Şimdi Ara

Küçükken Bu Oyunu Oynamayan Var Mı :D ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken elektrik borularını gerekli uzunlukta kesip silah yapardık.tutma sapı için kibrit kutularını kullanırdık ve sağlam bir şekilde bantlardık.Fişekleri koymak için özel bölümler yapardık.Küçükken en sevdiğim oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 26 Kasım 2011; 13:21:06 >

• Biz iğneli fişek yapar kedilere atardık, çocukluk işte
  • Biz bunlarla çatışmaya girerdik be Ucunu kıvırıp farklı şekillerde atmaya çalışırdık falan
    Bitane borum vardı süperdi ama şimdi nerde bilmiyorum.Bildiğin mermi gibi fırlatıyodu
  • bizim zamanımızda paintball yoktu bu oyun vardı.5 erli 6 şarlı gruplara ayrılırdık.İnşaat halindeki veya terkedilmiş bir evde çatışırdık
  • bazı psikopatlar igneli fisekle oynasa da cocuklugumun fps oyunuydu genelde insaat haritasında oynardık ama ben bağ mapini cok severdim. igneli fisegi yiyince silahımı anneme teslim edip baska ugraslara yoneldim.
  • boynuma iğnelisini sapladı diye çocuğun kafasını taşla yarmıştım
  • bu aleti nasıl yapıyoruz biri SS'li anlatsın ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz bunun moda olduğu dönemde lojmandaydık. Lojmanları bilirsiniz site gibi çevrili olur. Lojman ayaklanmıştı çocukları bu meretten uzak tutalım diye .))

Orta okul anılarım...

Yalnız ilk resimdeki silah çok basit. Komplike olanları ve yedek atış barındıranlarını yapardık biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubuz11

bu aleti nasıl yapıyoruz biri SS'li anlatsın ^^

ufak çaplı bir boruyu 50-60 cm kadar uzunluğunda kesiyorsun.ateşleme yapacağın uca kibriti sabitleyip bantla yapıştırıyorsun.1.5-2 cm kadar bir kaç tane ufak parça kesip altına ve üstüne fişek cephanesi olarak kullanmak için yapıştırıyorsun o kadar.fişek yapmayı unuttum ama
  • Bi de havaya atıyoduk kiminki daha yükseğe çıkıyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: grid08

Bi de havaya atıyoduk kiminki daha yükseğe çıkıyor diye

iğnelisini havaya atıp kaçışmaca vardır birde
  • Affetmezdim hiç benimde en sevdiğim oyundu aksesuar takardık hatta

Ama o oku bir türlü yapamazdım
  • beyler ayrıntılı anlatıcak var mı nasıl yapılacağını anlamadım
  • Biz buna tüftüf diyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromTheInside

beyler ayrıntılı anlatıcak var mı nasıl yapılacağını anlamadım

bunda anlamıcak bişey yok. elektrik borusunun içine sığcak şekilde kağıtlardan külah yapıp içine sokup üfleme gücüyle ileriye fırlatırsın.

Nalburdan bunu metreyle satın alırdık bir çıtalı birde bu boru ah çocukluğumuz ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

quote:

Orijinalden alıntı: FromTheInside

beyler ayrıntılı anlatıcak var mı nasıl yapılacağını anlamadım

bunda anlamıcak bişey yok. elektrik borusunun içine sığcak şekilde kağıtlardan külah yapıp içine sokup üfleme gücüyle ileriye fırlatırsın.

Nalburdan bunu metreyle satın alırdık bir çıtalı birde bu boru ah çocukluğumuz ah

hocam onu anladım da 2 boru var. bide kibrit falan yazmışlar ?

• bende demir olanı vadı , mahallede en sağlamı bendeydi bizde tüftüf diyoduk buna..bazuka gibi atardık
  • Açık olan otobüs kapılarından otobüs şöförüne atardık çocukluk işte.
  • vay be ne oynuyorduk çeşit çeşit yapıyorduk 2li 3lü sonra da sağlam fişekler tabi
  • geçen yıl oynadım daha gerçi uğraşmalık vaktimiz yoktu bi arkadaşla iki tane boru bulmuş birini bana verdi birini o aldı ne kadar gider lan ? diye bi merak ettik dev koridorlar vardı unide bi ucuna o geçti bi ucuna ben geçtim birbirimizi vurmaya çalıştık sonuç : harbiden 20 - 30 metre atabiliyosun havalı tüfek gibi alet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.