elinde olan varsa pm yada buradan bana linkini verebilir mi ? kaliteli arıyorum sanırım 120 MB civarıydı lütfen önemli çünkü
ama bendeki orjinal.sana öyle vereceğim.tv çekimi değil hem quote:Orjinalden alıntı: BOSCH çok fazla boyutlu o benim istediğim 120 MB civarı :(
quote:Orjinalden alıntı: laleman kurtlar vadisi flminde ne buluyorsunuz anlamadım.saçma sapan bir flim ya sorma biz zamanında cok söyledık bunlara bu tırtlar vadısı biteli aylar yıllar oldu..hala ne diyo..... neyse ya kurtulduk ne güsel....
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: laleman kurtlar vadisi flminde ne buluyorsunuz anlamadım.saçma sapan bir flim ya sorma biz zamanında cok söyledık bunlara bu tırtlar vadısı biteli aylar yıllar oldu..hala ne diyo..... neyse ya kurtulduk ne güsel.... çok şükür bitti
quote:Orjinalden alıntı: laleman quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: laleman kurtlar vadisi flminde ne buluyorsunuz anlamadım.saçma sapan bir flim ya sorma biz zamanında cok söyledık bunlara bu tırtlar vadısı biteli aylar yıllar oldu..hala ne diyo..... neyse ya kurtulduk ne güsel.... çok şükür bitti