Şimdi Ara

Kulak deldirme işleminden sonra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
333.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

Kulak deldirme işleminden sonra

Kulak deldirme işleminden sonra

Alıntıları Göster
    Ben de iltihap falan olmadı da o 1 haftalık küpeyi çıkarıyım derken o yaz sıcağında bayılmak üzereydim.. Bir türlü çıkartamamıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Ben de iltihap falan olmadı da o 1 haftalık küpeyi çıkarıyım derken o yaz sıcağında bayılmak üzereydim.. Bir türlü çıkartamamıştım..

Alıntıları Göster
    Bu küpe insana ne katıyor ki bunu hiç anlamıyorum. Erkekte de aynı kadında da, bana çok saçma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Bu küpe insana ne katıyor ki bunu hiç anlamıyorum. Erkekte de aynı kadında da, bana çok saçma geliyor.

Citizen, in kuma oyna dostum yaa.. Yeni kale şekilleri dene!

Bu arada şu çiçekli arkadaşa gelsin bu video:

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

valla bende bugun taktırdım acımıyor felan hikaye erkek adamsın oakdar acıya dayanamıcan mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

valla bende bugun taktırdım acımıyor felan hikaye erkek adamsın oakdar acıya dayanamıcan mı ya

Alıntıları Göster
    delme küpesini çıkarırken ön tarafından yankeski ile kesin acı yok dert yok tasa yok ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Kulağı deldirince kulağı takılan küpe 1 hafta gibi bir sürede çıkarılıyor ... Deldirmeden önce kafamıza taktığımız tek şey buydu , denize giremiyecez + pederler ne der vs. , fakat bugün duydum kız arkadaşlar söyledi küpe çok zor çıkıyormuş büyük bi acıyla çıkarılıyormuş 1 hafta sonra ve şişiyormuş o çevre.Yani 2 kıza sordum 2side baya şişti kulağım dedi ... Gerçekten de kesinlikle şişecek diye birşey varmı ? Ayriyetten 1 hafta sonra çıkarılması zor mu olur gerçekten bu geçici küpenin ? ( bu arada tükürük sürülmesi önerisini aldım işe yararmı yumusaması için )

tükürük mükürük koca karı kulaktan dolma şeyler bırak onları.Aslında kişiye ve bünyeye göre değişiyor yani senin deri yapına bağlı biraz...Ben deldirdikten tam 10 gün sonra çıkarmıştım küpeyi ne şişlik oldu ne de zor çıktı.Tabi sende bu durum farklı olablir ama sana önerim teramicyn diye bir krem var istersewn onu kulağına sür günde 1 defa hem yumaşk tutar hem de iyileşltirmeyi hızlandırır hem de çıkarmada kolaylık sağlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: snksss

quote:

Kulağı deldirince kulağı takılan küpe 1 hafta gibi bir sürede çıkarılıyor ... Deldirmeden önce kafamıza taktığımız tek şey buydu , denize giremiyecez + pederler ne der vs. , fakat bugün duydum kız arkadaşlar söyledi küpe çok zor çıkıyormuş büyük bi acıyla çıkarılıyormuş 1 hafta sonra ve şişiyormuş o çevre.Yani 2 kıza sordum 2side baya şişti kulağım dedi ... Gerçekten de kesinlikle şişecek diye birşey varmı ? Ayriyetten 1 hafta sonra çıkarılması zor mu olur gerçekten bu geçici küpenin ? ( bu arada tükürük sürülmesi önerisini aldım işe yararmı yumusaması için )

tükürük mükürük koca karı kulaktan dolma şeyler bırak onları.Aslında kişiye ve bünyeye göre değişiyor yani senin deri yapına bağlı biraz...Ben deldirdikten tam 10 gün sonra çıkarmıştım küpeyi ne şişlik oldu ne de zor çıktı.Tabi sende bu durum farklı olablir ama sana önerim teramicyn diye bir krem var istersewn onu kulağına sür günde 1 defa hem yumaşk tutar hem de iyileşltirmeyi hızlandırır hem de çıkarmada kolaylık sağlar...
    Küpeyi çok sık olmamak kaydıyla ara ara döndürün. Ben deldirdikten 5 gün sonra çıkarıp kolonya ile temizledim bepanten sürdüm hemen taktım tekrar. Ondan 2 gün sonra küpeyi çıkartıp kendi aldığım küpeyi taktım. Takmadan önce kolonya ile iyice temizledim ve yaraya bepanten sürdüm. Ne şişlik ne kanama ne iltihap hiçbirşey olmadı, hiçbir problem yaşamadım. Böyle yapmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 10 Ekim 2009; 14:50:28 >

• deldirdikten sora denize girmek sakıncalı olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

deldirdikten sora denize girmek sakıncalı olurmu
    bu ilk taktıkları küpe nasıl birşey?
    tek tip bi model mi yoksa istediğin modeli seçebiliyon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bu ilk taktıkları küpe nasıl birşey?
    tek tip bi model mi yoksa istediğin modeli seçebiliyon mu

Alıntıları Göster
    Ohoo,konu hortlamış.Geçen eylül ayında çıkarttım küpeyi , bi daha takmadım delik kapandı.Bir sorun da olmadı.
    @bobi2002 ben 5-7 gün sonra girdim birşey olmamıştı.çok azcık sızladı.
    @Rajeesh bizde tek tür vardı , ama özel yerlerde farklı farklı takılanlar vardır

• quote:

Ohoo,konu hortlamış.Geçen eylül ayında çıkarttım küpeyi , bi daha takmadım delik kapandı.Bir sorun da olmadı.
    @Rajeesh bizde tek tür vardı , ama özel yerlerde farklı farklı takılanlar vardır

Alıntıları Göster
    Ben şu sıralar deldirmeyi düşünüyorum biliyosunuz okul zamanında çokda fazla kalmadı baya bi okudum bu tarz konuları önceden bilgilenmek için şimdi sormak istediğim şu bi kaç gün içinde deldiririm ama hadi ağustos başında deldirdim diyelim okula 1.5 ay kalıyor ben 1.5 ayda kulağı yara olaylarını sorunsuz hale getirebilirmiyim ayrıca okula giderken çıkarıp (5 saatliğine yani) dönünce taksam kapanma gibi bi sorun olurmu okul dışında her zaman takabilirim

Ayrıca şöyle halka küpe modelleri bulunan bi link biliyorsanız çok iyi olur bakayım diyorum bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droya -- 22 Temmuz 2010; 1:54:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Droya

Ben şu sıralar deldirmeyi düşünüyorum biliyosunuz okul zamanında çokda fazla kalmadı baya bi okudum bu tarz konuları önceden bilgilenmek için şimdi sormak istediğim şu bi kaç gün içinde deldiririm ama hadi ağustos başında deldirdim diyelim okula 1.5 ay kalıyor ben 1.5 ayda kulağı yara olaylarını sorunsuz hale getirebilirmiyim ayrıca okula giderken çıkarıp (5 saatliğine yani) dönünce taksam kapanma gibi bi sorun olurmu okul dışında her zaman takabilirim

Ayrıca şöyle halka küpe modelleri bulunan bi link biliyorsanız çok iyi olur bakayım diyorum bi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bazı arkadaşlarımız bepanthen antibaktiriyel demiş bu yanlış. sürülmesi gereken krem antibakteriyel antibiyotikli hcl ve polimiksin B içeren krem TERRAMYCIN dir. önemli olduğu için söylüyorum. bide ben daynamadım ilk gün küpeyi çıkardım delikten sonra hemen taktım ama inş sorun olmaz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız bepanthen antibaktiriyel demiş bu yanlış. sürülmesi gereken krem antibakteriyel antibiyotikli hcl ve polimiksin B içeren krem TERRAMYCIN dir. önemli olduğu için söylüyorum. bide ben daynamadım ilk gün küpeyi çıkardım delikten sonra hemen taktım ama inş sorun olmaz :(

Alıntıları Göster
    yaw ben gittim eczaneye tanıdık.dedim abi del..kalemle işaretledi sonra hiç krem filan sürmeden çaktı kulağa.millet acımıyor demiş ama benimki pis bi acı hissettirdi? acep adamın kasaplığındanmı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

yaw ben gittim eczaneye tanıdık.dedim abi del..kalemle işaretledi sonra hiç krem filan sürmeden çaktı kulağa.millet acımıyor demiş ama benimki pis bi acı hissettirdi? acep adamın kasaplığındanmı ??

Sprey tarzı bir şey sıkıyordu, kulağın hissizleşiyor normalde. Çok küçük keskin bir acı oluyor, ama sonrası pek de önemli değil. Adamın kasaplığı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizce gözlüklüye küpe yakışır mı?
  • quote:

Yaşamadan bilemezsin genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

quote:

Yaşamadan bilemezsin genç

Alıntıları Göster
    arada bi döndür, kaynamasın kulağına, 4-5 gün yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

arada bi döndür, kaynamasın kulağına, 4-5 gün yeterli.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuyu uplamam gerekli. Yarın halka küpe alacağım, acele olarak ucuz birşey alacağım.(Yeni deldirdim 8. gün çıkarıcam artık) Sorum şu 1-2 gün takmak için en fazla ucuz yollu bir halka küpe alırsam zarar verir mi kulağa?

Pazartesi gümüş alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: True Romance

Arkadaşlar konuyu uplamam gerekli. Yarın halka küpe alacağım, acele olarak ucuz birşey alacağım.(Yeni deldirdim 8. gün çıkarıcam artık) Sorum şu 1-2 gün takmak için en fazla ucuz yollu bir halka küpe alırsam zarar verir mi kulağa?

Pazartesi gümüş alacağım

Alıntıları Göster
    Küpe satılan herhangi bir site varsa paylaşırsanız seviniriz.

• Şişme, acı, morarma hiçbirşey olmadı bende.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.