Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi 79. Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerden nereye.polat sonunda baron oldu , kirve öldü.yine aksiyon yoktu ama güzel bir bölümdü bence.işler çok karışık hala bakalım haftaya neler olacak...

• Walla gözlerim yaşardı tüm 79 bölümü bir film şeridi gibi gözümün önünden geçirince ağlamak istiyorumm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leony -- 21 Nisan 2005, 23:45:46 >
  • Bende dedim geç kaLdı topic(:

Gercekten güzeL böLümdü...

GüLLü'nün sesi gene değişmiş ya, çok daha komik oLmuş.

SamueL ne cakaL ya.
    quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

nerden nereye.polat sonunda baron oldu , kirve öldü.yine aksiyon yoktu ama güzel bir bölümdü bence.işler çok karışık hala bakalım haftaya neler olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leony

Walla gözlerim yaşardı tüm 79 bölümü bir film şeridi gibi gözümün önünden geçirince ağlamak istiyorumm.
    yaw adam baron oldu tamam bi kac bolum sorada katilleri bulur bu samuer midir nedir onu gebertir film biter yane.. sonun baslangaciydi bu bolum bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: La_l3reA

yaw adam baron oldu tamam bi kac bolum sorada katilleri bulur bu samuer midir nedir onu gebertir film biter yane.. sonun baslangaciydi bu bolum bence...

Alıntıları Göster
    Yani çok sürmese iyi olur internetten bölümleri indir sonra onları yaz dvd'ye zor oluyo bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: La_l3reA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

sanmıyorum dizi bence uzayacak.bir sezon daha gösterilir diye düşünüyorum.bu kadar büyük olan her yere eli uzanan kirve (hatta baronları bile parmağında oynatıyor) çok kolay öldürüldü bence.daha aksiyonlu olabilirdi.testere bile nasıl öldürülmüştü siz düşünün.güllü nün ninayı deşifre etmesi de ilginçti sahiden.bir kez daha görüldüki polat ve elif öpüşmeyi bilmiyor

• quote:

Yani çok sürmese iyi olur internetten bölümleri indir sonra onları yaz dvd'ye zor oluyo bee

Alıntıları Göster
    amma öpüştüler ha. bende şaşırdım birden.
    daha önce olmuş muydu böyle şeyler:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

amma öpüştüler ha. bende şaşırdım birden.
    daha önce olmuş muydu böyle şeyler:)

Alıntıları Göster
    Kurtlar vadisi is number ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okanır

Kurtlar vadisi is number ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    fear dostum bir gunluk yoklugumdan yararlanıp acmıssın topici :)
    hakikaten bu bolum de benım klasiklesenler arasında yerini aldı.
    dilekolay polat en sonunda baron oluyor.
    yani bu sahneyi adam yasamak için 3 yıl biz de 79 bölüm bekledik.
    ayrıca polatın samueli cozmesi dehset olmus.
    yani polat artık konseyde cok hakim bir kişilik olacak gibi gorunuyor.
    iplikci ile samuel bakalım polata nasıl bir cevap verecekler.
    kirvenin de oldurulmesi gayet guzel olmus.mesut iyi biçmiş dogrusu da duvarları nasıl oyle boyamıs mesut efendi merak ettim.
    polatın elifle sahnesi de trajikomik olmus dogrusu.yani tam olaya giriyorsun adam saate bakıyor sure doldu.cok ilginc bir sahne olmus acıkcası.
    bakalım polat kendisini baronluga oturanlarla nasıl bulusacak?bence en ilginc ve beklenen sahnelerden biri de bu olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

fear dostum bir gunluk yoklugumdan yararlanıp acmıssın topici :)
    hakikaten bu bolum de benım klasiklesenler arasında yerini aldı.
    dilekolay polat en sonunda baron oluyor.
    yani bu sahneyi adam yasamak için 3 yıl biz de 79 bölüm bekledik.
    ayrıca polatın samueli cozmesi dehset olmus.
    yani polat artık konseyde cok hakim bir kişilik olacak gibi gorunuyor.
    iplikci ile samuel bakalım polata nasıl bir cevap verecekler.
    kirvenin de oldurulmesi gayet guzel olmus.mesut iyi biçmiş dogrusu da duvarları nasıl oyle boyamıs mesut efendi merak ettim.
    polatın elifle sahnesi de trajikomik olmus dogrusu.yani tam olaya giriyorsun adam saate bakıyor sure doldu.cok ilginc bir sahne olmus acıkcası.
    bakalım polat kendisini baronluga oturanlarla nasıl bulusacak?bence en ilginc ve beklenen sahnelerden biri de bu olacaktır.

Alıntıları Göster
    bölüm güzeldi
    bakalım polat laz ziya ya nasıl davranacak bence samuel in yerine onu alırlar
    çünkü herseyi yapan samuel ve polat a istihbaratı veren yine laz ziya

bu arada saka maka diziden önemli biri daha gitti

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leony

bana link verir misin?
    indirme için..

• quote:

Orijinalden alıntı: the_point

quote:

bana link verir misin?
    indirme için..

Alıntıları Göster
    Lise Eğitimim boyunca resim beden müzik derslerinden kaçıp kahvelerde sürrttüm king oynadım poker oynadım...Üni hazırlıkta keza gene öyle erkek öğretmenlerin derslerinden hep kaçtım ve kahve kültüründe ihtisas yaptım...Şimdi üni son sınıfım hala kahvelerdeyim...Bunu neden yazdım polatta Duram emminin Kayfeden başladı şimdi baron oldu...Acaba bende mi baron olacam???

• quote:

Orijinalden alıntı: Game Over

Lise Eğitimim boyunca resim beden müzik derslerinden kaçıp kahvelerde sürrttüm king oynadım poker oynadım...Üni hazırlıkta keza gene öyle erkek öğretmenlerin derslerinden hep kaçtım ve kahve kültüründe ihtisas yaptım...Şimdi üni son sınıfım hala kahvelerdeyim...Bunu neden yazdım polatta Duram emminin Kayfeden başladı şimdi baron oldu...Acaba bende mi baron olacam???

Alıntıları Göster
    game over sen treni kacırdın maalesef
    sen küçükken seni kacırıp yetiştrmeleri lazımdı
    tabi burada çiftliğininin olması ve babanın baron olmasını saymıyorum

• quote:

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Alıntıları Göster
    bu dizi 1 sezon daha uzasa kimseden ses çıkmaz aksine herkes memnun olur uzayacak gibi görünüyor ama durun bakalım günler ilerledikçe herşey belli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

bu dizi 1 sezon daha uzasa kimseden ses çıkmaz aksine herkes memnun olur uzayacak gibi görünüyor ama durun bakalım günler ilerledikçe herşey belli olacak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

Ya amcamım çiftlik tarzında bi yeri war babam baron değil mühendis bende zaten keçileri kaçırmışım...Abi şu benim cv e bi daha bi baq be belki bende baron olurum...Eğer ben baron olursam seni söz ikinci adam yapacam...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

Ya amcamım çiftlik tarzında bi yeri war babam baron değil mühendis bende zaten keçileri kaçırmışım...Abi şu benim cv e bi daha bi baq be belki bende baron olurum...Eğer ben baron olursam seni söz ikinci adam yapacam...

Alıntıları Göster
    ya beyler. önce kirve bu adamlarla ilişkisi varmış gibi gösterildi.bu perde arkasındaki devlerle. sonra ne dev...bu adamın öldürülmesinde polatın lazyanın adamlarıyla olan (o rambonun uçaksavar silah sahnesi) kadar ekşın yoktu.

bazen bazı şeyleri devleştiriyor. sonrada geldim dövdüm,agzına iki yapıştırdım ağlaya ağlaya gitti der gibi ölüp gidiyor..

bazen saçmalıyorlar kardeşim ya biraz tutarlılık

• quote:

Orijinalden alıntı: rechal

ya beyler. önce kirve bu adamlarla ilişkisi varmış gibi gösterildi.bu perde arkasındaki devlerle. sonra ne dev...bu adamın öldürülmesinde polatın lazyanın adamlarıyla olan (o rambonun uçaksavar silah sahnesi) kadar ekşın yoktu.

bazen bazı şeyleri devleştiriyor. sonrada geldim dövdüm,agzına iki yapıştırdım ağlaya ağlaya gitti der gibi ölüp gidiyor..

bazen saçmalıyorlar kardeşim ya biraz tutarlılık

Alıntıları Göster
    bencede çok güzel olmus action yok ama cool luk yine ön plandaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozracing

bencede çok güzel olmus action yok ama cool luk yine ön plandaydı

Alıntıları Göster
    fena bölüm değildi. başkada diyecek bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_point

quote:

bana link verir misin?
    indirme için..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

bana link verir misin?
    indirme için..

www.kurtlarvadisi-fr.com

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.