Şimdi Ara

Küçük Oyunlara Türkçe Yama Yapabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dostlar, böyle ufak tefek oyunlara türkçe yama yapmak istiyordum. Eğer küçük bir oyun önerip dil dosyasına nasıl ulaşabileceğim hakkında yardımcı olursanız seve seve çevirisini yapabilirim. Hem askıya aldığım yama için de kendimi bir nebzede olsa geliştirmiş olurum

• Genelde bazı unity oyunlarında küçük oyunlar olur sana bir oyun bulmaya çalışim
  • Dur bide burda şansımı deneyeyim

The Apartment oyununu çevirebilirsin mesela . Dil dosyalarına nasıl ulaşırsın bi bilgim yok ama. Ben bayağı bi kurcaladım ama beceremedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamersGoMakers Küçük bir oyun öyle fazla diyaloğu yok sadece belli başlı kalıplar var. Güzel oyundur bir bak derim
  • A Hat in Time'da olabilir güzel bir platform oyunu
  • Trover Saves the Universe
    store.steampowered.com
    Trover Saves the Universe Steam'de
    https://store.steampowered.com/app/1051200/Trover_Saves_the_Universe/?l=turkish

• Küçük Oyunlara Türkçe Yama Yapabilirim

Game makers küçük oyun gibi buda olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek küçük değil ama şu Vanquish oyununa yama yapabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-539FEDCD1

Game makers küçük oyun gibi buda olur
    Hocam bu oyunu oynamak yerine "Game Dev Tycoon" oynamanızı tavsiye ederim. Resmi türkçe dili de var ayrıca.
  • Oyun önerileriniz için teşekkür ederim, hepsine bakmak isterdim. Ama belirttiğim gibi dil dosyalarından pek anladığım yok.
    Önerdiğiniz oyunların nasıl dil dosyalarına ulaşabileceğimi de söylerseniz hepsine bakmak isterim.
  • Çevrilemeyen, kaç tane grubun başlayıp bir türlü sonunu getiremediği oyun ..

This Is the Police
    This Is the Police 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewilmacry. -- 22 Haziran 2019; 11:39:0 >
  • Death's Gambit oyununa baksan çok güzel olur oyunu oynayıp bitirdim Türkçe haliyle 2-3 kez daha oynayıp bitirebilirim. Oyunun dil dosyası oyun .exe içerisinde 7zip kullanarak açabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 22 Haziran 2019; 19:11:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omerta city of gangsters
  • hocam selamlar biraz gelir de elde edilecekse ve dil dosyalarına ulaşmayı bulduysanız ben de çeviri yapmak isterim
  • Dragon age origins in çevrilmeyen dlclerine el atsanız mükemmel olur aslında Warden's Keep ,The Stone Prisoner gibi hemen hemen 2 saat oynayış sunan dlcler
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ortada gelir yok, gönül işi :) ayrıca tek çalışmayı tercih ediyorum.

Arkadaşlar bi oyun belirledim CHANGE A Homeless Survival Experience Jahrein'in yayınında görmüştüm ve gayet hoşuma gitmişti, Anıl hocamın yardımıyla oyunun dil dosyalarına ulaştım ve nerdeyse %40 lık kısmını çevirdim. %70 e doğru konusunu açarım. Herkese önerileri için teşekkürler.
  • burakop kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer yanlış hatırlamıyorsam oyunun derin bi dili vardı. Bende ki ingilizce yeterli gelmeyebilir. İngilizcem makul seviyede, yani kurulan cümleleri ve kelimeleri anlıyorum. Bu oyuna daha dişli arkadaşlar el atsa daha güzel olur yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkuheylan -- 25 Haziran 2019; 5:9:47 >
  • hocam selamlar Change A Homeless Survival Experience oyununu oynamak için yama bakıyordum yazınızla karşılaştım çeviri durumu nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.