Şimdi Ara

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
3
Favori
92.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı satışlar. Audio-Technica ATH-EQ300M'yi porta pro veya igrado ile kıyaslayabilir misin hocam? İlanın hep gözüme çarpıyor, ilerde alışveriş yapacağız bu gidişle
  • EQ300m daha çok KSC75 karakterinde ses veren bir üründür. Hissedilen bass olarak portapro'dan daha geridedir. Bu manada kulaklıkta bass arıyorsanız sizi tatmin etmeyebilir. KSC75 kullanmışlığınız varsa söylediğimi rahatlıkla kafanızda canlandırabilirsiniz. Ses netliği ve detay konusunda ise oldukça başarılı bir ürün fiyatı nazarında. I-Grado denemişliğim yok bu nedenle direkt karşılaştırma yapmam pek doğru olmaz. EQ300m'in en büyük avantajı taşınabilirliği ve şıklığı. 1 TL'den biraz daha büyük bir yapısı var. Yani aslında bilinen klasik kulaküstü seçeneklerine göre daha ufak boyutlarda. Diğer bir avantajı kulak çengeli esnek ve hareketli, böylece kulaklığı kulağınızın yapısına göre en uygun baskı uygulayacak şekilde ayarlanabiliyor.

Alışveriş konusunda sizin için uygun olduğu bir zaman memnuniyetle beklerim.

quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

Hayırlı satışlar. Audio-Technica ATH-EQ300M'yi porta pro veya igrado ile kıyaslayabilir misin hocam? İlanın hep gözüme çarpıyor, ilerde alışveriş yapacağız bu gidişle

• Kablosuz kulaklık çeşidiniz var mı

quote:

Orijinalden alıntı: incele

Kablosuz kulaklık çeşidiniz var mı
    Kulakiçi(şu sonuna kadar girenleri kastediyorum ama:) yani şu akg ninkileri falan) kulaklıkların çok zararlı olduğunu söyleyenler var fakat neden zararlı dediklerini bilmiyorum, mesele ben hiç sesli dinlemiyorum müzikleri(rap dinliyorum ve fazla sese gerek yok ritimler ve söylenenler net duyulsun yeter.). Benim gibi dinleyenler için bir zararı var mı acaba bu tarz kulaklıkların? Bir de sanırım malzeme olarak köpük uçlar bu konuda daha rahat?
    Birde şu Comply t400 şu ürüne uyar mı?http://www.mymemory.co.uk/Portable-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX300-II-ECO-Noise-Isolating-Headphones----Black
    Son olarak daha uygun fiyatlı ürünleri ne zaman getirteceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 19 Kasım 2009; 22:12:38 >

• @mykt, söylediğiniz tarz kulaklıkların kullanımı bilinçsiz kullanım olduğu sürece zararlıdır. Burada bilinçsiz kullanım derken; özellikle yüksek ses kavramı vardır. Bu tarz kulaklıklarda kullanım amacı yalıtım özelliği sayesinde dış ortam seslerinin fazlaca olduğu yerlerde kullanım özelliği sağlamaktır. Yani gereğinden fazla yüksek sesle kullanmanız kulak sağlığınız açısında zararlıdır. Yanlış bilinen inancın ve kullanım amacının aksine bu kulaklıklar yüksek sesle müzik dinlemek içinde değil, yüksek sesin olduğu yerde normal olarak müzik dinlemek için yapılmıştır. İkinci olarak temizlik ile ilgili kısım vardır. Direkt kulağınızın içine soktuğunuz bir şey olduğu için, temizliğine dikkat etmediğiniz noktalarda tüm zararlı canlı organizmalarını ve pisliğide kulağınızın içine sokmuş olursunuz. Bunun da sağlıklı birşey olduğunu söylemek zaten imkansız. Bu nedenle özellikle kulaklık uçlarının temizliğine dikkat etmek önemli bir nokta.

Yukarıda ki husularda bilinçli olduğunuz sürece bu tarz kulaklık kullanımında sorun yaşamazsınız.

Edit: Mesajınızda yaptığınız eklentiye cevaben;
    Comply uçlar Cx serileri ile birebir uyumludur. Sağlık açısından da, kullanım konforu açısındanda artıları fazlaca mevcuttur. Daha uygun fiyatlı ürünler geldi zaten. Cx300II almayı düşünüyorsanız, ilanda ki esmooth modelini tavsiye ederim ki, şakayla karışık köprüden önceki son çıkış olarak belirttim kendisini. cx300'den çok daha iyi performans alabileceğiniz bir üründür. Uygun fiyatlı derken bunu kastetmiştim. Bundan da daha düşük fiyattan bir kastınız varsa şu an için öyle bir olasılık pek görünmüyor. Çünkü belirli oranda fiyatı nazarında iyi performans veren ürünler satmaya çalışıyorum. Yani kar maksatlı olarak, fiyat olarak ucuz ama performansı düşük ürünler satmak satış planlarım içerisinde yer almıyor. Zaten bu fiyatın altına inmek demek ya performanstan ödün vermek ya da sahte kulaklık satmak manası geliyor az çok. Kulaklık konusunda satış amacım kişilere bilmedikleri f/p ürünlerini ortaya çıkarmak ve bu kulaklıklar ile tanışmalarını sağlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 19 Kasım 2009; 22:57:36 >

• Ben sesi kısık dinlerim genelde, temizliğe de gayet dikkat ederim. Böyle kullandığım sürece benim için sağlık açısından bir kötülük yaratmaz mı diyorsunuz yani? Bir de mymemory'de cx300II 45 lira olduğu için onu almayı düşünüyorum, sizin ürün iyidir dediğiniz gibi ama 50 liradan fazla vermek istemiyorum açıkçası, çünkü çok iyi bir kulak hassasiyetim yok. Kulaklarım da biraz problemli. Arkasında egzama var, üstünde de bu yüzden ya kafaüstü ya da kulak içi kullanmam gerekiyor. Normal kulakiçi de rahatsız ediyor beni. Kanal tipini de merak ediyorum açıkçası rahat olacak mı? Ama bu köpük uçlarla çok sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: mykt

Ben sesi kısık dinlerim genelde, temizliğe de gayet dikkat ederim. Böyle kullandığım sürece benim için sağlık açısından bir kötülük yaratmaz mı diyorsunuz yani?

Ben kaç senedir kulaklıklar ile içli dışlı bir hayat geçiriyorum , henüz bir sıkıntım olmadı. Bu ne doğru ne de hatalı bir yorumdur sizin için. Bu noktada kararı siz vereceksiniz. Ama comply uçlarla birlikte kullanmanızı tavsiye edebilirim.

Orijinalden alıntı: Tolga*

Selam hocam tekrar. Kulaklıktan çok memnunum süper basslar var hakikaten. Senden ricam, bayram sonrasına 2 çift Comply T400 ayırman. Bayram sonrasına hemen alıyorum, hayırlı satışlar

Selamlar. Uçlarınız ayrıldı, ayrıca PM'de gönderdim size. Kulaklık konusunda da mutlu mesut bir birliktelik sürenize sevindim. Kulağınız CKS70'in basslarına alıştıktan sonra kolay kolay başka kulaklıklar kesmez sizi benden hatırlatması.

• quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Mevcut siparişlerin gönderimleri gerçekleşmiştir! Yeni vereceğiniz siparişler bayram tatili sonrası gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederim!

AKG Retro Serileri

Kulaklıklar sıfır ve kutusundadır. Kutuların güvenlik bantları yırtılmamış şekilde gönderilecektir. K324 ile performans ve kalitesini kanıtlamış olan firmanın şu an satışta olan en yeni modelleridir. (2009 yılı itibariyle K324 üretimi durdurulmuştur ve şu anda üretilmemektedir)

AKG in-ear serileri ses rengi olarak parlak ve tiz vurgulu bir sese sahiptir özellikle sennheiser cx ve creative ep serisi düşünüldüğünde, zaten bu tarzda tizleri ile övgü alan bir markadır. K340 modeli en bass ağırlıklı olan modelidir. K324'deki bass eksikliğinden şikayet edenler artık mutlu mesut müzik dinleyebilirler.

K340 ve K330 modellerinde kutu içeriğinde oldukça şık ve kaliteli sert taşıma kabı bulunmaktadır. Tüm modellerin kutu içeriğinde farklı boylarda kulaklık tıkaçları (adaptörleri/uçları) mevcuttur.

Ürün Fiyatları
    ● K340: 135 TL (Liquorice yani siyah rengi mevcuttur.) *** Son 1 adet kalmıştır ***
    ● K330: Satışta değildir.
    ● K321: Satışta değildir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Audio-Technica ATH-CKS70 Solid-Bass

Japon profesyonel ses ürünleri üreten firma olan Audio-Technica'nın, bass seven kullanıcılar için en son çıkardığı seri olan CKS serisinin en üst modeli. Ürünlerin kutu içeriğinde XS, S, M, L olmak üzere 4 boy kulaklık tıkacı, taşıma kılıfı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır. Ürün performans olarak basshead'ler için birebirdir. CKS serisi Haziran 2009 itibariyle piyasa sürülmüş yeni bir seri olduğu için ürün tanıtımı için Audio-Technica Japonya sayfasını kullanabilirsiniz. (Siteye Ulaşmak için Tıklayınız!)

Firma tarafından ürünlerin ön plana çıkarılan iki özelliği; yüksek ve temiz bass performansı için geliştirilmiş Sub-Chamber mekanizması olarak adlandırılan kasa tasarımı ve bass hissini kişileştiren kulaklık tıkaçlarının iki farklı pozisyonda kullanılabilmesi özelliğini firmanın sitesinden ya da ilan resminden inceleyebilirsiniz.

Fiyat olarak f/p oranı oldukça iyi kulaklıklardır (Mevcut fiyatına rağmen ). Sennheiser cx ve creative ep serileri ile karşılaştırılamayacak performansa sahiptir. Kulağa oturması çok iyidir ve kesinlikle düşme v.b. durum söz konusu değildir. Kulakta duruşu da bir o kadar şıktır. Bass sevenler için oldukça kaliteli ve performansı yanında ekonomik bir tercih olacaktır. Kulaklık hakkında daha fazla bilgi ve nasıl bir model olduğunu anlamak için, aşağıdaki linkten bilinen üst düzey bass kulaklıkları ile karşılaştırmasını inceleyebilirsiniz.

Head-fi.org üzerindeki Sennheiser IE8, Monster Turbine, JVC Victor FX500, Audio-Technica ATH-CKS70 karşılaştırması için tıklayınız!

Ürün fiyatı 165 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Victor-JVC HP-FXC70

Yepyeni ve ülkemizde tanınmayan bir performans ürünü daha; JVC-Victor HP-FXC70. HP-FXC50 ile büyük satış rakamına ulaşan firmanın, mevcut seride satışa sunduğu en üst modeldir ve firmanın gerçek anlamda iem olarak en üst düzey ürünüdür. Şu anda sadece Japonya'da satıştadır.

Klasik kulaklıklardan tamamen farklı yapıda, 5.8 mm. boyutunda mikro HD sürücü içermektedir. Yeni mikro HD sürücü ve firma tarafından geliştirilen çift silindir teknolojisi ile yüksek ses çözünürlüğü ve doğallığı sunan ürün, diğer bilinen kulaklıklara göre boyut olarak daha küçük yapıda ve aynı zamanda kullanım olarakta daha konforlu ve rahat bir kullanıma sahiptir. Yatarken dahi kulağınızın üzerinize yattığınızda hissetmezsiniz. Aynı zamanda kulaktan düşürmek imkansızdır. Alt modellerden farklı olarak kablo sürtünmesi, hareket v.b. etkilerden dolayı oluşan mikrofonik etkiyi önlemek için kasa içi "vibration gel" olarak tabir edilen yapı ile kaplanmıştır. Kulaklığın yalıtım özelliği çok iyi düzeydedir.

Ürün daha çok analitik ses seven kullanıcılar için tavsiye edilir. Özellikle seste detay ve netlik arayanlar için idealdir. Oldukça dengeli bir iem'dir. Kutu içeriğinde 3 boy kulaklık ucu, 0.7 mt uzatma kablosu, taşıma kılıfı bulunmaktadır.

Ürün fiyatı 140 TL'dir. Ürünün "Dark Silver" (Son 1 adet) ve "Blue" (2 adet) olmak üzere her iki rengide mevcuttur.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Esmooth ES-120 ***Yeni Ürün***

Yeni bir f/p ürünü daha Esmooth ES-120. Daha önce dükkanımda satılan ürünler gibi yine tanınmamış ve çok yeni sayılabilecek bir marka. Komple ahşap kasaya sahip olan ürünün en büyük özelliği şıklığının yanında iyi bri f/p oranına sahip olmasıdır. cx300 ve seviyesinde kulaklık almak isteyenler için daha iyi ses kalitesi sunan bir üründür. (cx300 ve dengi kulaklık almayı düşünenler için köprüden önceki son çıkış. ) Ses doğallığı ile ön plana çıkan ürün, bu fiyat aralığında satılan diğer ürünlere göre dengeli ve doygun bir sese sahiptir. Her tarz müzik dinleyen ve kulaklık için fazla bütçe ayıramayacak olan kişiler için çok iyi bir tercihtir.

Kulaklığın kablosu plastik değil kumaş yapıdadır. Ahşap görünüm ve kumaş yapıdaki kablosu ile çok şık bir görünüme sahiptir. Kutu içeriğinde 3 çift farklı boylarda kulaklık ucu bulunmaktadır. Marka olarak bilinmedik bir marka olması şüphe ile yaklaşmanıza sebep oluyorsa, ilgili modellerini yakın zaman içinde Amerika'da Apple Store'larda görebilirsiniz.

Firmanın sitesi için tıklayınız.

KAMPANYA: Tanıtım amaçlı olarak ilk satın alan kişiye (eğer isterse tabii ki) bir üst model olan ES-121 gönderilecektir. Ya da kısa bir süre için 15 TL fark vererek ES-211 modeline sahip olabilirsiniz.

Ürün fiyatı 70 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

YUIN G2

Ürün tanıtım resminde görünenlerden hariç olarak, kutu içeriğinde kullanma kılavuzu ve 1 takım yedek kulaklık pedi vardır. Yuin, çoğu kulaklıkta olduğu gibi ülkemizde bilinmeyen bir markadır, fakat kulaklık konusunda ilgili olan kişiler için çokta yabancı değildir. Taşınabilirlik ve performansı birarada bulunduran G2'nin performası da marka imajına uygun olarak üst düzeydir. Ürün ortalama fiyata alınabilecek en iyi kulaküstü kulaklık olduğu gibi, bu tarzda bu fiyata alınabilecek en iyi ses kalitesini sunmaktadır.

Kulaküstü olarak kafaüstü performansında kulaklık kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir. Bilgi maksatlı bir ekleme yapayım; aynı sınıf içerisindeki KSC75'ten karşılaştırılmayacak derecede daha iyi bir kulaklıktır. Keza aynı fiyattaki satılan diğer kancalı kulaklıklardan da.

Ürün fiyatı 100 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Audio-Technica ATH-EQ300M ***Yeni Ürün***

Japon Audio-Technica firmasının giriş seviye kulaküstü kulaklık olarak çok yeni piyasaya sürdüğü bir model olan EQ300M, ince yapısı ve parlak dış yüzeyi ile dikkat çekmektedir.

Boyut olarak diğer bilinen kulaküstü kulaklıklara göre oldukça ufak boyutlara sahiptir ki bu yönüyle çok güzel bir havası vardır. Çok şık bir görünüme sahip olan ürün, U tip kablo yapısına sahiptir. Bu özellik sayesinde kulağınızdan çıkardığınız zaman boynunuzun her iki tarafına bırakarak rahatlıkla yürüyebilirsiniz.

Ayrıca sıkıştırmalı klips mekanizması ile, bu tarz kulaküstü kulaklıkların en büyük sorunu olan oturma ve baskı hissinin kulak yapınıza göre en uygun şekilde ayarlanmasını sağlar.

Firma bu ürün için sloganını "crystal clear sound" olarak belirtmektedir. Gerçek anlamda da seste netlik arayanlar için oldukça ekonomik tercihlerin başında gelmesi gereken bir üründür.

Ürün fiyatı 55 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

YUIN PK3 ***Yeni Ürün! Tekrar Satışta!***

Yuin PK serisi yurtdışında klasik earbud tarzı kulaklıklar arasında efsane olarak kabul edilen bir seridir. Bu tarzda bizim ülkemizde bilinen en iyi kulaklığın Sennheiser Mx serisi olduğu düşünülürse, Yuin PK3'ü denedikten sonra bu düşüncenizin değişeceğinden emin olabilirsiniz. mx360 ve mx760 kullanmış birisi olarak her konuda mx serisinden daha iyi bir kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ki aşağıdaki inceleme linkini incelerseniz aslında ürünün klasik bir kulaklık olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Sennheiser MX serilerini çekmeceye atma garantili olarak satıştadır.

En büyük avantajlarından birisi mx serisine göre daha ufak boyutlara sahip olmasıdır. Böylece kulağa çok iyi derecede otumaktadır. Kulaktan düşme gibi bir huyu yoktur. Görüntü olarak basit ama malzeme kalitesi olarak sağlam bir yapıdadır. Kutu içeriğinde 3 çift kulaklık pedi bulunmaktadır.

Head-fi.org üzerindeki "Yuin PK3 Appreciation Thread" başlıklı konuyu incelemek için tıklayınız.

Ürün fiyatı 85 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Technobuddy Accessories

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

- Comply T400 (Siyah): 1 çift (2 adet uç) fiyatı 12 TL'dir.

Comply firmasının geliştirdiği köpük kulaklık uçları ile artık silikon uçlardan daha fazla izolasyon ve konfor elde edebilirsiniz. Köpük yapısı sayesinde kulak kanalının tam olarak şekline uyum sağlayarak dış ortam seslerini en iyi şekilde yalıtırken, aynı zamanda silikon uçlardan çok daha fazla konfor sağlar. Ayrıca kulak sağlığı açısından da tavsiye edilir.

- Double Flange Silikon Uç (Siyah veya Şeffaf): 1 çift (2 adet uç) fiyatı 5 TL'dir.

Standart kulaklık uçlarınız ses izolasyonu olarak yeterli gelmiyorsa, double flange olarak adlandırılan silikon uçları kullanabilirsiniz. Ürün oldukça kaliteli yumuşak silikondan üretilmiştir.

Ürün ile ilgili ilanda aksi belirtilmedikçe kargo ücretleri alıcıya aittir. Taksitli alımlar için komisyon bedeli ilavesi ile sahibinden.com v.b. siteler üzerinde ilan açılabilir.

İletişim için lütfen P.M. gönderiniz. Sağlıcakla kalınız.

Satıcı Notu:

- Tüm ilanlarıma belirli bir seviye çerçevesinde yorum yapmak serbesttir!
    - Ürünler yurtdışından getirilmektedir. Sahte(Fake) ürün satışım kesinlikle yoktur, o nedenle orjinaldir yada %100 orjinaldir gibi tabirleri belirtme gereği duymuyorum. Kişisel tatmin açısından genelde takliti olmayan ürünler satmaya çalışmaktayım. Yine de emin olmak için daha önceden benden kulaklık alan kişilerden referans alabilirsiniz ya da ürünü ilgili distrübitörüne test için gönderebilirsiniz. Ki sahte ürün alma riskinize karşı garanti olarak kargo, havale, ulaşım, distribütör test ücreti v.b. tüm masraflarınızda dahil olmak üzere size geri ödemeniz yapılır.
    - İndirim dahilinde olan fiyatlar sadece belirtilen zaman aralığı için geçerlidir. Daha sonra ürünün o fiyata satılması söz konusu değildir. Bu konuda ısrarcı olmamanızı önemle rica ediyorum.
    - En altta "İKİNCİ EL" olarak belirtilen ürünler hariç (eğer o anda satışta ikinci el ürün varsa), diğer tüm ürünler sıfır ve kullanılmamış ürünlerdir.
    - Ürünler hakkında sormak istediğiniz soruları P.M. aracılığı ile bana iletebilirsiniz. Elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Selamlar

Öncelikle böylesine kaliteli, güzel ve ilgili bir kulaklık dükkanı açtığınız için tebriklerimi sunuyorum. Ve sonralıkla Pk3 modeli gözüme takıldı da bir kaç sorum olacaktı.Daha önce sennheiser mx 160 200 460 ve cx 300 kullandım. Kanal içi olan cx 300 den ses netliği ve biraz boğan basları yüzünden pek memnun kalmadım.Mx 460 dan ise gayet memnundum ses netliği abartı olmayan basları , ayrıntısı ile. Genellikle death metal ve türevi müzikler dinliyorum. Kanal içi almakta tereddütlüydüm ama ses netliği ve dengeli eqsuyla olumlu yorumlar alan Cx 200 II almayı düşünüyordum ki sizin başlığınıza rastladım.Mx serisine de yatkın olduğum için Yuin PK3 öncelikle kafama yattı ama Esmooth ve Victor-Jvc de kafamı karıştırmadı değil sizinde tavsiyelerinizi aldıktan sonra kesin kararımı vermeyi düşünüyorum. Teşekkürler..
  • Öncelikle tavsiyeyi iki kısma ayırayım müsade ederseniz. İlk tercih mx serisi ve PK3'ün de bulunduğu açık tip kulakiçi kulaklıklar hakkında bir tercih yapma durumunuz var ise; PK3 belkide alınabilecek en iyi tercihlerin başında gelir. Şayet mx serisinde bulamadığınız noktalar var ise PK3 size bu mana da tamalayıcı olacaktır. Bass konusunda ise kesin bir şey ifade edemem çünkü bu tarz kulaklıkların bassları yapı gereği kapalı tip kulaklıklar kadar etkin değildir. Bu kötü olduğu manasına gelmesin. Sadece kullanım amacı gereği bu doğrultuda seçim yapmanız gerekir. Ama genel mana da mx serisine göre çok daha iyi bir tercihtir.

cx200 veya esmooth konusunda ise; esmooth cx200II kullanmadım ama kullanmış olduğum modellerden cx300'ü baz alırsak daha iyi bir modeldir ve aynen cx300'de de bulunan bahsettiğiniz bass yoğun ve boğuk sese çözümlerden bir tanesidir ama tabiki fiyatı nazarında bir tavisye bu. Ama HP-FXC70 ise bu konuda tamamen farklı bir kulaklıktır. Ses detay ve netlik olarak çok ön planda olan bir modeldir diğerlerine göre. Bass yoğunluğu, bir cx300 kullandıysanız, onun kadar yoktur ama klasik armatür sürücülere nazaran daha fazla oranda bass bulabileceğiniz bir üründür. Ki bana göre bass yoğun bir müzik zevki olmayanlar için oldukça yeterlidir. Daha çok dengeli bir ses arıyorsanız, seste netlik ve detay istiyorsanız tercih etmeniz gereken bir üründür.

Yardımcı olabileceğim başka bir nokta varsa her zaman beklerim.

•  ◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

AKG Retro Serileri

Kulaklıklar sıfır ve kutusundadır. Kutuların güvenlik bantları yırtılmamış şekilde gönderilecektir. K324 ile performans ve kalitesini kanıtlamış olan firmanın şu an satışta olan en yeni modelleridir. (2009 yılı itibariyle K324 üretimi durdurulmuştur ve şu anda üretilmemektedir)

AKG in-ear serileri ses rengi olarak parlak ve tiz vurgulu bir sese sahiptir özellikle sennheiser cx ve creative ep serisi düşünüldüğünde, zaten bu tarzda tizleri ile övgü alan bir markadır. K340 modeli en bass ağırlıklı olan modelidir. K324'deki bass eksikliğinden şikayet edenler artık mutlu mesut müzik dinleyebilirler.

K340 ve K330 modellerinde kutu içeriğinde oldukça şık ve kaliteli sert taşıma kabı bulunmaktadır. Tüm modellerin kutu içeriğinde farklı boylarda kulaklık tıkaçları (adaptörleri/uçları) mevcuttur.

Ürün Fiyatları
    ● K340: 135 TL (Liquorice yani siyah rengi mevcuttur.) *** Son 1 adet kalmıştır ***
    ● K330: Satışta değildir.
    ● K321: Satışta değildir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Audio-Technica ATH-CKS70 Solid-Bass

Japon profesyonel ses ürünleri üreten firma olan Audio-Technica'nın, bass seven kullanıcılar için en son çıkardığı seri olan CKS serisinin en üst modeli. Ürünlerin kutu içeriğinde XS, S, M, L olmak üzere 4 boy kulaklık tıkacı, taşıma kılıfı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır. Ürün performans olarak basshead'ler için birebirdir. CKS serisi Haziran 2009 itibariyle piyasa sürülmüş yeni bir seri olduğu için ürün tanıtımı için Audio-Technica Japonya sayfasını kullanabilirsiniz. (Siteye Ulaşmak için Tıklayınız!)

Firma tarafından ürünlerin ön plana çıkarılan iki özelliği; yüksek ve temiz bass performansı için geliştirilmiş Sub-Chamber mekanizması olarak adlandırılan kasa tasarımı ve bass hissini kişileştiren kulaklık tıkaçlarının iki farklı pozisyonda kullanılabilmesi özelliğini firmanın sitesinden ya da ilan resminden inceleyebilirsiniz.

Fiyat olarak f/p oranı oldukça iyi kulaklıklardır (Mevcut fiyatına rağmen ). Sennheiser cx ve creative ep serileri ile karşılaştırılamayacak performansa sahiptir. Kulağa oturması çok iyidir ve kesinlikle düşme v.b. durum söz konusu değildir. Kulakta duruşu da bir o kadar şıktır. Bass sevenler için oldukça kaliteli ve performansı yanında ekonomik bir tercih olacaktır. Kulaklık hakkında daha fazla bilgi ve nasıl bir model olduğunu anlamak için, aşağıdaki linkten bilinen üst düzey bass kulaklıkları ile karşılaştırmasını inceleyebilirsiniz.

Head-fi.org üzerindeki Sennheiser IE8, Monster Turbine, JVC Victor FX500, Audio-Technica ATH-CKS70 karşılaştırması için tıklayınız!

Ürün fiyatı 165 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Victor-JVC HP-FXC70

Yepyeni ve ülkemizde tanınmayan bir performans ürünü daha; JVC-Victor HP-FXC70. HP-FXC50 ile büyük satış rakamına ulaşan firmanın, mevcut seride satışa sunduğu en üst modeldir ve firmanın gerçek anlamda iem olarak en üst düzey ürünüdür. Şu anda sadece Japonya'da satıştadır.

Klasik kulaklıklardan tamamen farklı yapıda, 5.8 mm. boyutunda mikro HD sürücü içermektedir. Yeni mikro HD sürücü ve firma tarafından geliştirilen çift silindir teknolojisi ile yüksek ses çözünürlüğü ve doğallığı sunan ürün, diğer bilinen kulaklıklara göre boyut olarak daha küçük yapıda ve aynı zamanda kullanım olarakta daha konforlu ve rahat bir kullanıma sahiptir. Yatarken dahi kulağınızın üzerinize yattığınızda hissetmezsiniz. Aynı zamanda kulaktan düşürmek imkansızdır. Alt modellerden farklı olarak kablo sürtünmesi, hareket v.b. etkilerden dolayı oluşan mikrofonik etkiyi önlemek için kasa içi "vibration gel" olarak tabir edilen yapı ile kaplanmıştır. Kulaklığın yalıtım özelliği çok iyi düzeydedir.

Ürün daha çok analitik ses seven kullanıcılar için tavsiye edilir. Özellikle seste detay ve netlik arayanlar için idealdir. Oldukça dengeli bir iem'dir. Kutu içeriğinde 3 boy kulaklık ucu, 0.7 mt uzatma kablosu, taşıma kılıfı bulunmaktadır.

Ürün fiyatı 140 TL'dir. Ürünün "Dark Silver" (Son 1 adet) ve "Blue" (2 adet) olmak üzere her iki rengide mevcuttur.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Esmooth ES-120 ***Yeni Ürün***

Yeni bir f/p ürünü daha Esmooth ES-120. Daha önce dükkanımda satılan ürünler gibi yine tanınmamış ve çok yeni sayılabilecek bir marka. Komple ahşap kasaya sahip olan ürünün en büyük özelliği şıklığının yanında iyi bri f/p oranına sahip olmasıdır. cx300 ve seviyesinde kulaklık almak isteyenler için daha iyi ses kalitesi sunan bir üründür. (cx300 ve dengi kulaklık almayı düşünenler için köprüden önceki son çıkış. ) Ses doğallığı ile ön plana çıkan ürün, bu fiyat aralığında satılan diğer ürünlere göre dengeli ve doygun bir sese sahiptir. Her tarz müzik dinleyen ve kulaklık için fazla bütçe ayıramayacak olan kişiler için çok iyi bir tercihtir.

Ahşap görünüm çok şık bir görünüme sahiptir. Kutu içeriğinde 3 çift farklı boylarda kulaklık ucu bulunmaktadır. Marka olarak bilinmedik bir marka olması şüphe ile yaklaşmanıza sebep oluyorsa, ilgili modellerini yakın zaman içinde Amerika'da Apple Store'larda görebilirsiniz.

Firmanın sitesi için tıklayınız.

KAMPANYA: Tanıtım amaçlı olarak ilk satın alan kişiye (eğer isterse tabii ki) bir üst model olan ES-121 gönderilecektir. Ya da kısa bir süre için 15 TL fark vererek ES-211 modeline sahip olabilirsiniz.

Ürün fiyatı 70 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

YUIN G2

Ürün tanıtım resminde görünenlerden hariç olarak, kutu içeriğinde kullanma kılavuzu ve 1 takım yedek kulaklık pedi vardır. Yuin, çoğu kulaklıkta olduğu gibi ülkemizde bilinmeyen bir markadır, fakat kulaklık konusunda ilgili olan kişiler için çokta yabancı değildir. Taşınabilirlik ve performansı birarada bulunduran G2'nin performası da marka imajına uygun olarak üst düzeydir. Ürün ortalama fiyata alınabilecek en iyi kulaküstü kulaklık olduğu gibi, bu tarzda bu fiyata alınabilecek en iyi ses kalitesini sunmaktadır.

Kulaküstü olarak kafaüstü performansında kulaklık kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir. Bilgi maksatlı bir ekleme yapayım; aynı sınıf içerisindeki KSC75'ten karşılaştırılmayacak derecede daha iyi bir kulaklıktır. Keza aynı fiyattaki satılan diğer kancalı kulaklıklardan da.

Ürün fiyatı 100 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Audio-Technica ATH-EQ300M ***Yeni Ürün***

Japon Audio-Technica firmasının giriş seviye kulaküstü kulaklık olarak çok yeni piyasaya sürdüğü bir model olan EQ300M, ince yapısı ve parlak dış yüzeyi ile dikkat çekmektedir.

Boyut olarak diğer bilinen kulaküstü kulaklıklara göre oldukça ufak boyutlara sahiptir ki bu yönüyle çok güzel bir havası vardır. Çok şık bir görünüme sahip olan ürün, U tip kablo yapısına sahiptir. Bu özellik sayesinde kulağınızdan çıkardığınız zaman boynunuzun her iki tarafına bırakarak rahatlıkla yürüyebilirsiniz.

Ayrıca sıkıştırmalı klips mekanizması ile, bu tarz kulaküstü kulaklıkların en büyük sorunu olan oturma ve baskı hissinin kulak yapınıza göre en uygun şekilde ayarlanmasını sağlar.

Firma bu ürün için sloganını "crystal clear sound" olarak belirtmektedir. Gerçek anlamda da seste netlik arayanlar için oldukça ekonomik tercihlerin başında gelmesi gereken bir üründür.

Ürün fiyatı 55 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

YUIN PK3 ***Yeni Ürün! Tekrar Satışta!***

Yuin PK serisi yurtdışında klasik earbud tarzı kulaklıklar arasında efsane olarak kabul edilen bir seridir. Bu tarzda bizim ülkemizde bilinen en iyi kulaklığın Sennheiser Mx serisi olduğu düşünülürse, Yuin PK3'ü denedikten sonra bu düşüncenizin değişeceğinden emin olabilirsiniz. mx360 ve mx760 kullanmış birisi olarak her konuda mx serisinden daha iyi bir kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ki aşağıdaki inceleme linkini incelerseniz aslında ürünün klasik bir kulaklık olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Sennheiser MX serilerini çekmeceye atma garantili olarak satıştadır.

En büyük avantajlarından birisi mx serisine göre daha ufak boyutlara sahip olmasıdır. Böylece kulağa çok iyi derecede otumaktadır. Kulaktan düşme gibi bir huyu yoktur. Görüntü olarak basit ama malzeme kalitesi olarak sağlam bir yapıdadır. Kutu içeriğinde 3 çift kulaklık pedi bulunmaktadır.

Head-fi.org üzerindeki "Yuin PK3 Appreciation Thread" başlıklı konuyu incelemek için tıklayınız.

Ürün fiyatı 85 TL'dir.

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Technobuddy Accessories

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

- Comply T400 (Siyah): 1 çift (2 adet uç) fiyatı 12 TL'dir.

Comply firmasının geliştirdiği köpük kulaklık uçları ile artık silikon uçlardan daha fazla izolasyon ve konfor elde edebilirsiniz. Köpük yapısı sayesinde kulak kanalının tam olarak şekline uyum sağlayarak dış ortam seslerini en iyi şekilde yalıtırken, aynı zamanda silikon uçlardan çok daha fazla konfor sağlar. Ayrıca kulak sağlığı açısından da tavsiye edilir.

- Double Flange Silikon Uç (Siyah veya Şeffaf): 1 çift (2 adet uç) fiyatı 5 TL'dir.

Standart kulaklık uçlarınız ses izolasyonu olarak yeterli gelmiyorsa, double flange olarak adlandırılan silikon uçları kullanabilirsiniz. Ürün oldukça kaliteli yumuşak silikondan üretilmiştir.

Ürün ile ilgili ilanda aksi belirtilmedikçe kargo ücretleri alıcıya aittir. Taksitli alımlar için komisyon bedeli ilavesi ile sahibinden.com v.b. siteler üzerinde ilan açılabilir.

İletişim için lütfen P.M. gönderiniz. Sağlıcakla kalınız.

Satıcı Notu:

- Tüm ilanlarıma belirli bir seviye çerçevesinde yorum yapmak serbesttir!
    - Ürünler yurtdışından getirilmektedir. Sahte(Fake) ürün satışım kesinlikle yoktur, o nedenle orjinaldir yada %100 orjinaldir gibi tabirleri belirtme gereği duymuyorum. Kişisel tatmin açısından genelde takliti olmayan ürünler satmaya çalışmaktayım. Yine de emin olmak için daha önceden benden kulaklık alan kişilerden referans alabilirsiniz ya da ürünü ilgili distrübitörüne test için gönderebilirsiniz. Ki sahte ürün alma riskinize karşı garanti olarak kargo, havale, ulaşım, distribütör test ücreti v.b. tüm masraflarınızda dahil olmak üzere size geri ödemeniz yapılır.
    - İndirim dahilinde olan fiyatlar sadece belirtilen zaman aralığı için geçerlidir. Daha sonra ürünün o fiyata satılması söz konusu değildir. Bu konuda ısrarcı olmamanızı önemle rica ediyorum.
    - En altta "İKİNCİ EL" olarak belirtilen ürünler hariç (eğer o anda satışta ikinci el ürün varsa), diğer tüm ürünler sıfır ve kullanılmamış ürünlerdir.
    - Ürünler hakkında sormak istediğiniz soruları P.M. aracılığı ile bana iletebilirsiniz. Elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 2 adet Comply T400 aldım. Gerçekten güzel tıkaçlar. Rahatlığına diyecek laf yok. Malzemeyi ilk takarken baya eğildi. Dedim ne oluyor falan sonra kendiliğinden eski halini aldı. Bu ürünün filan eskiyeceğini sanmıyorumTavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Tolga*

2 adet Comply T400 aldım. Gerçekten güzel tıkaçlar. Rahatlığına diyecek laf yok. Malzemeyi ilk takarken baya eğildi. Dedim ne oluyor falan sonra kendiliğinden eski halini aldı. Bu ürünün filan eskiyeceğini sanmıyorumTavsiye ederim.

Cowon D2, CKS70 derken T400'ler ile de seriyi tamamladınız. İyi dinletiler demekten başka yapabileceğimde pek bir şey kalmadı sanırım. Güle güle kullanın.
  • Sürekli güncel bir ilanım olduğudan kulaklık için ayrı ilan açamadım, thetrooper00'dan aldığım için kulaklığı, ona rica ettim o da beni bu konuda misafir etmeyi kabul etti. Saolsun çok ilgi gösterdi, tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Kendisi ürüne kefil olmuş şimdi gördüm, saolsun tekrar. Kulaklık aynen ondan alındığı gibi paketlendi, korumalı bir paketi var. Üründe bir arıza olması durumda tutanak tutturun kargo görevlisine veya kargoyu teslim alacağınız şubeye. Arıza varsa ve tutanak tutturursanız kesinlikle paranızı iade edicem ve siz ürünü bana geri gönderirken, kargo ücretini ben karşılıycam. Kulaklığın ses kalitesi ile ilgili sorularınızı thetrooper00'a danışırsanız sevinirim çünkü ben bu konulardan anlamıyorum pek. Fiyat konusunda da bir süre satılmazsa küçük bir indirim belki.
    Tekrar teşekkürler, ilanın sahibi arkadaşa, hayırlı satışlar. Alıcılar da inşallah mutlu olmaya devam ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 8 Aralık 2009; 23:26:54 >

• Arkadaşlar merhabalar tekrar,

Benim de thetrooper00 arkadaşımızla bi alışverişim oldu zamanında daha da olucak bu gidişle

Diyeceğim şu ki; (Yetkililere de seslenerek) bu satıcı arkadaşımız gerek ürünleri ve alanıyla ilgili olan BİLGİSİ, FİYATLARI, SATIŞ HİZMETLERİ (iletişim, paketleme, hızlı gönderi,vs..) , SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ ve EFENDİ uslübuyla;

DONANIMHABER'deki EN İYİ SATICI'dır. (Bu benim görüşüm bana katılacak biçok kişi vardır diye tahmin ediyorum forumda)

Bu görüşümü not düşmek istedim.. HAYIRLI FORUMLAR HERKESE..

• @night_se, öncelikle teşekkür ederim.

Aslında belirttiğiniz noktalar farklılık yaratan noktalar değil, her alışverişte olması, aranması ve dikkat edilmesi gereken noktalardır. Ama malesef bizim ülkemizdeki ticaret mantığı her zaman bu şekilde işlemiyor. Hani bırakın forum içerisinden alışveriş yapmayı, kişiler güvensizlik sebebi ile internet üzerinde ki firmalardan alışveriş yapamaz hale geldi. Acaba ürünü gönderirler mi, ürün sağlam veya orjinal midir, sattığı ürününü arkasında dururlar mı gibi bir çok tereddüt içerikli mesaj görmekteyiz. Malesef işin içine para konusu dahil olduğu zaman mutlak hak ve iyi niyet kavramları oraya pek uğramıyor.

Ben elimdeki imkanlar doğrultusunda benden alışveriş yapmış olan arkadaşlara, bu güveni sağlayabildiysem ne mutlu bana. Ki kendim alışveriş yaptığım zaman bir alıcı olarak hangi beklentilerim varsa, benden ürün alan kişilerinde aynı beklentilerinin olduğunun farkındayım ve bu şartları sağlayabildiğim sürece de satışlarım bu çerçeve içerisinde devam edecek.

Sadece sizin gibi memnun kalanlar değil, yaptığı alışveriş konusunda hoşnutsuzluğu olanlarda konuya görüşlerini belirtebilir. Satılan ürünler için referans sistemini kullanmaya bu mana da özen gösteriyorum. Bunda ki ilk amacım, satılan ürünler hakkında sadece satıcının verdiği bilgilere güvenmek dışında, kullananlardan da yorum almak isteyebileceğinizdir. İkinci amaç ise, satıcı veya ürün hakkındaki olumlu veya olumsuz her türlü düşünceyi müdahale olmadan takip edebileceğiniz bir yer olmasıdır.

Mesajınız doğrultusunda bazı konulara değinmek gerekliliği hissettim. Düşünceleriniz için tekrar teşekkür eder, memnuniyetinizin daimi olmasını dilerim.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.