Şimdi Ara

Kurana Göre Müslüman Ülkede Yolsuzluk Olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurana Göre Müslüman Ülkede Yolsuzluk Olmaz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Nisan 2022; 21:14:20 >

Lan oğlum bu cahillikle nasıl yaşıyorsunuz. Evet o dediğin yapılıyor devleti kandırmak için için.. çünkü maliyede dikkat cekmemesin için o gün 10 milyarlık alış veriş yaptıysa akşama 500 TL lik fis kesiyor ve bu yapılan illegal şeyi sen NORMAL bir şeymiş gibi anlatıp cahilligini bilmem maçla çarpıyorsun ve işin daha kötüsü yaptığının cahillik olduğundan da en ufak bir haberin yok.
  • 2 - Cami altında ticaret yapılır mı ?

3 - Cami altında vergi kaçırılır mı ?

4 - Cami altına yapılan dükkanlar kime çalışıyor ve ne kadara kiraya veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Nisan 2022; 21:29:38 >

• Aman hocam din sorgulanır mı haşa çarpılırsın

Ss ne demişti;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığı açan provokatör yolsuzluğun ne oldugunu biliyor mu acaba ? Bu başlıklarda amaç üzüm yemek değil bagciyi dövmek. Cami altında ticaret yapılır ve yapılıyor da. Vergi kaciriliyorsa madem ihbar et maliyeye vatandaşlık görevini yapmış olursun. Ayrıca vergi kaçırıldığını nereden biliyorsun ? Bir yerde vergi kaciriliyorsa heryerde kaçırılıyor diye iftira atamazsın. Velev ki vergi kacirildi bu vergi kaciranin ayıbıdır. Esnaf fişini akşam kasa kapatırken tolu olarak keser fiş kesmeme gibi bir durum olamaz ayrıca vergi yalnız KDV den odenmiyor hem cahilsiniz hem bilmeden yazıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

melike hatun cami altı adam bana sahte dewalt matkap satmıştı üstelik dükkanın ismi yoktu sene 2019 git bir bak adam tabela koymuş mu

sahte bosch marka ürünlerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Nisan 2022; 0:26:2 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 15 Nisan 2022; 0:51:8 >
  • kuranı türkçe okumamaktan kaynaklanıyor bunlar işte, bizzat diyanet işleri bakanı bile yolsuzluk torpil yapıyor. sonrada çıkıp vaaz veriyor şu haramdır bu haramdır fakirlerin ölümüne çalışması sevaptır falan filan.

Kurana Göre Müslüman Ülkede Yolsuzluk Olmazwww.cumhuriyet.com.tr
    Ordu Üniversitesi'nde adrese teslim atama: Sanki Erbaş üniversitesi!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/ordu-universitesinde-adrese-teslim-atama-sanki-erbas-universitesi-1924932
  • r0x kullanıcısına yanıt

Sen yolsuzluğun ne demek olduğunu biliyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Lan oğlum bu cahillikle nasıl yaşıyorsunuz. Evet o dediğin yapılıyor devleti kandırmak için için.. çünkü maliyede dikkat cekmemesin için o gün 10 milyarlık alış veriş yaptıysa akşama 500 TL lik fis kesiyor ve bu yapılan illegal şeyi sen NORMAL bir şeymiş gibi anlatıp cahilligini bilmem maçla çarpıyorsun ve işin daha kötüsü yaptığının cahillik olduğundan da en ufak bir haberin yok.

• 10 Nisan 1928 tarihinde yapılan değişiklikle Anayasa'nın 2 maddesinde yer alan “Türkiye Devleti'nin dini İslam'dır” hükmü çıkarılmıştır. Ayrıca milletvekillerinin yeminlerindeki vallahi kelimesi “namusum üzerine söz veririm” ifadesiyle değiştirilmiştir.

Yürürlük tarihi: 24 Mayıs 1924; 24 Aralık 1952 (4695 sayılı Anayasa'nın yerine, tekrar ...

İlga tarihi: 10 Ocak 1945 (Yerine, anlamda değişiklik yapılmaksızın Türkçeleştirilmiş ...

Kabul tarihi: 20 Nisan 1340 (1924)

https://tr.m.wikipedia.org › wiki › T...

Teşkîlât-ı Esâsiye Kanunu (1924) - Vikipedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KITiPiYOZ K kullanıcısına yanıt

Evet katılıyorum bu şahıs provokatörlük yapıyor yazıları maksatlı konu yolsuzluk olmasa başka bir kulp bulacak bu sefer.

Bakara:

﴾155﴿ Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınayacağız. Sabredenleri müjdele!

﴾156﴿ Onlar, başlarına bir musibet geldiğinde, “Doğrusu biz Allah’a aidiz ve kuşkusuz O’na döneceğiz” derler.

﴾157﴿ İşte rablerinin lütufları ve rahmeti bunlar içindir ve işte doğru yola ulaşmış olanlar da bunlardır.

Yukarıdaki ayetlerde senin gibi tiplerden bahsetmiyor tabi sen üstüne alınma. Sen daha çok şu ayetleri üstüne alınabilirsin:

Fatır:

﴾38﴿ Kuşkusuz Allah göklerin ve yerin sırlarını bilmektedir ve O, kalplerin gizlediklerini de çok iyi bilir.

﴾39﴿ Sizi yeryüzünde halifeler yapan O’dur. Artık kim inkâr ederse inkârcılığı yalnız kendi aleyhinedir. Kâfirlerin küfrü rableri katında gazabı arttırmaktan başka bir sonuç doğurmaz; şu halde kâfirlerin küfrü ancak kendi ziyanlarını arttırır.

﴾40﴿ De ki: “Allah’ı bırakıp da taptığınız ve O’na ortak koştuğunuz varlıklar üzerinde hiç düşündünüz mü? Gösterin bana, yeryüzündeki hangi nesneyi yaratmışlar! Yoksa onların göklerde mi ortaklığı var? Yahut biz onlara bir kitap vermişiz de onlar oradaki kesin bir delile mi dayanmaktalar? Hayır hayır! O zalimlerin birbirlerine vaadleri aldatmacadan başka bir şey değildir.

Biliyorum, bu ayetleri okuyunca buradaki din düşmanları daha da çıldıracak. Zalimler için yaşasın cehennem!

• DİNDE KENDİNE GÖRE AYET SEÇME DÖNEMİ BAŞLAMIŞ

İÇİNDEN İYİ OLANI KENDİSİNE AİT KÖTÜ OLANI BANA AİTMİŞ

YILLARCA BU ÜLKE BÖYLE İNSANLARLA YÖNETİLİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Nisan 2022; 21:50:23 >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.