Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi (1-97) nerede bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nereden indirebilirim bu bölümleri torrent falan bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• youtube da 720p var. idm le çekersin. hem panafilm kendi yüklemiş hemde normal vatandaşlar yüklemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

youtube da 720p var. idm le çekersin. hem panafilm kendi yüklemiş hemde normal vatandaşlar yüklemiş.

ben de şuan öyle yapıyorum zaten ama başka bi yolu var mı acaba dedim.
  • Youtube Hariç orjinal cd si elinde olan var mi yada indirilebilecek site var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: DelikanlıTony

Youtube Hariç orjinal cd si elinde olan var mi yada indirilebilecek site var mi

Bi türk torrent sitesinde vardı ama görüntü kalitesi falan güzel değildi ben youtube+idm şeklinde 720p izledim tüm bölümleri

• quote:

Orijinalden alıntı: calderon7

quote:

Bi türk torrent sitesinde vardı ama görüntü kalitesi falan güzel değildi ben youtube+idm şeklinde 720p izledim tüm bölümleri

Youtube Eksik Koyuyor bazı sahneleri Kesiyor Bazı sahnelere müzik ekliyor vatandaşlar kafalarına göre atıyolar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calderon7

quote:

Youtube Eksik Koyuyor bazı sahneleri Kesiyor Bazı sahnelere müzik ekliyor vatandaşlar kafalarına göre atıyolar

Eksik sahne olduğunu sanmıyorum ama müzik konusunda haklısın bazı yerlerde o problem vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-55 sinegraf in kanalinda 56-97 ise pana nin kanalinda mecvut. Hem de kesintisiz ve sansursuz.

• youtubede bulabilirsiniz 720 veya 480 p de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.