< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 10 Mayıs 2021; 17:51:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türkçe'si olmayan küçük oyunlar (İstek)

-
-
-Liberated bu oyunu yaptım özelden atıyorum. -
A Hat in Time yapılıyor/yapıldı diye biliyorum sanki. Oyun ile ilgili değilim fakat ismi dikkatimi çekmişti.
-
-
Sid Meier's Pirates ve Psychonauts gibi efsaneler var be üstad
-
Sea of Solitude oyununda bana yardım edilirse çevirmek isterim
-
West of Dead' isimli indie oyun içinde türkçe yama yapılırsa güzel olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayyArchWest of Dead' isimli indie oyun içinde türkçe yama yapılırsa güzel olur.
Güzel oyun ama dil dosyası bulmak kolay değil.
-
bulunabilinirse güzel olurdu gerçekten..
-
-
welcome the game 1 ve 2
-
Flipping Death türkçe yaması var mı ya bulamadım. :(
-
Hocam selamlar elinize sağlık banada atarmısınız yamayı 🙂
-
quote:
Orijinalden alıntı: JJJJAJJJHocam selamlar elinize sağlık banada atarmısınız yamayı 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 8 Ocak 2021; 18:15:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam bayağı da bir yama varmış ellerinize sağlık.🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJJJAJJJ -- 8 Ocak 2021; 17:22:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JJJJAJJJTeşekkürler hocam bayağı da bir yama varmış ellerinize sağlık.🙂
Keyifli oyunlar 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dil geliştirmek amaciyla 0 tlye cevirmen olmak istiyorum ingilizcem kötü degil fakat yaptircak kisi de ucretsiz calistigimi ve hatalarin olabilecegini kabul etmesi gerekir. gunluk 1-1.5 saat ceviri yapabilirim oyun fark etmez ilgilenenler pm -
Güncel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teamfight manager. Şirin bir e spor takımı yönetme simülasyon oyunu. Ağır bir dili yok bu yüzden makine çevirisi için uygun ve iş görür bir oyun olduğunu düşünüyorum. Yeni bir oyun ve yayıncılarında gündeminde şu sıralar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X