Bildirim
kumanladı anahtar acil yardım!!!
TFixol Elektrikli Hava Silici 100000RPM Turbo Fan Çift amaçlı Toz Giderme Jeti Kuru Üfleyici Dahili 3x1100mAh Pil Akülü Taşınabilir Ev Arabaları için Elde Taşınabilir Basınçlı Hava Silici Siyah : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9LV9ZJP
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de merak ediyorum. Servis haricinde bulunabiliyor mu bu anahtarlar? -
servis haricinde bulunamıyor diye biliyorum bulursanız bile fazla fark olmaz yani arada ve orjinal yedek anahtarı da 5 para etmez vw ticarilerin çok uyduruk bir anahtar -
Bazı kaskolarda anahtar yaptırabiliyorsunuz.Mesela benim kaskoda sınırsız anahtar yaptırma olanağı var.Bir araştırın derim.
Olmazsa servisten başka çareniz yok gibi görünüyor.. -
anahtarımı kaybettm de gelsin çekici çeksin aracını
1 haftada yeni anahtarın elinde
tai umarım kaskonun bu servis vardır -
yanlış hatırlamıyorsam anahtarcının birinde görmüştüm oto anahtarı çoğaltılır yapılır diye araba kumandaları felan vardı vitrinde anahtarcılara bir uğrayın -
ya servis 450 tl diyor dısarda yaptırdıgımızda 225 degermi bilmiorum acaba sonra problem cıkarırmı? -
başlığı "kumandalı" olarak değiştirir misiniz?
kaskonuz varsa acilen kaskoyu bilgilendirin, yoksa çalınma durumunda bir bardak soğuk su verirler, o da belki yani, eksperin insanlığına kalmış
ayrıca eskisi nerede? yarın bir gün biri gelip aracınızı götürse ne yapacaksınız? kasko yaptırın, kaskoların 1 kereye mahsus yeni anahtar klozu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 4 Ağustos 2011; 12:32:04 > -
Bizim pederin Caddysininde kaybolmuştu. Aracı servise çekiciyle çektiler 650 tl para gitti 2 yıl önce. -
Sanayi sitelerinde,yedek oto anahtarı yapan yerlerde 150 lira civraında bi paraya yedek anahtar yapıyorlar. -
bende buldun 225 tl yapan yer var ancak cipli anahtar sonucta sonra bizi yolda bırakırmı diye korkuyorum tecrubesı bılgısı olanlar bi destek olursa sevinecem bi arkadasımın basına geldi aracla yolda giderken motor elektriği kesiyo cekici cagırmak zorunda kalıyo... -
quote:
Orijinalden alıntı: koçklima
bende buldun 225 tl yapan yer var ancak cipli anahtar sonucta sonra bizi yolda bırakırmı diye korkuyorum tecrubesı bılgısı olanlar bi destek olursa sevinecem bi arkadasımın basına geldi aracla yolda giderken motor elektriği kesiyo cekici cagırmak zorunda kalıyo...
Benim bi kere yedek anahtar yaptırmışlığım var, yaptırdığım anahtarla aracı çalıştırıp eve kadar geldim sıkıntı olmadı. Olacağınıda sanmıyorum. Sonuçta beyinden aynı kodları yedek anahtara yüklüyorlar. -
quote:
arkadarlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim 2005 model wolsvagen cadyy aldım ancak kumandalı orjinal anahtarı kaybolmus yedek anahtarı var elimde servis 450 tl fiyat veriyo daha ucuza nerden nasıl yaptırabilirim
aşağıdaki linkte fiyatlar 20- 50 dolar arası değişiyor aracınıza uyarmı bilemem. aceleniz yoksa free shipping seçersiniz
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=vw+key -
kaskoya haber verip yenisini yaptırmazsanız araba çalınınca yamuk yapar çoğu sigorta, ama grupama elit kaskoda anahtar aracın üzerindeyken bile çalınsa ödüyor. -
arabamda kasko yok daha yenialdım yedek anahtarı var sadece onlar kaybetmiş -
quote:
arkadarlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim 2005 model wolsvagen cadyy aldım ancak kumandalı orjinal anahtarı kaybolmus yedek anahtarı var elimde servis 450 tl fiyat veriyo daha ucuza nerden nasıl yaptırabilirim
http://otoanahtariniz.com/ en eygun fiyata orjinal hella kumandalı anahtar. -
tskler daha helletmedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X