Şimdi Ara

CENNET PAPAĞANI EVCİLLEŞTİRME?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 6-7 ay önce aldığım cennet papağanı çok ürkek ve çok yabani.elimi yaklaştırdığımda hemen kaçıyor ve yakaladığımda çok fena ısırıyor(genelde kanatıyor).bu kuşu nasıl evcilleştiririm?lütfen yardım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cennet papağanları hakkında aşırı bilgim yok ama o tür yapısı vahşi sert bi hayvan öyle diğer türler gibi evcilleştirme olamıyor bildiğim kadarıyla tecrübeli arkadaşlar gelirler

• Evcilleşmez eş alıp yavrulatıp yavruları ailesinden alıp şırınga ile büyütürsen anca o zaman evcil cennet papağanın olur .
  • eazzy kullanıcısına yanıt
    hocam eş aldıkim rahmetli oldu eşi bidaha da alamam bakımı zor yaw .eşsiz evcilleşmez mi?

• kaç haftalıkken aldın kuşu o önemli
  • replax_1907 kullanıcısına yanıt
    elden almıştım kuşu sanırım 7-8 aylıktı

• Ben evde üretimini yaptım işim gereği evde olamadığım için şırınga ile besleyemedim yavrular vahşi kaldı ele gelmediler hep insandan korktular .
    Zamanı olan gitsin eminönüne çift cennet alsın yavrularını şırınga içinede mama ile beslesin ancak o zaman sonuç alabilirler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dişi albino muhabbet kuşu
    10 yıl önce açıldı
    MİNİK KARGA YAVRUSUNUN HAYATI
    14 yıl önce açıldı
    Yavru karga
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burak.t001 kullanıcısına yanıt
    muhabbet kuşuna göre konuşuyorum 6-7 ay tam olgunluk evresidir o aylarda bi kuş alırsan ele alışmaz ele alışabileceği 1.5 aylıktan 5 aylığa kadardır cennet papağanı familya olarak yakın olduğu için aynısı diye düşünüyorum
  • eazzy kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.ama dediğim gibi ben yapamam şırınga falan öğrenciyim bide zamanım yok.

• cevaplar için teşekkür ederim

• Yeterli ilgi alaka ile evcilleştirilir konu hakkında hem fikir sahibi olmayıp hemde evcilleşmez vb gibi bilmeden konuşan arkadaşlar uzak dursun konudan. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Yeterli ilgi alaka ile evcilleştirilir konu hakkında hem fikir sahibi olmayıp hemde evcilleşmez vb gibi bilmeden konuşan arkadaşlar uzak dursun konudan. =)

Bilgi sahibi olmadan konuşan sensin evde cennet papağanı yavrulattığımı yazdım ne diye hala bilgi sahibi olmadan konuşuyorsun diye terbiyesizlik yapıyorsun ?
    Çok biliyorsan evcilleştirde iki katı fiyatına senden alayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 8 Ekim 2015; 9:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazzy

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Yeterli ilgi alaka ile evcilleştirilir konu hakkında hem fikir sahibi olmayıp hemde evcilleşmez vb gibi bilmeden konuşan arkadaşlar uzak dursun konudan. =)

Bilgi sahibi olmadan konuşan sensin evde cennet papağanı yavrulattığımı yazdım ne diye hala bilgi sahibi olmadan konuşuyorsun diye terbiyesizlik yapıyorsun ?
    Çok biliyorsan evcilleştirde iki katı fiyatına senden alayım .

Benim evcil cennet papağanım vardı 2 sene önce 9 yaşında öldü internetin var aç bak evcil cennet papağanlarına video,resimlerine,eğitim video'larına. =)
  • evcil olanların hepsi el büyütmesi . vahşi al evcilleşin yok öyle birşey evcil cennet besleyen varsa atsın video görelim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.