Şimdi Ara

Kürt Sorunu Nasıl Olacak Şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Irak kısmı tamamlandı, Suriye de tamamlanacak yakın zamanda.

PKK iyice azıttı doğuda. Bütün pkklı unsurlar 2-3 sene içinde temizlense bile, bu işin 20-30 sonrası var. O zaman ne olacak?

Yani mesela 50 sene sonra nasıl olacak sizce?

• Hedef 2023 Üçüncü köprüyü yaptık. Suriye'yi fethettik. İsrail'i de fethedip Amerika'ya çıkartma yapacağız inşallah.
  • Ya bi şekilde kulp takarlar olmadı menbiç altından koridor devam eder..O zamanda nası karşı çıkacaz..Şimdi snırımızın güvenliğini gerekçe gösteriyoruz hareketlerde peki amerika tamam o zaman sen oraya öso yu koy ben koridoru alttan sana uzak bölgeden yapacam derse hangi gerekçe ile karşı çıkcaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

Ya bi şekilde kulp takarlar olmadı menbiç altından koridor devam eder..O zamanda nası karşı çıkacaz..Şimdi snırımızın güvenliğini gerekçe gösteriyoruz hareketlerde peki amerika tamam o zaman sen oraya öso yu koy ben koridoru alttan sana uzak bölgeden yapacam derse hangi gerekçe ile karşı çıkcaz..

Suriye'dekinin kurulmasına izin vermesek bile, ülkemizdeki pkk unsurlarının hepsini komple temizlesek bile, doğu anadolunun nüfusunun büyük bir kısmı Kürt ve büyük şehirlerde de gittikçe artıyorlar. Kendilerini de Türkiye Cumhuriyetinin birer unsuru olarak görmüyorlar. Ne olacak yani 50 sene sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

Ya bi şekilde kulp takarlar olmadı menbiç altından koridor devam eder..O zamanda nası karşı çıkacaz..Şimdi snırımızın güvenliğini gerekçe gösteriyoruz hareketlerde peki amerika tamam o zaman sen oraya öso yu koy ben koridoru alttan sana uzak bölgeden yapacam derse hangi gerekçe ile karşı çıkcaz..

Suriye'dekinin kurulmasına izin vermesek bile, ülkemizdeki pkk unsurlarının hepsini komple temizlesek bile, doğu anadolunun nüfusunun büyük bir kısmı Kürt ve büyük şehirlerde de gittikçe artıyorlar. Kendilerini de Türkiye Cumhuriyetinin birer unsuru olarak görmüyorlar. Ne olacak yani 50 sene sonra?

Bir şekilde birlik ve beraberlik sağlanmalı , insanlar birbirine düşman olmaz aynı anatomiye sahip canlılarız sadece fikirler birbirine düşman olur..Önemli olan hastalıklı fikirleri yok etmek nesil değişebilir burada en büyük görev ülkeyi yöneten zümreye düşüyor..Bizim elimizden hiçbirşey gelmez... Kürtlerin büyük kısmı hastalıklı fikirlere sahip olsada gün gelir fikirler değişebilir..Ben şahsen kürt türk ayrımı yapmıyorum neticesinde hepimiz insanız mesela ben çerkezim hatta kafkasyada bir devlet var..Ancak ne mutlu türküm diyene ! bunu söylemekten utanmam...

• kürler kardeşimizdir eheee demeyi bırakırsanız bir şeyler olur bence
  • Bu hükümet seçimler yaklaşınca tekrar çözüm süreci başlatır benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 31 Ağustos 2016; 0:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bize bu coğrafyada rahat uyku yok maalesef. Aklıselim Kürt, bu topraklarda eskiden beri oynanagelmiş oyunu bozacak. Olmadı, topyekün yine bir milli mücadeleye girişip kanımızı tazeleyeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

Bu hükümet seçimler yaklaşınca tekrar çözüm süreci başlatır benden söylemesi

Çözüm süreci başlatsa ve sonlandırsa ne olacak ki? Ülke bir kere milli yapı üzerine kurulmuş bir ülke ismi bile Türkiye. Kürtlerin sıkıntı çıkarmaması için ülkenin yıkılıp, yeniden kurulması gerekiyor anladığım kadarıyla. İsmi, resmi dili, her şeyi değişmesi gerek. Bunu mu yapacaklar? Yapamazlar. Eee, ne olacak peki 50 sonra?
  • hepsini öldürürsek sorun kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

Bu hükümet seçimler yaklaşınca tekrar çözüm süreci başlatır benden söylemesi

Çözüm süreci başlatsa ve sonlandırsa ne olacak ki? Ülke bir kere milli yapı üzerine kurulmuş bir ülke ismi bile Türkiye. Kürtlerin sıkıntı çıkarmaması için ülkenin yıkılıp, yeniden kurulması gerekiyor anladığım kadarıyla. İsmi, resmi dili, her şeyi değişmesi gerek. Bunu mu yapacaklar? Yapamazlar. Eee, ne olacak peki 50 sonra?

Çözüm sürecide ayrı bir muamma sayelerinde pkk heryere silah stokladı daha kanlı çarpısmalara girdik doğuda..Pkk süreçle birlikte çok daha güclendi bugün yeteri kadar güçlüler ve arkalarında da malum amerika desteği var..Yani ben diyorum ki 50 seneye kalmaz o devleti kurarlar ancak biraz farazi olacak ama ben bir israil hamleside bekliyorum bölgeye..

• Sürgün

• Siz olaya kurt sorunu derseniz, hem isin icini bilmediginiz ortaya cikar, hem de sorunu buyutursunuz.

Bizim sorunumuz kominist,devrimci gecinip, ulkemizi mesgul eden katil teroristlerle ve destekcileriyle. Adi ister pkk,ister pyd, ister dhkpc ister can dundar, ister hasan cemal olsun.

Isinde gucunde kurtle bir sorun olamaz cunku onlar da bu ulkenin oz evladi.

• forumu kullanıcısına yanıt
    Gercekleri ne zaman goreceksiniz merak ediyorum.

Ezberden konusnak bu ulkeye ne kazandiriyor. 30 yildir herkes senin soyledigini soyluyor ama sorun buyudukce buyuyor.

Siz ise soyleminizde acaba hata olabilir mi diyerek 1 kez bile kendinizi sorgulamiyorsunuz.

Yillar incede boyleydiniz yillar sonra yine ayni mesaji yaziyorsunuz. Ama sorun ciddi sekilde buyudu yayiluyor ve iltihaplaniyor.

Ulkenin bir yani kangren olacak ama hala 30 yil onceki yanlis teshisten 1 adim oteye gidemedik.

• ermenilere ne olduysa o yapilacak. baska turlu kurtulus yok.
  • Milli bilinci oluşmuş kürtler hem ayrı bir devlet istiyor,hem de kürdistan kurulursa Türkiyeden gitmeyiz,İstanbulda,İzmirde vs vs yaşamaya devam ederiz diyorlar.İlginç ve insanı sinir eden bir düşünce yapısına sahipler.Oldukça pişkinler.Ne yardan vazgeçiyorlar,ne de serden.Karşımızda sağı solu oynayan bir oluşum var.Kısacası Kürt sorunu kangrenli bir koldur.Bir tarafta koldan vazgeçmek istemeyen,vatan bölünmez diyen Türkler,diğer yanda da kolu alırım,ama bedende de hakkım var diyen açgözlü, pişkin Kürtçüler.Bu kaç yıl daha böyle sürecek demiş arkadaş,güzel bir noktaya değinmiş.Evet kaç yıl daha kangrenli bir kolla yaşamayı sürdürebilirsin.Bir 30 yıl daha böyle gider mi,gidebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 31 Ağustos 2016; 1:30:53 >
  • Kürt sorunu yoktur it sorunu vardır.
  • Kürt sorunu yoktur! Türkiyenin terör sorunu vardır. İlk mesajda ifade edildiği üzre mücadele edilmektedir.

Üzülmeyin bunlar tükense bile yeni örgütler çıkar başımıza bela. Rahat olun endişeleriniz yersiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

ermenilere ne olduysa o yapilacak. baska turlu kurtulus yok.

Yıl 2016. Yapılamaz.

• Bu nasıl bir üslup arkadaş biri ermenilere ne yapıldıysa o olacak diyor biri kürt sorunu yok terör sorunu var diyene çemkiriyor. Tam ortaya karışık çorba resmen.

1. Ermenilere bir toplu temizlik, sistemli katliam filan olmamıştır. Merak edip isteyen kaynaklarına bakabilir. 1.dünya savaşı döneminde ülkenin ordusu tamamen Almanya'nın elinde. Orduya yenilik yapacağız modernleşeceğiz ayağına yabancı unsurları doldurdular. Doğu bölgesinde gerek ermenilerin taşkınca ve terörvari eylemleri gerek dönemin rusya İmparatorluğu'nun doğuda yayılımcı politikasında ermeni çetelerini sistemli şekilde kullanması bölgenin yerli halkında bir tepkiye neden oldu ve savaş şiddetli geçti. Tehcir edilme olayında bölgedeki ermenilerin zarar görmemesi için o dönemde Osmanlı devletindeki tüm sıkıntılara rağmen devlet güvencesi altına almaya çalışıp savaş sonunda geri gelmeleri sözüyle güneye intikal ettirmiştir. Zaten çoğu da hastalıktan, açlıktan, yollarda lokal saldırılardan ölmüştür.

2. Bana göre kurnazca uydurulmuş ve birileri tarafından ithal edilmiş terimleri kullanmamalıyız. Ortada, temelinde kürt sonunu yok bence ciddi şekilde cahil bir toplum sorunu var. Bu tür vasıfsız yığınların üçüncü bir el tarafında kontrol edilmesi kaçınılmazdır. 1. Dünya savaşında ülkeler bozguncu ve fitneci terör yapılarını kendi taraflarına evcilleştirip istekleri ve çıkarları doğrultusunda kullanmayı Osmanlı devleti üzerinde pratik yaparak öğrendi maalesef ve bunu soğuk savaş döneminde geliştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 31 Ağustos 2016; 3:43:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.