Bildirim
Kulağımı Deldirdim Sorularım Var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk günden bile banyo yapsan sıkıntı olmaz. Yalnız 1 hafta sonra bu küpeyi takmakta sıkıntı çekersin. Arka deliği tutturmakta zorlanırsın.
Annene ver, arka delikten ön deliğe doğru tersten taksın.
_____________________________ Specialized Diverge Comp Carbon 2017 -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünemedi...
Bugün deldirdim,1 hafta sonra çıkaracağım,aradığım model şu İzmirde nerde bulurum?Ha burada banyo yaparsam sorun olur mu?
banyo yapmanda bi sıkıntı olmaz istediğin gibi takıl , hergün kulağını kremle. çıkması kolay olur_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
quote:
Bugün deldirdim,1 hafta sonra çıkaracağım,aradığım model şu İzmirde nerde bulurum?Ha burada banyo yaparsam sorun olur mu?
banyo yapmanda bi sıkıntı olmaz istediğin gibi takıl , hergün kulağını kremle. çıkması kolay olur
Bana krem verilmedi hiç
quote:
Orijinalden alıntı: Polydos
O fotoda ki küpe çok dandik.
Küçük mü duruyor?Bende sevmiyorum onları ama fotoğraftan seçmem mümkün değil,sizin zevkiniz neler?_____________________________ 
''Rüzgarın fısıltısıyla gelecek ölüm,soğuk metal tadıyla.'' -
Anti-Küpeciler taşlarıyla beraber konuya bekleniyor... -
Ne alırsan 1 tl ciler gelir şimdi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
quote:
banyo yapmanda bi sıkıntı olmaz istediğin gibi takıl , hergün kulağını kremle. çıkması kolay olur
Bana krem verilmedi hiç
kimseye verilmiyor zaten :D evden annene sor sür bitane :D_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
İlk günden bile banyo yapsan sıkıntı olmaz. Yalnız 1 hafta sonra bu küpeyi takmakta sıkıntı çekersin. Arka deliği tutturmakta zorlanırsın.
Hayır hocam bu küpenin aynısı bende var arkadan takılmıyor önden takılıyor_____________________________ -
Siz kızmısınız küpe takıyorsunuz!
The bomb has been planted._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KızsızAdam
quote:
Hayır hocam bu küpenin aynısı bende var arkadan takılmıyor önden takılıyor
Genelde ön delik geniş olup kulağın arkasındaki delik dar olduğundan çoğu kişi takarken zorluyor ve geçiremiyor. Bu yüzden iğneli kısmını tersten öne doğru takınca kulağın arkasındaki delik de genişliyor ve önden rahat takılıyor. Solda 2, sağda 1 tane olmak üzere her deldirişimde aynı yöntemi uyguladım ve çok rahat taktım.
_____________________________ Specialized Diverge Comp Carbon 2017
-
Kaç ay taktım ama 1-2 hafta takmayınca delik kapanıyodu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KızsızAdam
quote:
Hayır hocam bu küpenin aynısı bende var arkadan takılmıyor önden takılıyor
Genelde ön delik geniş olup kulağın arkasındaki delik dar olduğundan çoğu kişi takarken zorluyor ve geçiremiyor. Bu yüzden iğneli kısmını tersten öne doğru takınca kulağın arkasındaki delik de genişliyor ve önden rahat takılıyor. Solda 2, sağda 1 tane olmak üzere her deldirişimde aynı yöntemi uyguladım ve çok rahat taktım.
Tersten taksın yazmışsınız zaten ben yanlış anlamışım_____________________________
-
Kulaktan sonra sırada nereyi deldireceksin ?
_____________________________ -
hiç hoş gelmiyor kim olursa olsun küpe takan erkek gördünmü içimden söverim istem dışı
Banyoda sıkıntı yok. Ancak 1 haftada çıkarmayı aklından geçirme. ben 13. günde çıkarıp halka takmıştım. Kan oluyor ve sokmakta zorlanıyorsun garanti olsun diye en az 20 gün kalmalı kesinlikle. _____________________________ Dark Orion kasa Kullanıcı incelemesi -
quote:
Orijinalden alıntı: Fadafaka
Siz kızmısınız küpe takıyorsunuz!
The bomb has been planted.
Madafaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
Ne alırsan 1 tl ciler gelir şimdi
gel abi gel abi 1 tl 1tl 1tl 1tl
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Snow
hiç hoş gelmiyor kim olursa olsun küpe takan erkek gördünmü içimden söverim istem dışı
Senin bize saygı duyman çok önemliydi zaten bay delikanlı._____________________________ 
''Rüzgarın fısıltısıyla gelecek ölüm,soğuk metal tadıyla.''
Benzer içerikler
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- bir erkek siz baktığınızda kafasını çeviriyorsa
- 15 yaşındaki erkek çocuğa ne hediye alınır
- sportive güvenilir mi
- param yok
- bnd ne demek
- black friday
- bim para sayma makinesi
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler