Şimdi Ara

◄(●_●)► KULAKLIK DÜKKANI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
3
Favori
92.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç sefer takıp çıkardıktan sonra elinizde alışır ondan sonra sorun yaşamazsınız. Diğer sennheiser v.b. modellere göre daha zor takıp çıkarılan bir kulaklık adaptörü vardır. O nedenle biraz zorlamışsınız gibi gelmiş olabilir. Hatta ikinci kademeye takmak daha da zordur. Ama dediğim gibi birkaç antreman sonrası sizin için artık sorun olmayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Anladım Çıkardım silikonları fakat şimdide yenilerini takamıyorum, galiba biraz zorlamak gerekiyor

• Hallettim Ömer hocam süper ürün gerçekten Cowon ile çok merak ediyorum

Alacak arkadaşlara öneriyorum şahsen, çünkü kulağa o kadar rahat oturuyor ki yani çok rahat ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 10 Ekim 2009; 16:36:18 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın tekrardan. Burn-in konusunda da kulaklık bölümünde birçok bilgi bulabilirsiniz. Ama doğal olarak dinleyerek sesteki gelişmeyi takip etmenizi tavsiye ederim. Bu şekilde yapmanın daha zevkli ve kulaklık bilgisi açısından yararlı olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 10 Ekim 2009; 16:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_se

comply t400 köpük uçları akg k324p yle kullanıyorum herkese tavsiye ederim silikon uçlar resmen işkenceymiş de haberimiz yokmuş ya..

Comply tıkaçları kullandıktan sonra silikon tıkaçlara geri dönüş yapamazsınız. Comply tıkaçların en büyük dezavantajıda bu olsa gerek. Güle güle kullanın.
  • dostum.internette araştırma yaparken rastgele denk geldim ilanlarına.sennheiser cx300 üm gecen gün bozuldu.yaklaşık 5 senedir kullanıyordum.biraz araştırma yapayım dedim çok geride kaldığımı gördüm :)
    ben izmirdeyim ve yanlış okumadıysam sende izmirdesin.150-200 civarı bütçem ile bana ne önerirsin.kullandığım cihaz cowon iaudio F2 dinlediğim tür heavy metal.yazıları okudum yuin duydum mesela yada akg veya ATH-CKS70 falan.

yazdıklarıma göre bana bilgi verirsen sevinirim.msn den konusabiliriz istersen.cevabını bekliyorum.şimdiden teşekkürler..
  • Comlyty T400 köpük uçlar çarşamba günü kargoya verildi hem de EFT yapılmadan.Ertesi gün elimdeydi.2 gündür fırsat oldukça kullanıyorum.Bir daha silikon kullanacağımı sanmıyorum.İlgi,sohbet ve güven için çok teşekkürler.Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Comlyty T400 köpük uçlar çarşamba günü kargoya verildi hem de EFT yapılmadan.Ertesi gün elimdeydi.2 gündür fırsat oldukça kullanıyorum.Bir daha silikon kullanacağımı sanmıyorum.İlgi,sohbet ve güven için çok teşekkürler.Kolay gelsin.

Güle güle kullanın. Ben teşekkür ederim.
    Sorunsuz Alış-verişlerim:kriz_369,PeeDee,Jöntürkler,cihan_93(X3),Renji Abarai,Tears For Fears,EASTWOOD1981,zeroshut,coşkunkumral,wehby(X2),arkeolog77(X4),garuda,asusteqq,FaTeeH,thetrooper00,am0rphis,nervium,marine-gear,celikhalit8,muho06,aRşİmET,tolkor,draltuk,metintekin,wildnesss,cengizhan057,selcuky1,miralay__,Mr.Extrem,tb2crz,belalan52(X2),feritergin,h4rml3ss,DARBE,snuffxxx,horozigo34,extend456,nuk28,romantik83(X2),burakdemirci80
  • hocam akg k 309 gerçekten iyi bide kulağa otursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 24 Ekim 2009; 20:31:09 >

Güle güle kullanın bu arada.

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Kulağa öyle oturuyor. İlk taktığımda bana da çok değişik gelmişti çünkü klasik kulaklık kullanımından biraz farklı, fakat alışınca aslında çok sağlam kulağa oturduğunu farkediyorsun.

Güle güle kullanın bu arada.

kutulama içinde ayrıca tebrik tabi siz yaptıysanız babam bile beğendi kutulamayı yani

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk
    kutulama içinde ayrıca tebrik tabi siz yaptıysanız babam bile beğendi kutulamayı yani

Teşekkürler. Artık satın aldıktan sonra ürün sizin bize emanetiniz. O nedenle en iyi şekilde size ulaştırmakta bizim görevimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Victor-JVC HP-FXC70, Bayildim bu kulakliga. Bi sonraki kulakligim bu olacak kesinlikle
    (tabi ben alirken sizde yine bitmis olur bu)

Orası nasip işi birazda. Elimden gelen bir şey varsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

• Şu ana kadar satmış olduğunuz kulaklıklar içerisinde en başarılı olan hangisi acaba mid,tiz,ayrıntı bakımından.
  • Şu anda satışta olan ürünlerim arasında sadece sizin söylediğiniz istekleri karşılayacak, mid-tiz başarımı ve detay olarak en iyi ürün Victor Hp-FXC70'tür. Ses karakteri olarak daha çok analitik bir sese sahip bir modeldir. Satışta olan her kulaklığımın genelde farklı müzik ve kulak zevklerine hitap durumu söz konusudur. Ama sizin dediğiniz gibi şu özellikleri en iyi olan diye sorarsanız, isteklerinizi karşılayacak ürün Victor Hp-FXC70.

Ama burada mid-tiz ve detay olarak en iyi olmasından ziyade; (kendi düşüncelerimdir...)

- Kullandığınız ses kaynağı ile uyum
    - Kişisel müzik ve duyum zevki
    - Daha önce kullandığınız ürün ve alışkanlıklar, bu konuda ki memnun olduğunuz ya da olmadığınız noktalar

gibi konuları bilerek yorum yapmam daha sağlıklı olduğu gibi, memnuniyet açısından daha çok olumlu sonuçlar doğurmaktadır.

Umarım aydınlatıcı olmuştur ve yardımcı olabilmişimdir.

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Şu ana kadar satmış olduğunuz kulaklıklar içerisinde en başarılı olan hangisi acaba mid,tiz,ayrıntı bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 1 Kasım 2009; 12:02:52 >

• Kulaklıkta aradığım özellikle mid ve tizlerin başarılı olması özellikle müzikteki ayrıntıya çok dikkat ederim öyle bass delisi değilim.Bassın aşırı olması ayrıntıyı boğmasına neden oluyor satmış olduğunuz ürünlerde bu özellikleri en iyi veren kulaklık elbette vardır dediğim gibi mid,tiz ve en başta ayrıntı benim aradığım özellikler bass aşırı şiddetli olmasada orta şiddette olması beni yeterince tatmin ediyor.Müzik dinlerken dikkat ettiğim diğer bir husus p,ç,ş,s harflerinin patlama yapmaması çünkü biraz yüksek volumde çok rahatsız edici olabiliyor.Aslında İE8 almayı düşünüyorum ama fiyatı bu modellere göre epey yüksek sizce o paraya değer mi ayrıca bu aradığım özellikler dahilinde(ayrıntı,mid,tiz) elinizdeki en iyi model ile İE8i karşılaştırdığımızda kaç puan verirsiniz her iki modele.Bu arada kullandığım cihaz Sony NWZ-A828...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 1 Kasım 2009; 13:19:28 >
  • IE8 için o fiyata değer mi derseniz, kişiye göre değişir ama tabii ki değer. Ha fiyatı ciddi anlamda yüksek bu ürün fiyatlarına göre orası ayrı bir konu. Eğer IE8 ses renginde bir ürün arıyorsanız (Ama ie8 karakter olarak söylediğinizden biraz farklıdır bass karakteri olarak) dükkan ürünleri içerisinde en uygunu ATH-CKS70'dir, ki inceleme ve karşılaştırma linki ilan resminin hemen üstünde mevcuttur.
    Elimdeki Kulaklıklar :
    Cks-70
    Ue Fi5 Pro
    Sony Ex-700
    Cx-300
    Bose Erraund Ear Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manasköylü -- 3 Kasım 2009; 12:56:03 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.