Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Teknik Yardım Bölüm Kuralları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Teknik Yardım Bölüm Kuralları Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Arda

16 Mayıs 2008; 17:23:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 - Mümkün oldugunca arama yapmadan konu açmayiniz.
2 - Illegal içerik paylasiminda ve isteginde bulunmayiniz.
3 - Açilan konularda basliklarinizi konu ile ilgili ve anlasilir seçiniz.
4 - Kisi ve kurumlara hakaret içerikli ve ya rencide edici mesajlar yazmayiniz.
5 - Yardim istediginiz konularda sorununuzu açikça belirtiniz.
6 - Firmalar hakkinda küçük düsürücü, asagilayici ve ispat edilemeyecek içerikte mesajlar yazmayiniz.
7 - Teknik Yardim bölümünü sadece kendi amaci için kullaniniz ve gereksiz konu açmaktan kaçininiz.
8 - Konu içinde kesinlikle tartismayiniz. Rahatsiz oldugunuz mesajlara cevap vermek yerine sikayet butonunu kullanarak bize bildiriniz.
9 - Cezali üyelerin 2. bir hesap almasi kesinlikle yasaktir ve yeni hesaplari sinirsiz kapatilacak, kendi hesaplarinin cezasi da uzatilacaktir.
10 - Lütfen imza kurallarina uyunuz, imza kurallari için tiklayiniz..
11 - Forum sözlesmesinde belirtilen kurallar bu bölümde de geçerlidir.

Forumla ilgili önerileriniz, elestirileriniz, sikayetleriniz için tiklayiniz..

Bu bölümü kullanan üyelerimiz kurallari kabul etmis sayilir, kurallara uymayan üyeler uyarilmadan cezalandirilacaktir.

Ayrica;
Son Günlerde Baslik Mevzusunda Göze Hos Gelmeyen Anlamsiz Açik Olmayan Basliklar Açilmaktadir. (Örnegin ; Acil Yardim , Çok Acil, Ustalar Bi bakin,Yardim Edin) Gibi Bu durum Görüntü Kirliliginden Baska Hiç Bir sey vermemektedir.
Lütfen Açacaginiz Konunun Basligini Anahtar Kelime seklinde Yazin.

Örnegin;Anakartinizda Problem Çikti. Ram slotlari arizalandi yada Süpheleniyorsunuz
Konu Basliginiz Anakart Problemi
Anakart Ram Slotlari Arizasi Gibi Yazarsaniz Bilen Kisi Basligi Okuyacak ve Biliyor Ise zaten Girip cevaplayacaktir.

Yani Konu Basliginiza Ana nedeninizle Ilgili Ipucu kelimeler Yazarsaniz Daha Göze Hos gelir ve sorununuz Daha Çabuk Diger Kullanicilarimiz Tarafindan sonuçlandirilmaya çalisilinir.

Lütfen Bu Konuda Görüntü Kirliligi Yaratmamak adina sizlerden Özen Göstermenizi Istiyoruz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

To be on one's holiday
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Teknik Yardım Bölüm Kuralları Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir