Şimdi Ara

Kullandığınız en iyi media player hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim şey, neredeyse bütün formattaki videoları ve divxleri açabilen bir program kullanıp kullanmadığınız ve yorumlarınız.
    Lütfen "benim programım seninkine döver" şeklinde değilde,en az sorun yaşadığınız ve son derece memnun kaldığınız,bir format için ayrı ,diğer format için ayrı bir oynatıcı kullanmadığınız programları söylemeniz.Böylece herkesin bir fikri olur ve elli tane media oynatıcı yerine adam gibi bir tane kullanırız.

• Şu an link veremiyorum ama Klm Codec packs diye bir codec paketi var. 17MB civarında. İçinde Quicktime, real player codecleri, divx, xvid, ac3 gibi codecler ve Media player classic diye bir program var. Bu codec paketini kurduğunda tüm video formatlarını bu player ile açabiliyorsun...
  • Önemli olan player'dan ziyade codec'ler zaten sağlam bir codec pack yükledikten sonra neredeyse her player aynı işi goruyor

-- Nimo Codec Pack

-- ACE Mega Codec Pack (yaklaşık 45 mb )

-- K-Lite Codec Pack (arkadaşın da bahsettiği ben de bunu kullanıyorum gayet güzel )

Oynatıcı olarak ta BS Player
  • Bilgisayarımda Ace Mega Codeck Pack kurulu. MP10, Media Player Classic ve BS Player kullandım aynı codek paketi ile. Ama en iyi görüntü ve ses kalitesini PS playerdan aldım. Media player'da ses ve görüntünün eşgüdümlü çalışmadığı, Media player classic'in takıla takıla gösterdiği videoyu BS Player sorunsuz, mükemmel gösteriyor. Bir çok videoyu PS playerde izledim ve hiç sorun yaşamadım. Tek olumsuz yönü videoyu gösterime başladığında işlemci gücünü sömürmesi. Video izlerken başka işler yapmaya kalkarsanız bilgisayarınızı kasabilir. Tabi bendeki bilgisayarın P3 733 ve 512 RAM li olduğunu göz önünde bulundurarak kendi bilgisayarınızın nasıl çalışacağını kestirebilirsiniz... Her player aynı diyen arkadaşa katılmıyor, PS player'ı denemenizi tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar konuyu açan biri olarak,ben de şu ana kadar kullandığım programlar içinde en çok vlan player i beğendim.Bir çok formatı sorunsuz açabiliyor.Benim makina eski ve o yüzden bazı divxleri zorlukla,yani görüntü sesten sonra gelerek izleyebiliyorum ama dediğim program bu işi biraz çözdü.tek anlayamadığım nokta sesin kalitesinin çok düşük olması.Acaba bu programı kullanan ve sesin neden kötü çıktığını anlayan birileri var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SibeRZarbo

Bilgisayarımda Ace Mega Codeck Pack kurulu. MP10, Media Player Classic ve BS Player kullandım aynı codek paketi ile. Ama en iyi görüntü ve ses kalitesini PS playerdan aldım. Media player'da ses ve görüntünün eşgüdümlü çalışmadığı, Media player classic'in takıla takıla gösterdiği videoyu BS Player sorunsuz, mükemmel gösteriyor. Bir çok videoyu PS playerde izledim ve hiç sorun yaşamadım. Tek olumsuz yönü videoyu gösterime başladığında işlemci gücünü sömürmesi. Video izlerken başka işler yapmaya kalkarsanız bilgisayarınızı kasabilir. Tabi bendeki bilgisayarın P3 733 ve 512 RAM li olduğunu göz önünde bulundurarak kendi bilgisayarınızın nasıl çalışacağını kestirebilirsiniz... Her player aynı diyen arkadaşa katılmıyor, PS player'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Bu ps player la, bs player dediğin şey aynı program mı?yoksa yazım hatası falan mı var?

• k-lite mega codec içinden çıkan media player classic bütün videoları oynatır bende k-lite kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Windows media player için sağlam bi codec pack link'i verebilir misiniz?
    ogg de çalarsa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

http://www.free-codecs.com/

Teşekkürler
  • k-lite codec pack media player classic ikilisi yok bunun ötesi birde bs player favorim
  • Önemli değil banner kardeş.
  • Kesinlikle BsPlayer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.