkadaş her şeyi göstermeleri mi gerekiyor.

Belki o anda iyileşti ve sadece sana söyledi...Az daha düşün..
  • quote:

Benim anlamadığım Sencer'e kim haber verdi Mirsad'ın kendisini araştırdığını Polat'ın evine gelecegini?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Benim anlamadığım Sencer'e kim haber verdi Mirsad'ın kendisini araştırdığını Polat'ın evine gelecegini?

Mirsad bilgisayara bakarken gelen adam

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

1-bence mirsad halen olmedive olmeyecek daha
    3-dizi iyice goremiz tehlikeye baglar polat bir yerden gizleniyordur.omer babayla
    Konustuktan sona tesavi oluyordur ve teknolojinin son harikasi bir makine polatin sesini cikariyordur

Mirsad nasıl ölmedi? Sencer kafasına sıktı adamın

• quote:

quote:

quote:

Belki de baya sonra iyileşti ama kimseye söylemedi olamaz mı? Az düşünün arkadaş her şeyi göstermeleri mi gerekiyor.

Bırak Allah'ını seversen ya.Şu klasik cıvıttılar lafını kullanmak için saçma sapan yerlerden örnek gösteriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

1-bence mirsad halen olmedive olmeyecek daha

Mirsad nasıl ölmedi? Sencer kafasına sıktı adamın

Ben halen kabullenemedim onuBu diziyi anca polat ve memati kurtarirMemati gercekte olmemistir o mematiyi yikama bile oyunun bir parcasi falan filanTabi once gurkan uygunun donmesi lazim.ah polat ah

• Mükemmel mi desem saçmalık mı desem bilemedim ama güzel yani bu Mirsad'ı bende çok sevdim neden böyle sevilen adamları böyle kolay harcıyorlar anlamıyorum..

Ortalık acayip karıştı. Ben polat - abdül karşılaşması olur diye bekliyodum abdül direk sıktı ıskalaması mümkün değil polat ya pert yada yüz zaten felçti yanağına falan bi sıyrık alır yada maske koruyucu görev görür.
    Kurtulsa bile etrafını Sencerin adamları sardı.. Polat ölmezse bile büyük ihtimal açığa çıkar, açığa çıkarsa Sencer nasıl tepki verecek?
    sonracıma pusat erhan adil bey de sarıldı kurtaracak adam yok onlarıda alacaklar. Alırlarsa öldürürler muhtemelen.

Abdüle çok sövüyorum herkes sövüyor ama Polatın yaptığı da saçmalık. Abdüle söylet işte abin yaşıyo hareket bile etme diye o aptalın ne yapacağı belli mi olur.

Mete aymar Sencere kıl oldu ondan nasıl bi hareket gelecek, ben o heriften umutluyum niyeyse olumlu bi hareket bekliyorum ondan.

Ula Mirsad iyi güzel diyodum herifin kafaya sıktılar ama suç sende be güzelim Polat reyizi dinlesene bi bildiği var adamın 40 senelik istihbaratçı araştırırsan anlar diyo sen hala yok 3 çay vardı gizli kapı cart curt.. Ciddiyim Mematinin ölümünden fazla üzülmüşümdür yeni yetme velede.

8-10 tane yabancı dizi izliyorum 1 tane Kurtlar vadisi izliyorum karşılaştırayım diyorum Kurtlar vadisi inanılmaz derecede yapmacık geliyor ama bi yandan senaryosu en az yabancı diziler kadar güzel, sunuş şekilleri amerikan dizisi havasında olsa dünyada tek olur... Yabancı dizilerde 3 saniye bile boşa geçmiyor nerdeyse, burda 1dakika adamın bakışlarını falan gösteriyorlar, bazen cidden etkileyici oluyor diziye oturuyor ama çoğu zaman da boş..

Neyse dizi güzel durumda haksızlık etmeye gerek yok. Gerçi bu son sahneyle biraz hava bozulacak , saçma bir şey olacak gibi duruyor ama inşallah bozulmaz bakalım..
  • 10 kişi taniyorum kurtlar vadisini izleyen reklamlar + artik filmin saclamasini maskeli maskeli diye beyler ben o 10 kisiye diyecegim ha yinede siz bilirsiniz fragmana gore fragmanda polatin yuzunu gormessem (su sacma sapan maske olayi bitmis olarak) izlemeyecegim diziyi giderim 2 saat kendimi baska birseyle oyalar misler gibi reklamsiz internetten seyrederim hem 10 kisi 10 kisidir hemde reytingleri dusurup olayini ciddiyetin farkinda olmalarini saglariz eger o 2 saat atv yi izlemesseniz benden nacizane bir tavsiye

• Lan Abdül senin ben kafana her ortalık karıştığına Abdul tiriplere giriyo böyle inşallah o olay hayaldir gerçek değildir ama Mirsad'a yazık oldu be ama Polat ölmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bırak Allah'ını seversen ya.Şu klasik cıvıttılar lafını kullanmak için saçma sapan yerlerden örnek gösteriyorsun.

Burda vadi fanatikliği yapma bana şimdi...Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 10 yıldan beri dizinin haftalık takipçisi ve yaklaşık ilk 78 bölümü 3 kere tekrar etmiş olarak yorumladım...
  • Bence vuramayacak yada sıyıracak. Merminin gidişini değişik bir kamera açısıyla gösterdiler kafaya yada boynuna gelmeyecek. Yok vurulacak olan Pusatmış yok Polat diziden çıktı. Bu ne kardeşim hala öğrenemediniz mi Polat ölmez başrol oyuncusu. Polat ölürse dizi biter illa bitecekse de böyle bitmez yani ya mutlu son yada Deliyürek teki gibi o da zor öyle biten dizi görmedim. Oradan kaçacakları belli aksaçlıyı da Erhan'ı muhtemelen takip eden Kara kurtarır bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 24 Ocak 2013; 23:53:05 >
  • Daha onceleri ilk gördüğüm zaman demiştim, Mirsad bu yeni genc elemanlardan favorimdir diye.
    Adami harcadilar boşu boşuna.
    Akifin bir yerlerden torpili filan olabilir, yalniz dizi cok sey kaybeder bu sekilde. Yakinda cok seyirci kaybeder. Aile dizisi mi izleyecez. Yemisim Akifi.
    Yazik oldu Mirsada

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Daha onceleri ilk gördüğüm zaman demiştim, Mirsad bu yeni genc elemanlardan favorimdir diye.
    Adami harcadilar boşu boşuna.
    Akifin bir yerlerden torpili filan olabilir, yalniz dizi cok sey kaybeder bu sekilde. Yakinda cok seyirci kaybeder. Aile dizisi mi izleyecez. Yemisim Akifi.
    Yazik oldu Mirsada

Aynen
  • O zaman Boşnak usülü dua faslına Mirsad için geçelim. Budi blagoslovljen u raju i verujemo da bices cuvan posrestvom Bogu, nesumnljivo je da On ce cuvati tebe vise, tada ajde spavaj sa srecom u grobu :)
  • mükemmel ötesi bir bölümdü eski vadi tadındaydı,hele son sahnedeki müzik çok yerinde kullanılmış beğendim,kafamın içinde çalıyor hala
    mirsad ağır yaralı olabilir ve yerden kalkmadan çok zorda olsa polatı bacağından çekerek kurşundan kurtarabilir
  • 
Sayfa: önceki 17921793179417951796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.