Şimdi Ara

kümülatif vergi matrahı yazısı hk. yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işe başlayacağım yer benden '' kümülatif vergi matrahı yazısı '' istedi fakat internetten araştırdığım üzre daha önce çalıştığım yerden aldığım ücretle ilgiliymiş bu fakat ben sadece 1 sene önce 8 ay staj yaptım yani onun dışında işsizdim çalışmadım veya herhangi bir yerden para falan almadım bu yazıyı yinede götürmem gerekir mi ? gerekirse nereden nasıl temin edebilirim çok teşekkürler.

EDİT : bir de bir önceki yerden çalışma yazısı istenmiş bunuda götürmem gerekir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAvY_CaNNoN -- 26 Ağustos 2014; 21:56:44 >

• up up up beyler lütfen yarına lazım çok acil :(
  • 10 kişiden 11'inin kümülatif kelimesini bilmediği bir forumda bu soruya cevap beklemek ne kadar doğru?
  • Maliye muhasebe forumlarına sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sen önceki işyerinde stajyer olarak görev aldığın için çok önemli değil bu evrakı vermen.
    Yeni işyerinle bi görüş; onlardan da muhtemelen aynı cevabı alırsın.
  • konuyla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler aşağıdaki makayeli okuyabilirler

http://www.alitezel.com/index.php?sid=yazi&id=6320
  • Iş yerine daha once calismadigini belirt, gene de isterlerse staj parani (resmi olarak asgari ucretin 4/1) cikartirirlar o belgede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mihman7878 kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bu gün iş yerini arayıp sordum getirmenize gerek yok dediler. :)
    ilgilenen herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAvY_CaNNoN

arkadaşlar merhaba öncelikle,
    işe başlayacağım yer benden '' kümülatif vergi matrahı yazısı '' istedi fakat internetten araştırdığım üzre daha önce çalıştığım yerden aldığım ücretle ilgiliymiş bu fakat ben sadece 1 sene önce 8 ay staj yaptım yani onun dışında işsizdim çalışmadım veya herhangi bir yerden para falan almadım bu yazıyı yinede götürmem gerekir mi ? gerekirse nereden nasıl temin edebilirim çok teşekkürler.

EDİT : bir de bir önceki yerden çalışma yazısı istenmiş bunuda götürmem gerekir mi ?

bordrolu çalışmadın ise kümülatif vergi matrahın yok demektir. Çalışmadım diyorsun hiç mi işe girmedin maaş aldığın senin sigortanı ödediklier hiç bir işin olmadı mı?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    hayır olmadı o yüzden de gerekmiyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.