Bildirim
Kumho veya hankook ucuz alabileceğim bir yer var mı ankara

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sakın kumho alma. berbat bi lastik benim aracın üstünde 5bin km anca yapmış ama 3ü çöp kumho var... _____________________________ Life is too short to drive boring cars. -
geçen sene Yurduseven Otomotiv'den 4 adet 175/65/14 ölçülerinde Hankook Kinergy Eco almıştım. Fiyat olarak da 480 lira verdim, satıcıdan ve lastiklerden memnunum diyebilirim. Umarım işine yarar.
http://www.yurdusevenotolastik.com/iletisim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
Sakın kumho alma. berbat bi lastik benim aracın üstünde 5bin km anca yapmış ama 3ü çöp kumho var...
Teşekkürler yalnız ben yıllardır kullanıyorum en az 40 bin km dayanıyor sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: özbekli35
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
Sakın kumho alma. berbat bi lastik benim aracın üstünde 5bin km anca yapmış ama 3ü çöp kumho var...
Teşekkürler yalnız ben yıllardır kullanıyorum en az 40 bin km dayanıyor sorun yok
5gün yatan araba ilk hareket ettiğinde top gibi sekmeye başlıyor. Biraz hızlanıp lastikler yuvarlanınca nispeten düzeliyor ama balans tutmadıkları için hafif bir titreme ve uğuldamaya sebep oluyor. araç şahinciler gibi yay press, kesme vs gibi saçma sapan oynama yok full orijinal. 4lastik alacak durumum olmadığı için de şimdilik bekliyor ama yaz aylarına doğru 2017 üretim lastikler piyasada olunca 4ünü de bir şekilde değiştireceğim. nereden baksanız 800tl gidecek. Petlas alırım ama kumho almam. Yine kumho kullanan bir tanıdığım da birebir aynı dertten 2tanesini çöpe atmış.
Daha öncesinde 10bin km michelin, 25bin km toyo, 45bin km nokian kullandım, nokianlara belki en fazla eziyeti etmişimdir hala onlarda böyle dert yok onu geçtim daha 6mm diş var, kumhoların başından ne geçti bilmiyorum eski sahibinde ama bu bakar bozulacak olsa balon yapması filan lazımdı. toyo'ların birinde balon vardı o halde lastik bozulmamıştı ve tamir ettirdim sorunsuz kullandım. şimdi lastikçiler bunlar çöp yenisini alman lazım diyor..._____________________________ Life is too short to drive boring cars.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X