Bildirim
Kumral mı ? Yoksa ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Seni birleştirirler sen devam et parçaları yolla -
Yeni nesil kumral-esmer-sarışın-kızıl terimlerinin anlamlarını bilmiyor.Forumda çokca görüyorum kahverengi saça kızıl diyenleri.Okullarda eğitim verilmesi lazım bununla ilgili artık.
Konuya gelicek olursan sen kumralsın.Saçının rengi kahverengi. -
ilahi hocam ya yok yanlışlıkla iki resim atmışım aynı sonra bi tane daha attım öbür resim için -
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
Yeni nesil kumral-esmer-sarışın-kızıl terimlerinin anlamlarını bilmiyor.Forumda çokca görüyorum kahverengi saça kızıl diyenleri.Okullarda eğitim verilmesi lazım bununla ilgili artık.
Konuya gelicek olursan sen kumralsın.Saçının rengi kahverengi.
ben de hep kumral olduğumu düşünmüşümdür sağolun ama evet herkes farklı bi şey söylüyor. -
Mobil için link
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
Konuya gelicek olursan sen kumralsın.Saçının rengi kahverengi.
Buna göre arkadaş kızıl. -
benim saç gibi aynı tıpa tıp saçıma şekil veremiyorum sende direk doğal olarakmı bırakıyorsun şekil vermeden benim gibi -
şekil vermeden öyle doğal haliyle.
@norveçsomonu tamam kızıl saçlı kız hayranısın ama bu kadar da olmaz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bejue -- 11 Ağustos 2013; 22:20:07 > -
Ne olduğun belli değil sen farklı bir ırksın paşam -
quote:
Orijinalden alıntı: Automax
Seni birleştirirler sen devam et parçaları yolla
konu kilit -
Daha bir fotoğraf koymayı beceremeyen birisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
komik mi ? daha yeni üye oldum foruma, herkes kullanmayı bilmek zorunda değil, yavaş yavaş öğreniyoruz. Maalesef herkes sizin kadar bilgili, yüce değil, affedin efendimiz -
quote:
Orijinalden alıntı: bejue
quote:
komik mi ? daha yeni üye oldum foruma, herkes kullanmayı bilmek zorunda değil, yavaş yavaş öğreniyoruz. Maalesef herkes sizin kadar bilgili, yüce değil, affedin efendimiz
Ne bu alınganlık alt tarafı eğleniyoruz çok özür dilerim o zaman kırdıysam barışalım tabi affettiysen
Burası konu dışı kendi aramızda eğleniyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
komik mi ? daha yeni üye oldum foruma, herkes kullanmayı bilmek zorunda değil, yavaş yavaş öğreniyoruz. Maalesef herkes sizin kadar bilgili, yüce değil, affedin efendimiz
Ne bu alınganlık alt tarafı eğleniyoruz çok özür dilerim o zaman kırdıysam barışalım tabi affettiysen
barışmak mı ? yapma allah aşkına çok yargılayıcı olmuş ondan dedim yoksa çocuk muyum ben küseyim hemen
@gogomez deme be hep hissediyodum ama :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bejue -- 11 Ağustos 2013; 22:32:28 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
barışmak mı ? yapma allah aşkına çok yargılayıcı olmuş ondan dedim yoksa çocuk muyum ben küseyim hemen
Tüm kelimeler sitem dolu olunca öyle hissettim hocam tekrar kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
işte ben de dalga geçtiğinizi sandım aman neyse ya siz de kusura bakmayın sert çıkmışım biraz -
quote:
quote:
quote:
quote:
Farklı olmak iyidir dede takıl işde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X