Şimdi Ara

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
3
Favori
91.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Kulaklık Dükkanı" ilan başlığı adı altında uzun süredir devam eden satışlarım yoğunluğum sebebi ile artık ilgilenemediğim için üzülerekte olsa sona ermiştir.

    Her türlü sorularınızda yardım almak için yine forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Herkese iyi dinletiler...

    Sağlıcakla kalınız.




    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 18 Eylül 2011; 17:16:27 >



  • bunların hepsı ıpodlara oluyormu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bongod6

    bunların hepsı ıpodlara oluyormu


    shuffleın son serisi değilse tabiiki;jackları uyumlu..
  • Sağoul utuman ben yokken yardıma yetişmişsin.
  • ıpod touch 8 gb makıne
  • Yuin OK1 kullanıyorum.

    Yuin' ler çok çok iyidir.
    Tavsiye ederim.
  • Evet, Yuin markası pek tanınmasa da performans olarak sınıfı içerisinde çok iyi kulaklıklardır. Kutuların üzerine zaten uyarı yapıştıracağım, "Dikkat bağımlılık yapar" diye!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Uzaykusu

    Yuin OK1 kullanıyorum.

    Yuin' ler çok çok iyidir.
    Tavsiye ederim.
  • Güzel ve açıklayıcı bir ilan olmuş Güzel modeller...
  • Audio-Technica ATH-CKS70 elininde var mı? Audio-Technica ATH-CKS50 den çok mu farklı? nasıl satın alacağız
    bu fiio yu nasıl kulanılıcagız? mesela cks50 ile kullandığımızda fiio yu almak gerkli mi?
    selamlar
  • Sağol @Blur. Kendi sınıfı içerisinde iyi modeller denebilir gerçektende.

    @duman6966, pm gönderdim. Ama fiio almana gerek yok cks50 ile birlikte, hatta çok gereksiz olur. Çünkü fiio'lar her ne kadar fiyatına göre iyi sonuçlar ortaya koysada, bu kulaklığa bir şey katmıyor. CKS70 ile ben denediğim için bunu söyleyebilirim. İyi bir amfi beslemesi içinse, iyi paraya iyi bir amfi alman gerekiyor sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 8 Ağustos 2009; 2:04:55 >
  • hocam yuın pk 3 mx160a k330 ve cks70-50 ıda cx200-2 ye göre kıyaslarmısın pk3ün basslar nasıl
  • Mx160 kullanmadım. mx360 ve mx760 kullandım. Pk3 burn-in olduktan sonra (ki yaklaşık 60-70 saat bir süresi var) sennheiser'ları direkt çekmeceye atarsın. Bass olarak yükseklik olarak mx760 ile aynı seviyede ama daha dengeli ve tok ayrıca mx serisindeki o sinir bozucu bass patlamaları yok. mx serisine göre sahne performansı çok iyi, hem derinlik hemde genişlik olarak. Enstrüman ayrımı çok net yapılabiliyor ve ses doğallığı daha fazla. Ayrıca basit bir fiio amfi ile birlikte kullanımda basslarda çok çok iyi hale geliyor eğer illa ki güm güm vuran basslar istiyorsan.

    Malesef cx200II kullanmadım. ep630, cx300, cx500, akg k324 kullandım. Basshead'sen cks serisinden daha iyi bir f/p ürünü bulamazsın. Cks 50 ve cks70 bass olarak hemen hemen aynı seviyede. Ama cks50'nin bass karakteri daha sert. Ama cks50 mid ve tiz olarak cks70'e göre geride. Cks70'in zaten ie8, monster turbine ile karşılaştırma linkini ilanda verdim, oradan daha ayrıntılı bakabilirsin. Ama dediğim gibi cks serisi bass temelli bir kulaklıktır. Bass olarakta (Burada kastım sadece yükseklik değil aynı zamanda kalite) ne creative, ne akg ne de sennheiser (kastım yeni ie serisi değil) rakip olamaz. Ki cks70 çoğu modelinden tiz ve mid olarakta çok öndedir. Yani bu sınıfta 1-2 gömlek üst sınıf bir kulaklık.

    K330 daha dengeli ve flat bir kulaklık. K340 onun daha bass ağırlıklı bir modeli. Her tür müzik dinlerim diyor isen k330 oldukça iyi bir tercih olabilir. Ben k324'ü cx500'den çok daha başarılı bulan birisi olarak, K330'u K324'e göre şu şekilde değerlendiriyorum. Basslar K324'e göre daha yoğun ve derin (Ama bir cks serisi değil). mid-tiz performansı K324'e göre bir adım önde olsada çok bir fark yok, yani k324'ü seven bir kişinin bu kulaklığı sevmemesi mümkün değil. K330 her türlü müziğe ayak uydurabiliyor en güzel tarafı bu. Yani müzik türüne göre mid ve tizleri ile ön plana çıkarken, aynı zamanda farklı müzik türlerinde bassları ile de ön plana çıkabiliyor. ep630 gibi saçma sapan yapay basslara veya uğultuya boğmuyor müziği. Bu manada çok başarılı bir kulaklık olmuş.

    Umarım kısaca yardımcı olmuşumdur ve sorularına cevap verebilmişimdir.

    Edit: İmla hataları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 12 Eylül 2009; 2:24:40 >




  • çok yardımcı oldunuz hocam boş yere zamanınızı aldık kulaklık alacağım zman irtibata geçerim sizle birde bu akglerin şekli değişik geldi dış yüzeyle telli bölüm aynı derinlikte
    bide bu kulaklıklar sansa clıple uyarmı yalıtım durumları nasıl kulaklık kapsilleri değiştirme imkanımız varmı ben rap dinlerim hep bide flatlıktan kasıt sesin dümdüz olmasımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 9 Ağustos 2009; 6:44:30 >
  • bu k330un jackı malzeme kalitesi filan nasıl kaç yıl gider bi inceleme tarzı bişey yapsanız forum için çok faydalı olur
    kutu içeriği kulağa oturuşu filan fazla oluyozda bilmek istyo insan cx200 2 var elimde siz tahminim ve inşallah uzun zamanlar burdasınız yani ben kulaklıktan sıkılınca alırım onu kafa üstü model yokmu sizde kancalı değil kafa üstü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 9 Ağustos 2009; 7:32:45 >
  • Sorun değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

    AKg'ler evet şekil itibariyle biraz farklı daha dağrusu K324'e göre farklı. Ama bu farklılığı tüm yeni kulakiçi serisinde görebilirsin. K324'ün taklit fazlalığı nedeniyle olsa gerek, bu sefer firma çok ayrıntılı bir tasarım ve kutu yapmış. Malzeme ve aksesuar kalitesinde de arttırıma gitmiş. Flat sesten kastım, diğer modellere göre daha flat bir sese sahip olması. Yoksa çok daha flat sese sahip kulaklıklar kullandım. Yalıtım seviyesi tatminkar ve sansa clip ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta ben clip'in doğal sesiyle gayet iyi uyuşacağını düşünmektyim. Malzeme kalitesi gayet iyi ama ne kadar gider derseniz artık orası şans işi gibi birazda elektronik alette. Ayrıca tipi değişik olması belkide insanı düşündürüyor ilk bakışta ama elinize aldığınızda ve kulağınıza taktığınızda gayet şık ve konfor olarakta çok rahat bir kulaklık olduğunu anlayabilirsiniz. Özellikle k330 wasp açık sarı rengiyle kulakta çok farklı ve retro bir hava çizmekte, biraz da dikkat çekici. Bu rengini farklılık isteyenlere tavsiye edebilirim, benim tğm yeni seri içerisinde en çok sevdiğim renk bu oldu.

    Kafaüstü modelleri satmıyorum. Satmama sebebimde sattığım kulaklıklar genelde kendi kullandığım ve belirli noktalarda başarılı bulduğum kulaklıklar. Şu ana kadar pek kafaüstüne heves etmediğim için bu tarza karşı bir yatkınlığım olmadı. Bu nedenlede satmayı düşünmedim yani denemediğim bir kulaklığı satmayı doğru bulmuyorum diyelim açıkçası. Ama özel bir istekte, belirli noktalarda elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. İnceleme konusunda da söz vermeyeyim ama yakın bir zamanda bir inceleme yapmak aklımda var.

    Sağlıcakla kalınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 9 Ağustos 2009; 11:24:25 >




  • hocam bi inceleme yapın akglere filan ya milletin dikatini çekersiniz bide bu t400 köpükler nasıl cx 200 ün standart padlerine göre
  • Hocam aslında AKG kulaklıkların dikkat çekmeye pek ihtiyacı yok ki, bilen kişiler tercih ediyor zaten. Ama dediğin bir sebepten dolayı doğru, genelde bizim ülkede sennheiser ve creative harici kulakiçi bilinmediğinden dolayı en iyiler onlar sanılıyor, ki forumda da bu konu ile ilgili bir çok konu mevcut. Hatta detaylı k324 incelemeleri ve yorumları bulabilirsiniz. Yeni modeller ile ilgili inceleme yapmak dediğim gibi planlar arasında var ama aslında kısa mini bir inceleme de yapmış olduk yukarıdaki mesajlarda. Bir tek k321'i denemedim onun hakkında da K324'ün kasa değiştirmiş hali şeklinde yorumlar var.

    Comply köpükler rahatlık açısından çok çok iyi. Yalıtım açısından da çok daha iyi sonuçlar vermekte. Dezavantajı ise zamanla deforme olması ve bir nebze sesi boğması. Sesi boğması derken öyle çok aşırı bir boğma değil bahsettiğim ama ses rengini daha koyu hale getiriyor. Bu kiminin sevdiği bir durum olsa da benim kendi kulak zevkime aykırı bir durum. Bu nedenle mid-tiz olarak zayıf bir kulaklığınız varsa sonuçları bana göre çok olumlu olmayabilir. Ama tiz olarak parlak bir kulaklıkla birlikte kullanırsanız, memnun bile kalabilirsiniz belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 13 Ağustos 2009; 8:55:42 >




  • pm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 20 Ağustos 2009; 1:10:19 >
  • Sorduğunuz sorularla ilgili gerekli bilgi P.M. aracılığı ile verilmiştir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tun4
    pm
  • Technica CKS70 edinme şansımız var mıdır?
    Pm alabilirsem sevinirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.