merhaba arkadaşlar ben dimmerler hakkında bilgi arıyorum yani uzaktan kumanda ile evde bulunan herhangi bir priz veya ampülü kumanda ile kontrol etme bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.staj için gerekli
Bu gün özel bir gün...
rapid-share.com/files/48153519/IR_Dimmer.rar
UZAKTAN KUMANDA SISTEMLERI SITEMDE YER ALMAKTADIR . ISTERSENIZ BIR INCELEYIN..
Bizim firmanın satısta olan bir urunu var, normal lamba ac/kapa dugmenizin yerine takılıyor.Uzeinden yine dokunarak ısıkları ac kapa ve dimm yapıyorsunuz, aynı zamanda evdeki tum kumandalar (televizyon,digiturk vs) ile de aynı sekilde kontrol yapabiliyorsunuz. Fiyatı 35 YTL gibi bisey. Ucuz bi cozum arayanlar icin onerim sadece.
ilgilenenlere resim gonderebilirim, teknik sorusu olan varsa mail yada telefonla ulasabilir.
tel: 0212 2458535 cati.ltd@gmail.com
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama bana bunun elektronik devresi lazım bir tane yaptım ama dimmer değil sadece aç kapa
Ewt ben de bi oneride bulunacaktım ama benimki de aç kapa şu çin malı ucuz rc arabaların kumanda devresini onerecektim ama işine yaramazmış
quote:
Orjinalden alıntı: aladdinbilge
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama bana bunun elektronik devresi lazım bir tane yaptım ama dimmer değil sadece aç kapa
çözümün aşağıdaki topic'te yatıyor. normal bir dimmer devresindeki potun yerine pic'le kontrol edebileceğin dijital vol. kontrol devresi yerleştir. istediğini elde edebilirsin. nasıl yapılabileceğiniv sorma, ben sadece fikir veriyorum.
çözümün aşağıdaki topic'te yatıyor. normal bir dimmer devresindeki potun yerine pic'le kontrol edebileceğin dijital vol. kontrol devresi yerleştir. istediğini elde edebilirsin. nasıl yapılabileceğiniv sorma, ben sadece fikir veriyorum.