Bildirim
Kurallara uymayan yüzyılın cenabeti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adam bu şansla milli piyango oynasa bi bu bide başbakan kazanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Süpermis ya gece gece ayrıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bmw z4 -
adamın o anki yüz ifadesini çok merak ediyorum _____________________________ Ölümü bilen hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten . Sagopa Kajmer -
Kurallara uymayan herkesin başına inşallah
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Başlıktaki sıfat cuk oturmuş..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bunu bilmeyen toplumları koyun gibi güderler >>https://www.youtube.com/watch?v=w_ybzC2wP7Q
FES TÜRK ŞAPKASI DEĞİLDİR. Naomi Klein - ŞOK DOKTRİNİ Mutlaka okumalısın -
hahahaha bu kadar şans pardon cenabetlik olmaz 

_____________________________ -
Gta detected.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Malesef bir yanlışım yüzünden forumdan uzaklaştırıldım. Forum yönetimiyle görüşmelerim sürüyor. Şimdilik Yeni üyeliğimOsmanoğlu32dir. -

Bastığğğğğğğğd
Boyle polislerden bizede lazim. Demin isleyen ters yonden bi sahin geldii kavsaktan dondu. Cezalarin kontrollerin artmasi sart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation
Süpermis ya gece gece ayrıldım
Ayrılmak?
Sırf bunun için çakar takasım var. Baktın adam kırmızıda geçti, yak kovala bırak.
_____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
adamla biri kafa bulmuyorsa piyangoyu tutturmuş
Vay anasını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ #VestelAlmaAldırma -
Yalnız Tuvnera'da kırmızı da geçip çarptığı Fluence çakarlıydı yanlış hatırlamıyorsam.
İçimin yağları eridi
Keşke her kural tanımazın başına gelse böyle bir durum

Ne yalan söyleyeyim çok mutlu oldum. Çakar değil de araç içi kamera olayı şart. Sonrasında görüntüyle birlikte şikayet edeceksin. Geçenlerde Çayyolunda bir akraba ziyaretine gittim. Ne kadarlüks araç varsa kırmızıda geçti. Keşke araç içi kameram olsaydı dedim. _____________________________ HYUNDAİ GETZ 2006 Model 1.5 VGT HY KLM 90 BG -
Arkadaş başlıkta sanatını konuşturmuş tebrik ederim. _____________________________ 1997 Renault 19 1.4 Benzinli RN 2013-2015
2016 Skoda Rapid 1.2 TSİ
2019 Toyota Corolla 1.6
2022 Hyundai Bayon Elite -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Yalnız Tuvnera'da kırmızı da geçip çarptığı Fluence çakarlıydı yanlış hatırlamıyorsam.
tuvnera da bildiğin büyk ikramiye tutturmuş
- en iyi lpg'li araçlar
- plaka yapıştırma silikonu
- bayiden sıfır araç alırken notere gidilir mi
- 2024 opel corsa
- toyota gr gt
- araç kamerası tavsiye
- opel grandland 2025
- araç fiyatları düşecek mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler