< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 10 Eylül 2024; 14:24:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kuğulu parkta kuğuları köpeklere yem yaptılar
-
-
Gelsin köpekseveler açıklasın
-
köpekler kedileri parçalıyor dediğinizde köpekçi tayfanın dediği şu: köpeğin besin zincirinde kediler var. doğanın dengesi bu, ne yapalım diyorlar. bunun için de kuğu da köpeğin besin zincirinde, aç mı kalsın hayvan diyeceklerdir. köpekçi tayfa olaya sadece kendi açısından bakan benciller topluluğudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 10 Eylül 2024; 14:28:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de insanları da yiyor bu köpekleri. Bizde besin zincirinde halka mı oluyoruz yani? Nedir la bu köpek sevdası? Çocuğumu yiyecek ne yapalım mı diyeceğiz yani? İçi boş kafalarla uğraşmak doluyla uğraşmaktan çok daha zor inanın...
-
köpek taparlara göre çocuğunu yiyorsa acıktığı için yemiştir. köpekçilerin söyleyeceği sen de besleseydin köpeği de aç kalmasaydı derler. onların tek derdi köpeklerdir. başka birşey düşünmezler. köpekler çocuğunu öldürür, sakat bırakır, şov yapma derler anne babaya. CHP milletvekilleri çocukların anne babasına şov yapmaya gelmiş demedi mi? Bunu diyen CHP milletvekili av spor klübü üyesi ve ava çıkıp hayvanları zevk için öldüren Barış Karadeniz. Onlar için diğer hayvanların da değeri yok. Diğer hayvanlar av tüfeği ile öldürülebilir, köpekler diğer hayvanları öldürebilir, köpekler çocukları öldürebilir ama köpeklerin yaşam hakkı var, onlara dokunulamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar köpeğin saldırdığı çocuğa bile suç atıyor siz kuğu diyosunuz.
-
Yapan kardeşim bunlar, onlar bizim çok sevdiğimiz 4 ayaklı kardeşlerimiz. Belliki kupular köpeklerin bölgelerine girmişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hindistan'da da geceleri leoparlar şehre inip köpekleri yiyor, o zaman köpekler de leoparların besin zincirinde; karışmamak lazım. Hatta ben leopar ithal edip büyükşehirlere bırakmayı düşünüyorum.
-
Daha gelen olmamış, it tapar gruplarında savunma geliştiriyorlardır.
-
-
Kuğular beyaz renkleriyle kopekleri tahrik etmisler
Köpekler hakli.
Zavalli yavrularin gozleri ne acimistir simdi.
Kahrolsun kugular.
2 ayak kotu 4 ayak iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, "it tapar, köpek tapar" ifadeleri biraz fazla agresif değil mi? Çok sevmek, ölmelerini istememek tapmak mıdır? Yapmayın Allah aşkına. Bizim sitenin önünde bir tane var, onu almak isteseler, ben de karşı çıkarım. Ama tehlike arz eden, çeteleşmiş, saldırgan grupların da toplanmasını savunuyorum.
Köpekler ve kedilerle insanların duygusal bağı var. Bu yüzden bu iki tür diğerlerinden farklı değerlendiriliyor. Etini yediğimiz çoğu canlıyı görmüyoruz bile. Aynı bağı onlarla kursak, et de yiyemeyiz.
Konuya gelirsek, Kuğulu Park başıboş köpek olmaması gereken bir yer. Üzücü bir olay. Kuğuya yazık olmuş.
Bu yazdığını, özellikle ilk paragrafta yazdıklarını bu konudakiler biliyor ama bilerek görmezden geliyor. Bu ifade bunların en az agresif söylemleri. Zaten bunlar böyle olmasa, devamlı yalan söyleyip iftira atmasa sokak hayvanları konusu bugün çok farklı olurdu.
-
Hayvanı insandan üstün görenler için gayet güzel bir sıfat bence...
-
Sen nerde kaldın resimleri olan ve mevcut durumu savunacak kim var deselerdi sen derdim yine gelmişsin
Ben de seni ve birkaç üyeyi aradım. Sen geldin, diğerleri de gelir. Devamlı konu açan üye bu konuyu da sizin için açmış zaten.
-
Kaçar mı başkan... Köpek onun işi
-
Kulübeler kuğular için, yumurtlama ve gece yattıkları alan gibi bir şeydi. Köpekler için yapılmadı ancak köpeklerin oradan derhal alınması gerekiyor.
Kuğuların kulubelerinde köpekler mi kalıyor artık.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Köpeklerle duygusal bağ kuranlar, bağ kurdukları köpekleri sahiplenip evinde bakar.
Günde 1-2 defa görüp, günde en fazla 1 saat boyunca ne yaptığını bildiğin, ay ne güzel kuçu diye sevip beslediğin köpegin günün geri kalan 23 saatinde ne yaptığını biliyor musun? O 23 saat boyunca belki de 3 tane kedi öldürdü, 2 tane çocuk kovaladı. Senin çok sevdiğin ama sahiplenmek yerine sokakta kalması için çabaladığın köpek yüzünden belki de bir çocuk ölecek veya sakat kalacak. |
köpekler kedileri parçalıyor dediğinizde köpekçi tayfanın dediği şu: köpeğin besin zincirinde kediler var. doğanın dengesi bu, ne yapalım diyorlar. bunun için de kuğu da köpeğin besin zincirinde, aç mı kalsın hayvan diyeceklerdir. köpekçi tayfa olaya sadece kendi açısından bakan benciller topluluğudur.
|
Köpeklere tapan bir grup var, onlar hasta insanlardır, ruhsal olarak hastadirlar, bu insanlarda mantik aramayın. Normal insanlarla konuşuyormuş gibi bir mantık beklemeyin.
Bir ruhsal hasta ile konuştuğunuzun bilincinde olun. |
köpek taparlara göre çocuğunu yiyorsa acıktığı için yemiştir. köpekçilerin söyleyeceği sen de besleseydin köpeği de aç kalmasaydı derler. onların tek derdi köpeklerdir. başka birşey düşünmezler. köpekler çocuğunu öldürür, sakat bırakır, şov yapma derler anne babaya. CHP milletvekilleri çocukların anne babasına şov yapmaya gelmiş demedi mi? Bunu diyen CHP milletvekili av spor klübü üyesi ve ava çıkıp hayvanları zevk için öldüren Barış Karadeniz. Onlar için diğer hayvanların da değeri yok. Diğer hayvanlar av tüfeği ile öldürülebilir, köpekler diğer hayvanları öldürebilir, köpekler çocukları öldürebilir ama köpeklerin yaşam hakkı var, onlara dokunulamaz.
|
Hindistan'da da geceleri leoparlar şehre inip köpekleri yiyor, o zaman köpekler de leoparların besin zincirinde; karışmamak lazım. Hatta ben leopar ithal edip büyükşehirlere bırakmayı düşünüyorum. |
Kuğular beyaz renkleriyle kopekleri tahrik etmisler
Köpekler hakli. Zavalli yavrularin gozleri ne acimistir simdi. Kahrolsun kugular. 2 ayak kotu 4 ayak iyi. |
Gelsin köpekseveler açıklasın |
Arkadaşlar, "it tapar, köpek tapar" ifadeleri biraz fazla agresif değil mi? Çok sevmek, ölmelerini istememek tapmak mıdır? Yapmayın Allah aşkına. Bizim sitenin önünde bir tane var, onu almak isteseler, ben de karşı çıkarım. Ama tehlike arz eden, çeteleşmiş, saldırgan grupların da toplanmasını savunuyorum.
Köpekler ve kedilerle insanların duygusal bağı var. Bu yüzden bu iki tür diğerlerinden farklı değerlendiriliyor. Etini yediğimiz çoğu canlıyı görmüyoruz bile. Aynı bağı onlarla kursak, et de yiyemeyiz. Konuya gelirsek, Kuğulu Park başıboş köpek olmaması gereken bir yer. Üzücü bir olay. Kuğuya yazık olmuş. |
Bunlar kuğulu parka köpek kulübesi koymuslar. Yani belediye park icine kulübe koymus orada sokak köpeği besliyor kuğuyu yiyen de bu belediyenin kurdugu kulübede yasayan sokak köpegi.. Muhalefet partisinin ve belediyelerinin bu köpek olayını derhal bırakması gerekiyor cünkü bunu onların aleyhine kullanıyorlar, partiyi meczup parti olarak göstermeye calısıyorlar ve bu propaganda basarılı oluyor.. Derhal sokak köpeginden vazgecin rantınız varsa bile.. Millet sizi her gecen gün daha fazla ciddiye almamaya baslayacak.. Adınız köpekci partiye cıkacak ve millet sırf bu yüzden bile oy vermeyecek.. x (formerly twitter) Mehmet Ali ÖNEL (@Mehmetali_Onel) on X https://x.com/Mehmetali_Onel/status/1833166953743003859?t=FvFsrYcRR6huc3keKfh5EQ&s=19 |
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- erlik gerçek adı
- izol aşireti tehlikeli mi
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- savunma sanayi mühendis maaşları
- yurtdışından telefon getirmek
- yapay zeka tahlil sonuçları
- togg ortakları
- 112. kanal aktif etme iphone
- noter bilgi ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X