Şimdi Ara

Küçücük bir parça bu fiata olur mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün bir arkadaşımla Çorumdaki Honda servisine gittik arkadaşın honda cıvıc marka otonun(98 model sanırım)bagaj kapağının üzerindeki kilit arızalanmıştı o küçücük parçaya 530 ytl çektiler çaresiz sanayiinin yolunu tuttuk ve inanılmaz bir durum yaşadık kaportacının biri tamir etti borcumuzu sorduğumuzda ne verirsen dedi ve bizde 10ytl verdik usta da bize teşekkür etti.küçücük bir parça 530 ytl ile teraziye karşılıklı koysak 530 ytl daha ağır gelir herhalde allah bizi servislerden esirgesin.

"Sizinle daha önce yazışmış mıydık?"
  • garanti ugruna servislere cakılan bizlere duyurulur. cok dikkatli olmak lazım bu yetkili servislerde. ben 8 sene gidip geldiğim serviste her gidişimde en az%30-40 indirim yaptırırdım. sizlerde dikkat edin arkadaslar. bu forumlar aslında bizi cok ta bilinçlendiriyor farkında olmadan.

*Jant kapağı(dikkat edin jant dağil jant kapağı bu...)tanesi 140 YTL___170 kağıta alaşım jant var
    *Kilit seti.(Aracım 2 kapı yani 2 anahtarlı bir kilit seti...)1050 YTL(İŞÇİLİK HARİÇ)____PARDON!!!!!MUHAHAHA!!!ŞAKAMI BU??(bu rakamı duyunca verdiğim ilk tepkiydi bu)
    *Ön lastiklerden herhangi birisinin davlumbazı(ki bu parça bildiğiniz mukavva'ya benzeyen bir maddeden yapılma ve mukavvadanda biraz daha fazla dayanıklı)180 YTL
    *Anten kiti 300 küsur YTL(Bildiğiniz anten yaaw...)

valla honda çok güzel araba ama eski model olsun yeni model olsun farketmiyo , parçaları da insanın belini büküyo hani...

• Hondanın servisleri kıytırık şeylere muazzam fiyat biçiyor malesef. Sanki Bentley mübarek.

Benim merak ettiğim, Honda genel merkezi mi koyuyor bu fiyatları, yoksa servis yetkilileri kendileri mi sallıyo ne kazıklasak kar diye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece honda için değil bütün servsler öyle merak etmeyin geçirebildiğine geçirmeye çalışıyorlar
  • benim isteyipte soyleyemediğimi throll cok guzel ozetlemiş. arkadaslar servislerde kesilen fatura tutarlarından kesinlikle indirim yaptırın. benim indirim yaptırmadıgım bir servis yok. liste fiyatları şişirilmiş fiyatlar.
  • Maşallah Honda Cem bir kuruş inmiyor aksesuarlarda. Amcaların vicdanları rahat demek ki. Bir de ödülleri de var ya -ne olduğunu unuttum- herhalde onu gerekçe gösterirler. Zaten sitelerine de Honda Legend geldi, Civic Sedan geldi yazmışlar uyuz oldum. Sanki adamlar bakkal da; vitrine "Koyun peyniri geldi." yazıyorlar.

80000 bakımında amörsitör körüğü değişti (kauçuktan yapılmış küçük bir körük) işçilik ile tanesi 99 ytl
    rot başı tanesi 67,5 +kdv (işçilik yok)

parçalar çok pahalı Allah'tan hondada diğer markalar kadar çok parça değişimi olmuyor

Orjinalden alıntı: ugurBJK

Hondanın servisleri kıytırık şeylere muazzam fiyat biçiyor malesef. Sanki Bentley mübarek.

Benim merak ettiğim, Honda genel merkezi mi koyuyor bu fiyatları, yoksa servis yetkilileri kendileri mi sallıyo ne kazıklasak kar diye?

Fiyatlandırma politikasını merkez belirliyormuş...Zira servis te benim isyanıma hak verdi...

EDIT: Buradaki yetkili serviste tanesine 140 YTL istedikleri jant kapaklarını ABD'den internetten sipariş verdim...(Fiyatını şimdilik belirtmiycem)Bakalım kalitesi nasıl çıkacak???Elime ulaşınca bilgilendirme yaparım...
    ona göre sevmeli; kim olduğun değil,
    kiminle olduğun önemlidir.
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • servislere kazıklanmayın boş yere. Bu işi uzun yıllardır yapan (servislerden daha iyi hem de) ustalar var. araştırıp bunları bulup onlara yaptirmakta fayda var. Rastgele kişilere değil tabii ki. Honda işinde ustalaşan ustalardan bahsediyorum. Benim size tavsiye edebileceğim, bildiğim ve sürekli ğittiğim bostanci (ist) sanayii sitesinde "ikiler honda" var. En az yari fiyatina yaptirabilirsiniz herşeyi.
  • 99 Honda Cıvıc serviste lamda sensörüne 480ytl +işçilik fiyat verdiler Bosch yetkili satıcısından aynı malzemeyi kdv dahil 108 ytl ye aldım Bosch taki adamın söylediğine göre yetkili serviste lamda sensörünü burdan alıp araçlara takıyormuş.Adamlardaki kar marjına bir bakın hem malzemeden hemde işçilikten yerleştiriyorlar

bence garantinin ilk 2 yılı büyük arıza olmazsa sonrasında özel servislere yönelmekte fayda var.

Orjinalden alıntı: ahmars

servislere kazıklanmayın boş yere. Bu işi uzun yıllardır yapan (servislerden daha iyi hem de) ustalar var. araştırıp bunları bulup onlara yaptirmakta fayda var. Rastgele kişilere değil tabii ki. Honda işinde ustalaşan ustalardan bahsediyorum. Benim size tavsiye edebileceğim, bildiğim ve sürekli ğittiğim bostanci (ist) sanayii sitesinde "ikiler honda" var. En az yari fiyatina yaptirabilirsiniz herşeyi.

+ 2'ler
  • Herkes cok övdü, bakalim yakinda bende gidecegim İkiler'e, insallah beklentilerimiz boşa cikmayacak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.