Şimdi Ara

Küçük ve Orta Sınıf En Makul Benzinli Otomobil Seçimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiyede satışta olan otomobiller arasında 1.3 litreye kadar benzinli, en donanımlı, en güvenli ve performanslı servis ve yedek parça fiyatlarını da göz önünde bulundurursak en makul alınabilecek otomobil hangisi? kendi deneyimlerinizi ve tercihlerinizi de belirtebilirsiniz.

• Tabiki donanım ve güvenlik kalemlerine tek tek bakmak lazım ancak konu 1.3 lt altında performans almaktas heralde1.2 TSI lardan başka seçeneğiniz pek kalmıyor...
    1.2 tsi kullanan araçlar bildiğim kadarıyla Seat İbiza ve Leon, VW Jetta ....

1.2 TSI lı Ibiza gayet güzel gidiyor... düzgün kullanımda da oldukça ekonomik olacaktır...
  • i20 diyorum. 5sene garanti.
  • görüyor ve 1 artırıyorum.
    jazz .. 6 sene garanti.
  • açıkcası arkadaşlar 1.3 ve altı dizel almak mı daha karlı yoksa benzinli mi diye düşündüm sanırım benzinli almak daha karlı maddi yönden. otomobili genelde şehir içinde yazın bikaç kere uzun yol yaparım o kadar. yani bu yönde toplamda 4-5 yıllık bir kullanım sonunda en avantajlı otomobili arıyorum. yalnız ucuz olsun diye de sis farından yoksun olmak biraz saçma geliyor bana.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Tabiki donanım ve güvenlik kalemlerine tek tek bakmak lazım ancak konu 1.3 lt altında performans almaktas heralde1.2 TSI lardan başka seçeneğiniz pek kalmıyor...
    1.2 tsi kullanan araçlar bildiğim kadarıyla Seat İbiza ve Leon, VW Jetta ....

1.2 TSI lı Ibiza gayet güzel gidiyor... düzgün kullanımda da oldukça ekonomik olacaktır...

+1905.
    TSİ ibiza düşünürsen merak ettiklerini cevaplayabilirim.
  • İkinciel araç mı yoksa sıfır mı arıyorsunuz ??

Ben yeni aldığım 2005 model Kia Picanto 1.1Ex modelinden yakıt ve iç hacim yönünden önerebilirim. Bu tamamen kendi görüşümdür.. Neden ?

Önceki araçlarım :

Uno 70s
    Kia Rio 2007 Dizel
    Kia Cee'd Motion 2011 Dizel

Şimdi de picanto benzinli. İstanbuldan aldım ve antalyaya getirdim aracı . O kadar uzun yolda dahi çok rahattım. Buna üzerindeki 185/55 lastiklerde artı değer katmıştır eminim. Uzun yolda 23kuruş yaktı ortalama. Şu an ş.içi kullanmaktayım ve çok ekonomik bir benzinli. Buna rağmen 65hp lik motor yeterli güçte.

Benden bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corolla 1.33
  • 2.el veya sıfır farketmez. tabi 2.elde de aşırı km yapmamış olacak:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.