Şimdi Ara

kur korumalı mevduat hesabı bugun yattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
14.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolar 13.70 ten kur korumalı mevduat hesabına gecıs yaptım 3 ay. bugun son gunuydu hesaba gırdım ve yatan farkı gorunce şok oldum resmen

sizler nasıl anladınız bu kur korumalı mevduat hesabı olayını

870 bin tl 63500$ ediyordu 3 ay once bugun isi 63500 dolar 936 bin tl ediyor + faiz getiriside 30 bin tl idi

simdi ben boyle anladım ve paramı yatırdım hem faiz hemde kur farkı yansıtılcaktı yanı 966 bin tl olarak para yatcak sandım

bugun ise sadece kur farkı 33 bin tl ve faiz 30 bin tl yattı

dolarda dursaydım kafamı yormazdım ve paramı 3 ay bekletmezdım kafam çok karısık

• Hocam siz neyi anlamadınız ki kur korumalı hesabın. Sana 870e 30 bin mi vercez dediler. Eğer senin 63500 dolarının bugün ki karşılığı 870+30 dan fazla ise aradaki farkı veriyor.

Senin beyanına göre 936bin TL ediyormuş 63500 dolar.

Anapara 870
    Faiz 30
    Toplam 900
    Doların olsaydı 936 olacaktı
    +36 da o yüzden vermiş korumuş işte adı üstünde. Yok daha neler.

Eğer 63500 dolar bugün 875bin tl yapsaydı yinede 30bin faiz alacak 900 bin yatıracaktı. Koruma budur.

Siz çok yanlış anlamışsınız.

O sizin dediğiniz dolar vadeli mevduat hesabında olur. Faiz ne kadar verirse o kadar. 63500 doları 3 ay sonra 64000 dolar alacaksın derler alırsın misal.
  • Hem faiz hem kur farkı ha :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt

kur korumalı mevduat hesabı bugun yattı 

• evin tapu sunuda üstüne yapacaklar merak etme ....kur korumalı mevduat hesabı bugun yattı 

• Konuyu açana hakveriyorum. Kur korumali mevduat sisteminin mantığı nedir yani ? Madem sana o günün dolar kurundan sadece kur farkını ödeme yapıyor. O zaman kur korumalı mevduat ın mantığı nedir ? Adam dediği gibi dolarda kalsa da aynı mantık oluyor zaten.

• Sen yanlış anlamışsın. Sistem sadece kur farkını ödüyor. + Faiz alabilmen için kurun düşük olması gerekiyordu. Doğru yatmış. %29 faiz almış oldun eski sisteme göre senelik.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

valla direk dolara geçtim ne ugraşcam helalı haram karıstı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ek olarak 63500 dolarını bugün geri almaya kalksan makas farkı ve vergi vs kesitinlerden dolayı elindeki 936.000tl ile alamayacaksın.

Geçmiş olsun.kur korumalı mevduat hesabı bugun yattı 

• ben daha 1ay önce 13,80 den girdim sizin niye 3aylık 13,70 bişey anlamadım🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koruyamamis mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kur korumalı mevduat hesabı bugun yattı
  • Tlye destek mantığı fakat kur çok yükseldi devlet çok para bastı bakalım uzun vadede ne ile karşılaşacağız.

• 3 ay önce 1092 gr gram altın alabiliyordunuz. Satış fiyatı üzerinden.

Gişe satış 914 desek 1020 gr altın alınır. 933 bin tl ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 8 Nisan 2022; 18:6:42 >
  • Denemek için mi yaptınız? Biz söylerdik.

• Müthiş getirisi var. Parası olana yaradı. 1m parayı yatır bankaya çalışma Prof. olmana gerek yok. Kur korumalı sistemi oku yeter ama işte para lazım ona da :) Şaka maka Allah sonumuzu hayır eylesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    1 milyon para olsa çalışmaya gerek yok mu cidden hocam? Miras olarak 2 ev kalacak, o evlerin parasıyla hiç çalışmadan ömür boyu rahatça yaşanır mı?

• Dolar faizine yatırsan kaç dolar verirdi onu hesaplasana bi.

• kur farkı verip faiz vermiyorsa komedi zamanında benide bankadan aramışlardı kapatmıştım telefonu şaka gibi doları vadeli mevduata yatırmıştım hala bekliyorumkur korumalı mevduat hesabı bugun yattı 

• Hocam siz neyi anlamadınız ki kur korumalı hesabın. Sana 870e 30 bin mi vercez dediler. Eğer senin 63500 dolarının bugün ki karşılığı 870+30 dan fazla ise aradaki farkı veriyor.

Senin beyanına göre 936bin TL ediyormuş 63500 dolar.

Anapara 870
    Faiz 30
    Toplam 900
    Doların olsaydı 936 olacaktı
    +36 da o yüzden vermiş korumuş işte adı üstünde. Yok daha neler.

Eğer 63500 dolar bugün 875bin tl yapsaydı yinede 30bin faiz alacak 900 bin yatıracaktı. Koruma budur.

Siz çok yanlış anlamışsınız.

O sizin dediğiniz dolar vadeli mevduat hesabında olur. Faiz ne kadar verirse o kadar. 63500 doları 3 ay sonra 64000 dolar alacaksın derler alırsın misal.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.