Bildirim
Kürt erkeklerini kıskanıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tip fizik ? Kıllı kısa göbekli zayıf tiksinç ortadoğu genetiği hintlilere ve low africa ülkelerine eşdeğer nefret ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aham şaham bir yakışıklılık yok hatta onlar da normal Türker gibiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para var en azından
Hocam kimde para var Allah aşkına. Aşiret aşiret dersen anlarım ama mevsimlik işçileri çok. İnşaatlarda çalışanlaro da çok.
Iran, Suriye Irak daki kürtleri bilemem ama türkiyede kileri öyle iatatiksel olarak arttıran bir fazlalık yok
Benim tanıdığım doğulu arkadaşlarımın çoğu zengin hocam belki bana öyle gelmiştir tarlalar arsalar müteahitlik vs.
Kürt müsün doğru söyle
Tip mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızlar kürt erkeklerini daha yakışıklı ve seksi buluyor zırlamayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum bence ege veya akdeniz bölgesi dışında kaln yerlerde çirkin ortadoğu genetiği var 1.70 kıllı adamı kim sever ?
haklısın bize kız bırakmadılar
hintlerin akrabası kürtleri mi kıskanıyorsun
-
Olm her kürt yakışıklı olamaz zaten çok çirkinleride var illaki sonuçta yaşanan coğrafya belliquote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Bilmiyorum bence ege veya akdeniz bölgesi dışında kaln yerlerde çirkin ortadoğu genetiği var 1.70 kıllı adamı kim sever ?
Boy olarak kürtlerin ortalaması daha yüksek şehirlerin boy ortalamalarına bakabilirsin kürtlerde ortalama boy 177 doğu anadoluda iç anadoluda 172 ege 175 karadeniz 170 mesela
Bence %85 gayet hepsi demek için yeterli bir oran
hırvatlarla akrabalar ve kürtler sarışın renkli gözlü avrupa menşeili bir halkquote:
Orijinalden alıntı: Trubetzkoyhintlerin akrabası kürtleri mi kıskanıyorsun
cahil cahil çok saçmalıyosunuz milletin içinde de böyle konuşup rezil etmeyin kendinizi
%85 oranı slavlara bile veremezsin %10 maks çıkar bu oran kürtlerdequote:
Bence %85 gayet hepsi demek için yeterli bir oran
ortalama 10 kürtten 1 i yakışıklı
%85 low level hocam aşşağı yukarı tutuyor gibi kendim ırkım dışında diğer her ırkı oranlayabilirim
adam dalga geçiyor olmalı.
-
tamam aynı şeyi söylemişiz %10 falan dedim bende o sevilen yakışıklı erkek tiplemesinequote:
%85 low level hocam aşşağı yukarı tutuyor gibi kendim ırkım dışında diğer her ırkı oranlayabilirim
Hocam peki sizden 2 ırk için bir oran isteyeyim
Almanlar ve İngilizler yüzde kaçtır yakışıklılık oranı
Ve son olarak yakışıklılık indeksi en yüksek ırk hangisidir
Almanların toplasan %8 ingilizlerin ise %3 falan akraba evlilikleri çok o coğrafyalarda tom holland bir istisna o derece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tip fizik ? Kıllı kısa göbekli zayıf tiksinç ortadoğu genetiği hintlilere ve low africa ülkelerine eşdeğer nefret ederim
|
Benzer içerikler
- robot süpürge tavsiye
- ne var ne yok sorusuna cevap
- aile evinden ayrılmak
- kazak kızları
- diş teli yutulursa ne olur
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X