Şimdi Ara

SULTAN PAPAĞANIM ÖLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bayanlar çok üzgünüm daha yeni aldığım sultan papağanımı geldiğimde ölü buldum

Bir dişi bir erkek almıştım dün akşam satın aldım ve ofisime koydum sabah geldiğimde erkeğin kuyruğu kan içinde ve ölüydü... sebebi ne olabilir (dişide hiç bir sıkıntı yok,dişinin ağzında veya vücudunda hiç bir kan izi yok sadece kuyruğunda eser değerinde)
     SULTAN PAPAĞANIM ÖLDÜ SULTAN PAPAĞANIM ÖLDÜ SULTAN PAPAĞANIM ÖLDÜ

• Gocaaç G kullanıcısına yanıt
    aynı sebeble muhabbet kuşumu kaybettim bende sebebini öğrenemedim sanırım bir tür hastalık.
  • Aldığım da çok canlıydı hiç bir sıkıntısı yok gibi duruyor du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gocaaç G kullanıcısına yanıt
    KUŞ forum siteleri var gir bir sor derim
  • dişiye yeni bir eş daha al. fotoğrafı yansıtmadan link koysan daha iyi olur etkilenenler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gocaaç

Beyler Bayanlar çok üzgünüm daha yeni aldığım sultan papağanımı geldiğimde ölü buldum

Bir dişi bir erkek almıştım dün akşam satın aldım ve ofisime koydum sabah geldiğimde erkeğin kuyruğu kan içinde ve ölüydü... sebebi ne olabilir (dişide hiç bir sıkıntı yok,dişinin ağzında veya vücudunda hiç bir kan izi yok sadece kuyruğunda eser değerinde)

üzüldüm arkadaşım acaba kuşun boğazında bişeymi kaldı boğuldu

• Hocam ne olmus hayvana boyle icim acidi resmen. Kafeste sivri biseyler falan varmiydi bu pek hastaliktan olan biseye benzemiyo hayvan kan kaybından ölmüş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan papağanı
    4 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sebebini öğrenebilirsiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuşu alırken bir kaç yamuk tüğü vardı, petshop taki satıcı onları koparmıştı, muhtemelen kopardığı yerde ur vardı ve kanaması kapanmadan devam etti... Elimizdeki en mantıklı seçenek bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gocaaç

Beyler Bayanlar çok üzgünüm daha yeni aldığım sultan papağanımı geldiğimde ölü buldum

Başın sapolsun kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.