Şimdi Ara

Küçük araba sevmeyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük A sınıfı B sınıfı araç sevmem C sevsem bile sedan severim HB sevmem aslında beni D den aşağısı kesmez ama ülke şartları C ye mahkum ediyor mecbur..

Küçük aracı hacim veya bagaj ihtiyacım olmasa bile sevmem.. Sürüşü ve güvenliği içime sinmez.. Keyif almam.. Ama mesela bir E sınıfı araç kullansam beni sarar aracın heybeti vardır içime sine sine basarım güven verir.. Kendimi korunaklı bir yapıda gibi hissederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 12 Ocak 2018; 17:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük araba sevilmez mi yahu ne diyonuz siz.. Pratiktir, her yere girer çıkar, manevrası iyidir, şehirde çok iş yapar, az yakar, az göze batar ve sürmesi keyiflidir, kıvraktır vs. vs. B segmenti ideal mesela. Ama c segmenti ise en optimumudur bana göre. Daha da büyüdümü sürüş keyfi, yol tutuş, kıvraklık filan azalır, şasi hantallaşır. Malzeme kalitesi, konfor ve hacim artar sadece.
  • D adam işidir. Gemi gibi olmalı araba dediğin. Oturup garajında beklemeli.

• Valla ilk kullanmaya basladigim araba Opel Zafira idi guzeldi buyuktu ama yasima uygun degildi.
    Sonraki Astra H di cok sevdim.

Simdi daha buyuk araclar kullaniyorum ama sedan aldigima biraz pisman oldum. SW ya da SUV alirim. Sedan artik bana cok kullanissiz geliyor.

Yas degistikce aractan beklentiler de degisiyor.
  • ben hiç sevmem küçük araba

• Ben severim kucuk araba hatta mecburumda her yere park ediliyor daracik sokaklarda rahatlikla kullanabiliyor

• Küçük araba sevmem
    motor - çamaşır makinası - dolap - koltuk vs taşırken sıkıntı oluyor

Bana küçük araba kesinlikle uymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 12 Ocak 2018; 18:4:46 >

• Sehir ici cok farketmez acikcasi B veya D segmenti her ikisi de var hatta B segmenti sehirici kullanimi cok daha pratik ve tercihimdir (dar alan manevra,kivraklik,park olayi vs..) fakat uzun yolda isler degisiyor.

Bir diger nokta ne zaman esimin Polosu ile trafige ciksam onume kiran kirana kompakt ve renkli olunca araba trafikte bir saygisizlik ezikleme durumu oluyor,bende bir de dolu bir executive premium 407 var gorece olarak iri D segmenti bir arac , onunla trafikte seyrederken onume kiracak olan bir iki kez kontrol ediyor yada kararsiz kalip hic yanasmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben küçük ve yerden yüksek seviyorum.

O yüzden B-suv kullanıyorum.

Hatta yakında 3 kapılı bir küçük 4x4 suva geçmeyi düşünüyorum.

Ailem olsa bile C segmenti yeter fazlası gereksiz bence.

• Maksimumum D segmenttir, o da D premium sedanlar, 3 serisi Giulia gibi. Bence tüm sınıflar içinde en tatlı nokta C segment hatchbackler, özellikle GTI'ları. Hafifler, hızlılar, sürüşleri çok keyifli, yol tutuştaki kıvraklıkları harika, bagaj bölümü sayesinde son derece pratikler, parketmesi kolay, yakıt az, masraf az, fiyat uygun, kalite yeterli say say bitmiyor avantajları. E sınıfı bir tek E60 çok hoşuma gider, diğerleri balina gibi, dünya para saçıp kocaman lüzumsuz bir kütle taşıyorsun, o kütleyi taşısın diye gidip daha büyük motor alıyorsun falan işim olmaz.
  • Küçük araba iyidir park etmesi kolay olur heryerden geçer gider, çeviktir. Büyük araçlar hantaldır park etmek zordur. Turkiyede küçük araç kullanırken bolca taciz edilirsiniz ama büyük araçlar kolay kolay sıkıştırılmaz. Avrupada yaşasam büyük ihtimalle büyük araç almayacaktım ama malum Türkiye her türlü insan trafikte. Küçük araçların az yakması da cabasi. Sonuçta fazladan hacim fazla yakıt demek. O yüzden şehir ici suv ve d premium kullanmam. Uzun yolda gayet keyifli oluyor tabi. Ama şehir ici c segment yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 12 Ocak 2018; 18:49:51 >
  • Ben degisik mantiktayim, ic hacmi genis oldugu surece dis boyutlari onemsemiyorum. Hangi segment oldugu onemli degil.

Piyasada disaridan ufak gorunen ama ic hacmi bir ust segmente yaklasan bir cok model var.

Asla arkama yolcu oturdugunda dizleri benim koltuguma degen araba almam.

4kapisi varsa en az 4 kisi rahatca oturabilmeli. Bas ve diz mesafesi onemli benim icin.

Cocuk okduktan sonrada bagaj onemli oldu birde tabi.

Hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Küçük araba sevmem

Hocam ayıptır sorması onlar el yapımı bilgisayar kasası mı? Ne amaçla yaptınız güzel duruyor.

• Küçük araba sevilmez mi yahu ne diyonuz siz.. Pratiktir, her yere girer çıkar, manevrası iyidir, şehirde çok iş yapar, az yakar, az göze batar ve sürmesi keyiflidir, kıvraktır vs. vs. B segmenti ideal mesela. Ama c segmenti ise en optimumudur bana göre. Daha da büyüdümü sürüş keyfi, yol tutuş, kıvraklık filan azalır, şasi hantallaşır. Malzeme kalitesi, konfor ve hacim artar sadece.

• A segment kullanmadim, esimde b aegment polo var, binice icim daraliyor ve pek guvense hissetniyorum

Hali hazirda c sedan kullaniyorum, imkan olsa d segment(passat-superb) tercih ederdim

Suv olarak quasqai kullanmistim, ilk hafta keyifli gelmisti ama sonra sedani arattti bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Küçük araba sevmem

Hocam ayıptır sorması onlar el yapımı bilgisayar kasası mı? Ne amaçla yaptınız güzel duruyor.

Özel yapım doğrudur.Bilgisayar kasası ama Veri merkezinde kullanılıyor.Büyük kasaları yatay olarak daha az yer kaplayarak barındırmak için kullanılıyor özel mesaj ile bitmiş halini gönderiyorum

• Ben de büyük geniş araba seviyorum.

Daha güvenli geliyor. Ayrıca yükümüzde yolcumuz da çok oluyor. Mecburiyet de var

• Yol tutuş, çeviklik, hafiflik gibi birçok avantajından dolayı C segment araçları seviyorum ama iç boyutları bana yetersiz geliyor o yüzden D segmentine yöneliyorum ve E segmentine. F segmenti aile olsa bile eğer sürekli uzun yolda kullanıyorsanız gereksiz.

Hatcback ve Station Wagon beğendiğim kasa tipleri ama bulunduğum ülkede yanal rüzgarlar çok fazla ve uzun yola fazlaca çıkıyorum o yüzden Sedan daha mantıklı hale geliyor. Zaten Station ve Hatcback nerdeyse hiç yok piyasada. Sedan otoban kullanımlarımda aerodinamik olarak daha başarılı, daha konforlu ilerliyorsunuz, yanal rüzgarlardan etkilenmiyor...

Bir otomobilde önemsediğim şeylerden biri de boşken ve istihap haddindeki şasi, sürüş, fren tepkilerinin yakın olması. Bazı araçlar boşken çok iyiyken, istihap haddinde saçma sapan tavırlar sergiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 12 Ocak 2018; 20:45:55 >
  • Kucuk sevmem bende ayni sekil

Ic hacmi genis c segment

D segment

SUV ler

E segment

Araclar tercihimdir

Kucuk araclarda hem bir guvensizlik hissi olusuyor hemde daral geliyor kapali alanda

• men sevmirem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 araba var biri Fiesta digeri Jetta genelde Fiestaya binerim daha keyifli daha atak. Ben kucuk araba seviyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.