Şimdi Ara

Kulak Içi Kulaklik Onerileriniz (Sinirli Butce :( )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser mm50 iPhone Kullaniyordum. Cok memnundum ama cokta tatmin etmiyordu. Bir kere bozuldu satici degistirdi(GGden Almistim) 2. Defa Kabul Etmedi. Kulakliktan Muzik geliyordu ama sozler gelmiyordu ayrica muzik de boguk geliyordu.

Şu an geçici olarak arkadaşiminkini kullaniyorum

Sizin Onerileriniz Nelerdir?

Butce: 50-60 Lira Arası (Biliyorum biraz düşük ama Dandik birsey alsamda bozulacak iyi bir sey alsamda Sennheiser'da Oldugu Gibi)

iPhone 3G'de Kullanacagim.Lockerz dan belki iPod Nano 5th Gen. Alacagim Onda Kullanirim.
    Mikrofonu olursa iyi olur ama sart degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 23 Şubat 2010; 22:50:26 >

• Bütçe sinirli ise hiç bulaşmayalım.

Bu arada geçiçi olarak arkadaş kulaklığı kullanılır mı yahu? Pis misin?
  • nasıl takıyorsunuz bu kulakiçi kulaklukları anlamıyorum düşüyo ben takınca

bu arada kardeşim geçenlerde teknosadan sennheiser kulaklık aldı 15 liraya ama kulakiçi değil çok iyi performansı bır bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Sennheiser mm50 iPhone Kullaniyordum. Cok memnundum ama cokta tatmin etmiyordu. Bir kere bozuldu satici degistirdi(GGden Almistim) 2. Defa Kabul Etmedi. Kulakliktan Muzik geliyordu ama sozler gelmiyordu ayrica muzik de boguk geliyordu.

Şu an geçici olarak arkadaşiminkini kullaniyorum

Sizin Onerileriniz Nelerdir?

Butce: 50-60 Lira Arası (Biliyorum biraz düşük ama Dandik birsey alsamda bozulacak iyi bir sey alsamda Sennheiser'da Oldugu Gibi)

iPhone 3G'de Kullanacagim.Lockerz dan belki iPod Nano 5th Gen. Alacagim Onda Kullanirim.
    Mikrofonu olursa iyi olur ama sart degil.

http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX300-II-Precision-Headphones---Black

66 lira civarı tutuyor. Ben sipariş verdim 22sinde kargolandı haftasonuna gelir inşallah.

• ep630 geçen sene 50,00 TL'ye almıştım, şimdi hb da 71,00 TL.

İlk günkü gibi sağlam ve ses anlamında hala tatmin edici
  • arkadaşlar sorum şu yarın mp4 çalar alıyorum dersanenin kayıt olanlara ücretsiz zımbırtısı Sennheiser ın farkı nedir gözü kapalı al dermisiniz kaliteye önem verrim metal dinliyorum bazı kulaklıklar illallah dedirtiyo çünkü ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezager

arkadaşlar sorum şu yarın mp4 çalar alıyorum dersanenin kayıt olanlara ücretsiz zımbırtısı Sennheiser ın farkı nedir gözü kapalı al dermisiniz kaliteye önem verrim metal dinliyorum bazı kulaklıklar illallah dedirtiyo çünkü ...

Ben de forumun tavsiyelerine güvenerek Sennheiser CX 300 Street II aldım. Pişman olmazsın. Ama şöyle bir şey var. Benim sütten dilim yanmış bir kere. Birkaç iyi kulaklık patlattıktan sonra şimdikine gözüm gibi bakıyorum. Çok sesini açmıyorum. iPod Touch'ta alttaki ses imleci tam olarak ortada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklik Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim cepte 10 lira vardı , gittim 9 liraya Philips aldım. She-1350. Nasıl fiyatına göre iyi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hildita
    Bu arada geçiçi olarak arkadaş kulaklığı kullanılır mı yahu? Pis misin?

Kendisi hic kullanmadiki daha paketinde:D

Sennheiser CX 300 Street II
    ve
    ep630

Baska Oneri ?
  • cx300 kullanıyorum memnunum

gönül ie serisi tavsiye etmek isterdi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.