Şimdi Ara

Küçük bir kaza yaptım. Arabamı serviste mi yaptırayım sanayide mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bir kaza yaptım ve arka tamponumun sökülüp düzeltilip boyanması gerekli.

Sanayide sigortanın da iş yaptırdığı bir usta. Tamponu söküp yarım boyayıp yapacaklarını söyledi. Hasar kaydı olarak da 800 -1000 ₺ civarında bir şey çıkar dedi. Eğer kaskodan yaptırmayıp ben ödersem 600 ₺ olur dedi.

Renault yetkili bayiisi ise tamponun tamamen boyanması gerektiğini yarım boyanın sağlıklı olmadığını söyledi. Eğer ben cebimden yaptırırsam 1.500 ₺ civarında maliyeti olur dedi.

Sigortacım poliçemde hasarsızlık indirimimin olduğunu haliyle seneye cezalı duruma düşmeyeceğimi belirtti.

Bu durumda sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.
    a) Sanayide kaskodan mı yaptırmak,
    b) Sanayide cebimden mi yaptırmak,
    c) Serviste kaskodan mı yaptırmak,
    d) Serviste cebimden mi yaptırmak,

• neden c olmasın ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plastik aksam olması sebebiyle kesinlikle cebinizden yaptırın sanayide.

B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 16 Eylül 2020; 22:23:42 >
  • Cevap C

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 liraya ustayla anlaş cebinden yaptır gitsin 200 lira boya 300 lira tampn tamiri olsun anca ümraniye sanayide rahatlıkla 500 liraya halledilir

• Bu sorunun e şıkkı nerede

E-) Hiç yaptırmamak ahım şahim bir şey yok nazarlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 16 Eylül 2020; 22:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik olduğu için bırakın bir süre nazarlık kalsın sanayide 500 liraya hallederler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seneye fiyat artışı olmayacaksa neden kaskonuzdan halletmiyorsunuz? Tramer çıkmadan boyalı parça mide bulandırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Seneye fiyat artışı olmayacaksa neden kaskonuzdan halletmiyorsunuz? Tramer çıkmadan boyalı parça mide bulandırır.
    Farklı ama sanki haklı bir bakış açısı.
  • Serviste kaskodan yaptirin. Sanayide bu rengi tutturamazsa tekrar boyayin deme luksunuz yok ama yetkili serviste bunu isteyebilirsiniz. (Tamponlar plastik govde metal oldugu icin ton farki cok olabilir.) Kaskonuzda en fazla bi kademe yukselir.
    Bu arada kaskodan dosya actirmadan servisle konusun, bazen nasilsa servis odeyecek diye tampon demiri vs vs yazip geciyorlar. Bu durumda tramer gereksiz yukseliyor. Eksperler genelde ufak meblalara gelip bakmadan onay verebiliyor.

• renault yetkili serviste çamurluk boyatmış biri olarak kesinlikle gidin sanayide cebinizden yaptırın.

hem hasar kaydı oldu hemde boyayı tutturamadı servis.
  • Bu şekilde bırakıp kafaya takmayın hocam. Yoğun nüfusun olduğu yerlerden birinde yaşıyorsanız o tampona elbet bir gün vuracaklar.

O zaman komple yaptırırsın.

Tampon için uğraşmazdım ben de.

edit: hatta nazarlık olur evin önüne falan bırakıyor isen çizmeye gelen "bu zaten çizilmiş" der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 17 Eylül 2020; 0:44:33 >
  • Cepten sanayide yaptırın 200-300 tutar en fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: blueways

Bu şekilde bırakıp kafaya takmayın hocam. Yoğun nüfusun olduğu yerlerden birinde yaşıyorsanız o tampona elbet bir gün vuracaklar.

O zaman komple yaptırırsın.

Tampon için uğraşmazdım ben de.

edit: hatta nazarlık olur evin önüne falan bırakıyor isen çizmeye gelen "bu zaten çizilmiş" der.
    Keşke öyle olsa. Ön tamponda sürtmeden dolayı boya kalktı. Nazarlık olsun diye bıraktık, arabanın her yerini çizdiler boydan boya. Her yeri gamze dolu, Ford logosunu bile kazımış servet düşmanları.
  • Pert olmuş geçmiş olsun derdini seveyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 17 Eylül 2020; 8:56:35 >
  • Sanayide yaptır geç, hatta fırça ile üzerlerine rötuş yaptırın, beyazlıklar gitse yeter.
  • Benzer bi hasarım vardı. Kaskodan serviste yaptırdım. 700 TL tuttu. Bence kesinlikle kaskodan yaptırın. Karşı taraf suçlu olduğundan hasarsızlık da bozulmadı.

Yarın bir gün aracı satacağınızda tampon boyalı ama hasar kaydı yok derseniz içime kurt düşer. Sinek küçük ama mide bulandırır.

• cepten 600 lira diğer türlü 1000 tl

o ustadan bi kere uzak durun, kabul ediyorsa 500 e yaptırın sigortayla 1000 tl ye anlaşın 500 tl size 500 tl ustaya kalsın...

verdiği emek, mesai aynı ama sigortaya farklı şahsa farklı fiyat oh ne ala....

ben olsam yaptırmam öyle binerim ama uzun yolda rüzgar sesi yapar ver büyür içeriden yapıştırmak lazım sağlam bir plastik yapıştırıcıyla
  • hasarsızlık düşmeyecekse tartışmaya gerek yok kasko + servis
  • Mini onarimla hasarsizlik bozulmadan Auto King gibi bir yere yaptirmayi tercih ederim Ben.Hasar fotolarini yarin birgun satarsan aliciya gostermek için saklamak en iyisi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.