Şimdi Ara

Kürar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kürar, Güney Amerika'da avcıların oklarına sürdükleri zehirli bitkilerden biridir. Felç etme özelliği vardır.

Kasların asetilkolin(Asetilkolin çizgili kas (iskelet kası) liflerindeki nikotinik reseptöre bağlanarak kas hücresine Na+ içeri girmesini ve voltaja duyarlı kalsiyum kanallarının açılması ile depolarize olan kas hücresinin kasılmasını sağlar, Asetilkolinin öğrenme ve hafıza (M1 res) ile de derin bir ilişkisi bulunur ve bu yüzden beyinde asetilkolin içeren nöronlar mevcuttur.) reseptörlerine bağlanır ve onları bloke eder. Örnek olarak, N-choline reseptörlerinin çalışmasını engeller.

Ayrıca Kürar motor sistemi felç ederek canlının hareket özelliğini kaybettirir. Canlı motor sistemi felç olduğu için hareket edemez ama hissi yerindedir. Canlı her şeyi hisseder ama herhangi bir refleks gösteremez.

• Belki bilirsin sana sorayım. Şöyle bir zehir arıyorum. Vücutta herhangi bir etkisi olmayacak. Morluk,aşırı şişme vs. Kalp krizi geçiripte ölmüş gibi göstermeli. Ölen kişide otopsi yapılmayacak ama yinede otopside belirlenemeyen birşey olsa iyi olur. Breaking Bad'de kullandıkları zehir gibi birşey.Ancak oradaki zehirin yapımı zordu galiba. Şöyle aşırı zorlanmadan yapabileceğim ya da bulabileceğim bir zehir önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Belki bilirsin sana sorayım. Şöyle bir zehir arıyorum. Vücutta herhangi bir etkisi olmayacak. Morluk,aşırı şişme vs. Kalp krizi geçiripte ölmüş gibi göstermeli. Ölen kişide otopsi yapılmayacak ama yinede otopside belirlenemeyen birşey olsa iyi olur. Breaking Bad'de kullandıkları zehir gibi birşey.Ancak oradaki zehirin yapımı zordu galiba. Şöyle aşırı zorlanmadan yapabileceğim ya da bulabileceğim bir zehir önerir misiniz?

Bana kalırsa uyuşturucu almalısın.
  • Arrow'u izlerken denk gelmiştim.Adam kurşunlara kürar sürüyordu.Bir süre sonra felç ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Belki bilirsin sana sorayım. Şöyle bir zehir arıyorum. Vücutta herhangi bir etkisi olmayacak. Morluk,aşırı şişme vs. Kalp krizi geçiripte ölmüş gibi göstermeli. Ölen kişide otopsi yapılmayacak ama yinede otopside belirlenemeyen birşey olsa iyi olur. Breaking Bad'de kullandıkları zehir gibi birşey.Ancak oradaki zehirin yapımı zordu galiba. Şöyle aşırı zorlanmadan yapabileceğim ya da bulabileceğim bir zehir önerir misiniz?

Beyin.dll not found

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek onlar hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bademcik taşı
    11 yıl önce açıldı
    Kalp hastalığına keten tohumu!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.