Şimdi Ara

Kurtarma Konsoluna Giremiyorum-Şifre Yanlış diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir flash disk virüsünün yol açtığı sorunlar bilgisayarı formatlık hale getirdi.Bu virüs yüzünden görev yöneticisini vs. açamıyordum ve bilgisayar açılışında scandisk'i otomatik iptal ediyordu.O bilgisayar da annemin bilgisayarıydı ve genellikle kullanılmayan bir bilgisayar ama kardeşim bir aralar bayağı kullandı ve o ara girdi virüs.Annemin kullandığı anti-virüs de çok eski olduğu için virüsü farkedemedi.Geçen gün bilgisayarı açayım dedim ama kullanıcı seçtikten sonra bilgisayar reset attı kendiliğinden.Zaten virüs güvenli modu da engellediğinden oradan müdahale edemedim.Ben de windowsu onarayım dedim ve denemem hüsranla sonuçlandı çünkü onarıma başladıktan sonra bir kere yükleme reset atıyor ve sonra kaldığı yerden devam ediyor.İşte bende reset attıktan sonra kurulumu açmak yerine yine reset attı.Ben de kurtarma konsolundan onarayım dedim.Aşağıdaki kodları yazdım.
    cd system32 
    cd config
    ren software software.bak
    ren system system.bak
    cd c:\windows\repair
    copy software c:\windows\system32\config
    copy system c:\windows\system32\config
    exit

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda yine açmadı ve ben de bir kere daha deneyeyim dedim ve kurtarma konsolunu açtım.Yönetici parolasını sordu(Önceden sormuyordu).Administrator hesabım yoktu ve iki hesabım vardı şifreli.Onların şifrelerini denedim işe yaramadı.Herhalde windows kendi kendine şifre koydu.Ben de BURADAKİ siteden programı indirip şifreyi kırayım dedim.Flash bellekeğe attım ve açıldı.Tüm hesapların şifresini kaldırdım bu programla ve yine xp cd sini takarak kurtarma konsolunu açmaya çalıştım ama yine şifre istedi ve denediğim şifrelere yanlış dedi.(Normalde şifre olmadığında şifre yerine hiçbirşey yazmadan enterlayıp geçiyorsun ama işe yaramadı.)

Normalde formatlardım ama bilgisayarda annemin çok önemli iş dosyaları var.Bir ara konuştuğumuzda sormuştum "Bu dosyalar silinse ne olur?" diye,annem de "İş hayatım biter" demişti.Sürekli anneme bu dosyaların yedeğini al dedim almadı ve şimdide bu sorun var.Anneme henüz birşey söylemedim,lütfen yardım edin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 21 Nisan 2009; 7:27:25 >

• Bu kadar önemli dosyalar ise diski sökün ve güncel virüs programı olan bilgisayara takarak dosyaları kurtarın.Ondan sonra format olmadı low level formatla çözersiniz

Diski daha fazla kurcalamayın.Diske zarar verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTN -- 20 Nisan 2009; 21:26:25 >
  • 3 - Açilan konularda başliklarinizi konu ile ilgili ve anlasilir seçiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_23274170/tm.htm
  • işletim sistemi nedir? neyse, işletim sisteminin ne olduğuna gerek yok.

şimdi c' ye düştün mü, işimize yarayan dosyaları usb memory' e taşımak veya kopyalamak için bir sorun kalmamış demektir. çok önemli dosyaları bu şekilde alabiliriz. biraz uzun sürer ama bu da bir alternatiftir. en kötü ihtimalle virüsü de alır memory' e onu da başka bir pc' de temizlersin.

bu arada dejaay hcamız da samurai gibi heryerde bitiyor yahu. bu ne post böyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

işletim sistemi nedir? neyse, işletim sisteminin ne olduğuna gerek yok.

şimdi c' ye düştün mü, işimize yarayan dosyaları usb memory' e taşımak veya kopyalamak için bir sorun kalmamış demektir. çok önemli dosyaları bu şekilde alabiliriz. biraz uzun sürer ama bu da bir alternatiftir. en kötü ihtimalle virüsü de alır memory' e onu da başka bir pc' de temizlersin.

bu arada dejaay hcamız da samurai gibi heryerde bitiyor yahu. bu ne post böyle..

Ama dediğim gibi herhangi bir şekilde konsola giremiyorum henüz,benden olmayan şifreyi girmemi istiyor.Boş bırakıp enterlasam da yanlış diyor.Öncelikle bu sorunu halletmeliyim.

@fatih90216

Maalesef bu bilgisayar laptop.

• UP!
  • UP! Lütfen birisi yardım etsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc şifre kırma yardım
    12 yıl önce açıldı
    şifre hata veriyor
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bilgisayarı açarken "Parola güncelleştirilmeye çalışılırken.... oldu" tarzı şeyler söylüyor ve sorunla ilgili yaptığım araştırmaya göre benim XP'nin Security Accounts Manager'ı bozulmuş.Yani şifre kırıcılar da işe yaramaz.Ya bu sorunu düzeltip bi kurtarma konsoluna girsem herşeyin yedeğini alırım ama bir şekilde girmem lazım.

Eğer bu şifre sorununu çözmek için bir yöntem biliyorsanız ya da kullanabileceğim başka programların olduğunu vs. düşünüyorsanız lütfen cevap yazın.

Bu arada Microsoft'un sitesinde bu sorun var ama çözüm için kullanılacak disketi nasıl yapacağımı bilmiyorum ve disketim de yok. ( bkz.http://support.microsoft.com/kb/308402/tr )

Sorunu çözene söz 50 kontör atıcam.(Sadece dosyaları yedeklemem için bir yol olsa bile)

• arkadaşım winternal addlı bir program var. bu bir cdye yazdrırp bilgisayarını burdan başaltıyorsun ve belgelrine ulaşıyorsun. buedan tüm belgerleini taşınabikllir bir diske kaydet ve sonra format at. ben denedim oluyor.http://www.frm.bz/forum/winternal-erd-commander-2005-full-cokmus-sistemlerinizi-diriltin-t-2027.html
  • İndiriyorum programı eğer işe yararsa 50 kontör senin
  • Bu programı cd ye kurmak zorunlu mu?
    Çünkü başka şifre kırıcı programları flash diske atıp çalıştırabiliyoruz.Bu programı da atıp çalıştırmayı denedim ama "could not find kernel image" diye bir hata veriyor.Eğer cd ye atmak sorunu gidericekse deneyeceğim.
  • flash ile çalışmaz . cd ye yazdırıp boot ayarlarını cd en başlatılacak gibi ayarlıyacaksın. format ataragibi. ama bu cd sayesinde senin bozuk windowsun değil cd de windıws açılacak ama belgeler ve diğer dosyalar seninkiler olacak. hatta bu cd ile sistemini bile düzeltebilirsin. biraz ingilizcen varsa halledersin.
  • format at bilgisayara sorun çözülür 50 knt ümü isterim haaaa
  • @exist34
    Bak yukarıda ne demişim
    quote:

Normalde formatlardım ama bilgisayarda annemin çok önemli iş dosyaları var.Bir ara konuştuğumuzda sormuştum "Bu dosyalar silinse ne olur?" diye,annem de "İş hayatım biter" demişti.Sürekli anneme bu dosyaların yedeğini al dedim almadı ve şimdide bu sorun var.Anneme henüz birşey söylemedim,lütfen yardım edin arkadaşlar.
  • arkadaşım cd den çalışan xp ler var mesela ben kullanıyorum cd yi bot olarak başlatıyorsun sonra karşına masaüstü geliyor içersinde kurtarma programları felan var dosyaları flash diske felan at öylece kurtarabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmaz35000

flash ile çalışmaz . cd ye yazdırıp boot ayarlarını cd en başlatılacak gibi ayarlıyacaksın. format ataragibi. ama bu cd sayesinde senin bozuk windowsun değil cd de windıws açılacak ama belgeler ve diğer dosyalar seninkiler olacak. hatta bu cd ile sistemini bile düzeltebilirsin. biraz ingilizcen varsa halledersin.

cd ye attım ama boot etmiyor.

@pckolik_gkhn

korkmaz35000'in dediği program da senin dediğin gibi çalışıyor.Ama bir türlü boot etmiyor cd yi bu meret.

Edit: Boot etmeyi başardım ama "Microsoft Windows 98 Startup Menu" çıkıyor.(Araştırdığıma göre bu Asus Laptoplar için bir kurtarma yazılımıymış ama dosyaları siliyor ve yedekleme yapmıyor)

Bir türlü dosyaları yedeklemenin bir yolunu bulamadım.Bu arada kurtarma konsoluna eriştim ama böyle yedekleme çok zor olur.Bir klasörü kopyalasan bile içindeki diğer klasörleri kopyalamıyor.Bu yüzden bana windows xp arayüzünde açılması lazım bilgisayarın.

Edit2: Reboot to Windows XP seçeneğinde bilgisayarı yeniden başlatıp açması lazım windowsu ama bende açmıyor.PC kendine reset atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 6 Mayıs 2009; 13:07:17 >

• Sana ''Hiren's BootCD'' yi tavsiye ederim. (Son versiyonu 9.8) İçinde ''Mini Windows'' var. Bu sayede her türlü yedek alabilirsin.
  • İlk önce adminstrator şifreni kır !

Orjinalden alıntı: nihat1551

İşte size kesin çözüm!

1- Önce aşağıdaki dosyalardan birini indiriyoruz. Sadece 4 mb.

http://rapidshare.com/files/15581811/XPUserCracker.rar **
    Rar şifresi:www.wardom.org

download 2 :http://rapidshare.com/files/7802330/WindowsKey.iso **

download 3 : LİNK:http://rapidshare.com/files/26647618/XPUserCracker.rar **

Rar Şifresi: DaRkMoLtReS

Dosya bir iso dosyasıdır. Bu dosyayı nero ile bir CD'ye çekiyoruz.
    Şimdi elimizde boot edilebilen bir CD var.

2- Bilgisayarı bu CD ile boot ediyoruz. XP kuruluyormuş gibi bir görüntü gelecek. Korkmayın devam edin!

3- Bir süre sonra karşımıza İşletim sisteminin kurulu olduğu klasörü seçmemizi isteyen bir soru çıkacak. Tek işletim sistemi kurulu ise "1" yazıp devam edin.

4- Sonrasında hangi kullanıcının şifresini değiştirmek istediğimizi soran bir yazı çıkacak. Administrator ya da başka bir kullanıcıyı seçip devam ediyoruz.

5- Bize bu kullanıcının şifresini "12345" yapmak isteyip istemediğimizi soracak. Evet diyerek devam ediyoruz.

6- Başka bir kullanıcı şifresi değiştireceksek kullanıcı seçip devam ederiz. Yoksa Ctrl+Alt+Del basarak restart yaparız.

7- Bilgisayarı açtığımızda şifresini değiştirdiğimiz kullanıcıyı seçeriz. Bize şifre soracaktır. "12345" yazarak sisteme login oluruz.

Bu kadar basit. Kolay gelsin.

denediğim ve başarı sağladığım bir yöntemdir.

** r a p i d s h a r e ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 6 Mayıs 2009; 13:26:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hayati54

İlk önce adminstrator şifreni kır !

Orjinalden alıntı: nihat1551

İşte size kesin çözüm!

1- Önce aşağıdaki dosyalardan birini indiriyoruz. Sadece 4 mb.

http:/****.com/files/15581811/XPUserCracker.rar **
    Rar şifresi:www.wardom.org

download 2 : http:/****.com/files/7802330/WindowsKey.iso **

download 3 : LİNK: http:/****.com/files/26647618/XPUserCracker.rar **

Rar Şifresi: DaRkMoLtReS

Dosya bir iso dosyasıdır. Bu dosyayı nero ile bir CD'ye çekiyoruz.
    Şimdi elimizde boot edilebilen bir CD var.

2- Bilgisayarı bu CD ile boot ediyoruz. XP kuruluyormuş gibi bir görüntü gelecek. Korkmayın devam edin!

3- Bir süre sonra karşımıza İşletim sisteminin kurulu olduğu klasörü seçmemizi isteyen bir soru çıkacak. Tek işletim sistemi kurulu ise "1" yazıp devam edin.

4- Sonrasında hangi kullanıcının şifresini değiştirmek istediğimizi soran bir yazı çıkacak. Administrator ya da başka bir kullanıcıyı seçip devam ediyoruz.

5- Bize bu kullanıcının şifresini "12345" yapmak isteyip istemediğimizi soracak. Evet diyerek devam ediyoruz.

6- Başka bir kullanıcı şifresi değiştireceksek kullanıcı seçip devam ederiz. Yoksa Ctrl+Alt+Del basarak restart yaparız.

7- Bilgisayarı açtığımızda şifresini değiştirdiğimiz kullanıcıyı seçeriz. Bize şifre soracaktır. "12345" yazarak sisteme login oluruz.

Bu kadar basit. Kolay gelsin.

denediğim ve başarı sağladığım bir yöntemdir.

** r a p i d s h a r e ekle

Maalesef Windows XP'min "Security Accounts Manager" denen şeysi bozulmuş olduğu için hata veriyormuş ve şifre kırıcı programlarla çözülmüyor bu iş.(Denedim önceden bir iki programı)

• Erd Commander 2007 İso dosyasını netten bul indir . İndirdikten sonra haber ver .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.