Şimdi Ara

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
3
Favori
92.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın, kulağınızda eskisin diyelim.

Elinizde çok güzel ve üst düzey kulaklıklar var. Açıkçası karşılaştırma aşamasındaki fikirlerinizi duymaktan memnuniyet duyarım.
  • gerçekten çok kalite kulaklıklaraşağı yukarı hepsinin ses kalitesine şahit olmuşumdur.biraz daha çeşit yaparsan tam kulaklık dükkanı gibi olucakbenim gibi 40-80tl fiyat aralığında kulaklık arıyanları düşünürsen bence bu güzel ilan dahada güzelleşir

Orijinalden alıntı: güney tan

gerçekten çok kalite kulaklıklaraşağı yukarı hepsinin ses kalitesine şahit olmuşumdur.biraz daha çeşit yaparsan tam kulaklık dükkanı gibi olucakbenim gibi 40-80tl fiyat aralığında kulaklık arıyanları düşünürsen bence bu güzel ilan dahada güzelleşir

Teşekkürler. Fiyat aralığı düşük modeller içinde "çok yakında" diyebilirim.

• Size PM gönderdim.
  • burn-in diye bişey yoktur.çoğu kulaklık üreticisi burn-in işleminin garantiyi bozduğunu ve kulaklığa zarar verdiğini belirtir.Zaten burn-in zararsız ve yararlı bi işlem olsa fabrikalardan burn-in yemiş kulaklıklar çıkardı.
    önce araştırın arkadaşlar
  • thetrooper00 'dan CKS70 aldım. Bu kulaklığı kesinlikle dinlemelisiniz. IE8'e bütçesi yetmeyenler için çok iyi bir seçim olacaktır. 3 saattir kesintisiz dinliyorum, çok başarılı buldum. Özellikle bass severler için kesinlikle önereceğim bir kulaklık. Bu arada thetrooper00'a teşekkür ederim bu kadar hızlı gönderdiği için.
  • @güney tan, tartışma konusunda yaratmak için yazmıyorum yanlış anlama, kendi fikirlerimi belirteceğim. İkinci el bölümündeki bir satış ilanı için yeri değil biliyorum ama ilan sahibi olmam sebebiyle kendime böyle bir hak verebilirim.

Burn-in vardır hatta bırakın kulaklıktaki driver v.b. şeyleri kablolarda bile burn-in konusunda bir çok konu bulabilirsiniz. Hatta bazı kulaklıkların kutu içeriğinde burn-in tavsiyesi dahi bulabilirsiniz. Burn-in diye tabir edilen şey zaten her kulaklıkta zamanla kendiliğinden meydana gelen bir olaydır ve harici bir çaba ile yapılma gerekliliği yoktur. Çok büyütülmesi gereken bir olay olmadığı gibi çok azımsanacak bir olayda değildir. Ama her zaman vardır/yoktur tartışmaları devam edip gitmiştir.

Ama özellikle bizim yerli düstribütörlerimiz ve bazı üreticiler burn-in konusunda bana göre yanlış bilgilendirme vermektedir, mesajınıza cevap yazmamın asıl sebebi budur. Keza Sennehiser distribütörü olarak bilinen Metan bu konuda şiddetle burn-in varlığını kabul etmez ve bu konuda ki ünlü açıklamasıda forumda mevcuttur. Kabul etmemesi de kendi açısından haklıdır. Çünkü bilinçsizce burn-in yapıyorum diye kulaklığa zarar veren ve sonra garanti kapsamında diyerek değiştirmek isteyen çok fazla kişi mevcuttur. Net üzerinde araştırılırsa görülür ki burn-in süreleri 200-300 saatlere kadar ulaşan modeller görülebilir rahatlıkla.

Ki ben sadece dinamik driver'lı olan modellerde değil, burn-in olmaz denilen armatür sürücülerde de burn-in etkisini hisseden ve bunu savunanlardanım.

Tüm kulaklıkların fabrikadan burn-in olarak çıkması imkansızdır. Dediğim gibi öle kulaklıklar var ki burn-in süreleri ciddi anlamda uzamakta. Siz seri üretim aşamasında bir sennehiser fabrikasında, her kulaklığın burn-in yapıldığını bir düşünün. Ona ne zaman, ne makine yeter ki hiç bir kulaklık üreticisi bunu yapmaz.

Sonuçta kişisel olarak fikrim bu yöndedir. Burn-in konusunda ki psikolojik ve duyum faktörü etkilerine hiç girmiyorum bu mesaj uzar gider yoksa. Sonuçta sürekli kullandığınız bir kulaklığı, aynı modelde yeni ambalajından çıkarılmış bir kulaklıkla değişkenleri sabit tutarak deneyiniz. Fark olup olmaması sizin karar vereceğiniz bir noktadır.

@CENTAURO memnun kalmanıza sevindim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

quote:

burn-in diye bişey yoktur.çoğu kulaklık üreticisi burn-in işleminin garantiyi bozduğunu ve kulaklığa zarar verdiğini belirtir.Zaten burn-in zararsız ve yararlı bi işlem olsa fabrikalardan burn-in yemiş kulaklıklar çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 7 Kasım 2009; 17:43:47 >

• quote:

burn-in diye bişey yoktur.çoğu kulaklık üreticisi burn-in işleminin garantiyi bozduğunu ve kulaklığa zarar verdiğini belirtir.Zaten burn-in zararsız ve yararlı bi işlem olsa fabrikalardan burn-in yemiş kulaklıklar çıkardı.

sana sadece
    burn-in olayına üst seviye 20 civarı kulaklık kullanmış biri olarak inanmıyorum,bana psikolojik etkisi dışında bişey yok gibi geliyo.sattığın kulaklıklar çok kaliteli ama sen sanırım sattığın kulaklıklardan da kaliteli bi insansın.bu kadar kibar ve ince bi dille görüşlerini anlatman çok nazik bi davranış.senin gibi insanlarla alışveriş yapmak her zaman keyiftirilk kulaklık ihtiyacım olduğunda kapını çalıcam arkadaşım.

Kulaklık konusunda da elimden gelen bir şey varsa her zaman yardımcı olurum.

Herkese iyi forumlar.

quote:

thetrooper00 kardeşim cevabın konusunda şunu yazmadan duramıycağım
    burn-in olayına üst seviye 20 civarı kulaklık kullanmış biri olarak inanmıyorum,bana psikolojik etkisi dışında bişey yok gibi geliyo.sattığın kulaklıklar çok kaliteli ama sen sanırım sattığın kulaklıklardan da kaliteli bi insansın.bu kadar kibar ve ince bi dille görüşlerini anlatman çok nazik bi davranış.senin gibi insanlarla alışveriş yapmak her zaman keyiftirilk kulaklık ihtiyacım olduğunda kapını çalıcam arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 8 Kasım 2009; 14:51:00 >

• ◄(●_●)► sadece baştaki şekil hoşuma gitti söylemeden duramadım :D hayırlı satışlar
    bu kulaklığım eskiyince ve param olunca alacağım kulaklık bu olacak

@frt-_-ctn bir sonraki kulaklıklar bitmez. Umarım gönlünüzce olur.

iyi satışlar dilerim.. ben düşüneyim bu gece.. :D

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

daha önce bakmadığıma pişman oldum... daha yeni mx760 aldım lanet olsun.. oysaki pk3 vardı hayallerimde..
    bi kamyon kulaklık oldu evde.. bunu da almalı mı diye içim içimi yiyor şuan.. :)

iyi satışlar dilerim.. ben düşüneyim bu gece.. :D

Zamanlama kötü olmuş o zaman. Hayırlısı neyse o olsun diyelim sizin için.
  • bende sony mdr-ex082 var silikon uçları hem kulağımı terletiyor hem konforlu değil ve izolasyonundan memnun değilim. acaba Comply T400 bu işimi görür mü? sağlam mıdır? köpük olduğundan biraz tereddüt ettim
    elinize ulaştığında fiyatını iletirseniz sevinirim iyi geceler

Edit: Uçlar şu an itibariyle satıştadır.

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bende sony mdr-ex082 var silikon uçları hem kulağımı terletiyor hem konforlu değil ve izolasyonundan memnun değilim. acaba Comply T400 bu işimi görür mü? sağlam mıdır? köpük olduğundan biraz tereddüt ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 16 Kasım 2009; 13:16:19 >
  • Evet Ürünü yaklaşık 10 gün kadar once aldım.Yoğunluğm sebebiyle yorum yazamamıstım Oncelikle Comply uclar terleme yapmıyor.Benmde diğer cx-400 cx300 ve cx500 de sorunum buydu.Çünkü ben davulcuyum ve stdyoda altyapıyı iyi duymam gerekli.Genellikle provalarda silikon uclar takılıyken 15-20 dakka sonra kulaklık kayıyordu kulağımdan.Ama comply lerden sonra sanki birisi japonla yapıştırdı kulağmın içine.günde 2-3 saat prova yapıyorum hiçbir şekilde terlemeyle ilgili bir sorun yaşamadım.Saygılarımla :)
    quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Comply uçlarda ben daha terletme problemi yaşamadım, yaşayanı da duymadım. Bu anlamda işinizi görür. Bu hafta içinde elimde olacak ilanı takip edebilirsiniz almak isterseniz.

Edit: Uçlar şu an itibariyle satıştadır.

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bende sony mdr-ex082 var silikon uçları hem kulağımı terletiyor hem konforlu değil ve izolasyonundan memnun değilim. acaba Comply T400 bu işimi görür mü? sağlam mıdır? köpük olduğundan biraz tereddüt ettim

• Selamlar arkadaşlar thetrooper00 adlı kullanıcıdan Audio-Technica ATH-CKS70 Solid-Bass model in-ear kulaklığı aldım alırken iyimi ettim diye düşünüyordum çünkü müziğe çok onem veren biriyim ve kulaklık benm için çok onemli hemde çok.Ürün elime geçtiğinde direkt olarak notebooktan kendi coverlarımı açtım ve inanılmazdı.Bütün kanalları çok rahat duyabiliyordum.Bass ise bana konserlerde sol ayağmın dibinde duran subwoofer kadar tad verdi.Mükemmel bir kulaklık arkadaşlar herkese tavsiye ediyorum ama alışveriş yaptğnızda anlayacaksınız thetrooper00 kulaklıklardan daha kaliteli bir satıcı..tekrar teşekkürler.İyi müzikler arkadaşlar ..

Alışveriş işi bir yana, satın alan kişilerin aldıkları ürünlerden memnun kaldıklarını duymak her şeyden daha çok mutlu ediyor, bu mana da yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.