Bildirim
H
@Hector Priamson
"teğmen": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakkında
Forum İmzası:
|
Hector was the first of the gang with a gun in his hand and the first to do time the first of the gang to die. Oh my. |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 154
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

7 Yanıt
0
Nasıl yaa dedim ben de... Önce 4447711den samsung çağrı merkezini arayacak kayıt oluşturacaksınız ondan sonra bizi arayıp servis isteyebilirsiniz dediler..Bu Samsung TRnin dandikliği hakkında 2. intiba oldu.. Biliyorsunuz cepten 444lü hatları aramak ücretli benim ev telefonum yok. 444lü hat koymaları çok saçma ve ekstra masraf. Neyse aradık. Çıkan çağrı merkezi görevlisine bu parça kırıldı servis istiyoruz dedik. Bismillah demeden bu garantiye girmez dedi. Şimdi tamam mantıken garantiye girmez ama bu parçanın daha 1.5 yıllık makinede kırılması mantıklı mı? Neyiz biz ayı mıyız . Belki de üretim hatası var. Olamaz mı yani .. Call centerdaki sekreterin kafadan garantiye girmez demesi bende Samsung TRnin garanti işinde mümkün olduğunca çamura yattığı anlamına gelir. Garantiye girmeyebilir servis bakar karar verir dese daha şık olurdu (cihazı eve gelen temizlikçi kadın da açıp kapadığı için evet kırılmış olabilir yoksa biz kırmadık). Neyse kaydı oluşturduk adresimizi numaramızı falan verdik. Artık servis isteyebilirmişiz. Servisi aradık ve salı günü öğleden sonra saat 2-7 arası servis gelecek dediler. BUraya da bir parantez açmak isterim. Eski yıllarda devlet kurumları böyle yapardı. Evet onların hizmeti dandikti ama fiyatları ucuzdu. Bunlar hem pahalı hem kendilerini bişey sanıyorlar ama süre çok geniş...Ben de yalnız olduğumu 6dan sonra evde olabileceğimi 6 dan sonra gelmelerini söyledim . Tamam dediler.