Merhaba, JBL live free nc marka kulaklık alalı 3 gün oluyor. Sağ kulaklığı taktığımı bile hissetmezken sol kulaklık kulağımın içini(deliğini) acıtıyor ve bu yüzden çok rahatsız ediyor. Tüm silikonlaı denedim hepsinde aynı sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım? Not: 40 dk kullanıyorum ve sonra 1 saat yaklaşık o his devam ediyor. |
Kulak İçi Kulaklık Kulağımı Rahatsız Ediyor Neden?

-
-
Galaxy Buds kullanıyorum.
O kadar bastırdığım halde hiç rahatsız etmiyor...
-
Hocam sağ kulaklığım da böyle. Hiçbir şekilde acıtmıyor düşmüyor ve hissetmiyorum takılı olduğunu dahi. Sol kulaklığı taktıgım an tuhaf bir his oluşuyor ve 1 saati geçti nerdeyse hala geçmedi. Resmen kulağımın içine birşey kaçmış gibi.
-
Ben slikonsuz kullanıyorum güzel oluyor. -
Hocam maalesef bir süre bu kulaklığı kullanmam gerekiyor.
-
slikonu değiştir rahatsız olduğun kulağına 1 boy büyüğünü tak
-
Küçüğünü de büyüğünü de takarak denedim hocam maalesef hala rahatsız ediyor fazlasıyla.
-
Bende Earsonics ES5 var, Fransız model. 1100 dolar fiyatı vardı ama üretimden kalktı. Çok kullanmadım, tertemiz kullandım. Sana 6000 TL'ye satabilirim. Daha ucuza gidemez. Yalnız kulağın içinde dibe kadar gidiyor. -
Kullanma bir süre.. sağır olcan..
-
Daha yeni aldım hocam
-
Teşekkürler
-
Kablosuz kulaklık çok büyük rahatlık. Kablonun dolanması, kopması gibi sorunlar yok. -
Kulaklarının yapısı farklıdır. Bende de uzun süre kulaklık takınca iki kulakta farklı etki yapıyor. -
Hocam kulaklığım zaten kablosuz.
-
Ne gibi çözümler buldunuz bunun için hocam? Ben 1-2 gün kullanmayıp farklı kulaklık silikonu deneyeceğim.
-
Çünkü kulağının içine yabancı bir cisim sokuyorsun. Kulağına hiçbir şey sokmaman gerekiyor. -
o kulağı kulak çubuğu ile temizleyerek kurutup tahrişe açık hale getirmiş olabilirsin.
-
Kulağımı hiç temizlemem, parmağımı bile sokmam.
Bu yüzden her gün kullandığım Buds kulaklıklar ayda bir tamamen ses vermeyecek şekilde tıkanıyor.
Silikonunu çıkarıp kürdan ile temizliyorum, sorun kalmıyor.
-
Kulak içi kulaklıkların genel sorunlarından biri bu. Dert etme, acıya alışmaya çalış. Bir süre sonra hissetmeyeceksin.
-
Diğer kulağımda hiç ama hiç problem yok
Benzer içerikler
- galviks double action
- eczaneden alınabilecek steroidler
- bornovadan çeşmeye nasıl gidilir
- selam söyle diyene ne denir
- dave dave
- walmart dolandırıcılığı
- prompt ne demek
- elektrikli bebek arabası
- kartondan direksiyon yapımı
- 6.8 inç telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X