Şimdi Ara

Kuba Dragon 50CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11 Senedir aktif araç kullanıyorum, mevcut aracımı da satasım pek yok :) Dün gaza geldim gittim bu motoru aldım, hem öğrenmek hem de başlangıç için ideal geldi.

Asıl soru şu, öğrenirken dikkat edeceklerim nelerdir? Ve bu motor ile ilgili bilgisi olanların yorum yamasını rica edeceğim.

Edit ; Resim eklendi (fotoda ki 1.90 lık bir adam benimle ilgisi yok)

Kuba Dragon 50CCKuba Dragon 50CCKuba Dragon 50CCKuba Dragon 50CC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 3 Mayıs 2019; 14:2:54 >

• Arkadaşimda bu motosiklet var memnun ancak tek sıkıntısı benzin gostergesi yokmus cidden yok lan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bu konulari motosiklet.nete konu acarsaniz hizli bir sekilde yardimci olurlar dhnin motosiklet kismi biraz zayif

• İyi yapmışın. 50cclerde bu kadar vergi sigorta avantajı varken 4500tl'ye bedava ulaşım imkanı sunuyor. Kendimde 50cc kullanıcısıyım bu arada.
    Dragon50 Dh'deki incelemesi = https://forum.donanimhaber.com/kuba-dragon-50-50cc-hakkinda-merak-ettikleriniz-ana-konu--132493268
    Benim 50cc bubbly incelemem = https://forum.donanimhaber.com/skyteam-bubbly-50-cc-aldim-izlenimlerim--137089871#137089871
    Yapman gerekenler;
    1.öncelikle lastikleri değiştirmek. Çin malı motorlarda lastikler rezalet oluyor. Bu kayıp düşmemen için önemli
    2.alt motoru 100cc'ye yükseltmek. Buda yoğun trafikte sana hayatta kalabilme özelliği ekler. 50cc hızı aşırı düşük.
    3.kesinlikle motoru yağmurda bırakmamak. Çin motorları çok hızlı paslanıyor ve birdaha temizlenmiyor.
    4.civataları rutin kontrol etmek. Titreşimden gevşiyorlar. Özellikle fren ve dişlilerin civatalarını.
    Hayırlı olsun hocam bi iki resim ekleyin konunuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C21C9658

Bu arada bu konulari motosiklet.nete konu acarsaniz hizli bir sekilde yardimci olurlar dhnin motosiklet kismi biraz zayif
    Oraya da üye olayım teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

İyi yapmışın. 50cclerde bu kadar vergi sigorta avantajı varken 4500tl'ye bedava ulaşım imkanı sunuyor. Kendimde 50cc kullanıcısıyım bu arada.
    Dragon50 Dh'deki incelemesi = https://forum.donanimhaber.com/kuba-dragon-50-50cc-hakkinda-merak-ettikleriniz-ana-konu--132493268
    Benim 50cc bubbly incelemem = https://forum.donanimhaber.com/skyteam-bubbly-50-cc-aldim-izlenimlerim--137089871#137089871
    Yapman gerekenler;
    1.öncelikle lastikleri değiştirmek. Çin malı motorlarda lastikler rezalet oluyor. Bu kayıp düşmemen için önemli
    2.alt motoru 100cc'ye yükseltmek. Buda yoğun trafikte sana hayatta kalabilme özelliği ekler. 50cc hızı aşırı düşük.
    3.kesinlikle motoru yağmurda bırakmamak. Çin motorları çok hızlı paslanıyor ve birdaha temizlenmiyor.
    4.civataları rutin kontrol etmek. Titreşimden gevşiyorlar. Özellikle fren ve dişlilerin civatalarını.
    Hayırlı olsun hocam bi iki resim ekleyin konunuza.
    Eline sağlık teşekkürler, başlıklara dikkat edeceğim bir kaç foto çektim ekleyeyim :D

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Onemli degil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sym orbit2 50cc cdi
    7 yıl önce açıldı
    kuba mı mondialmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu motordan almayi dsuunuyorum.nette 2.el 100cc budum.bu seferde sanziman sorun oluyo diyorlar dogeumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

Bende bu motordan almayi dsuunuyorum.nette 2.el 100cc budum.bu seferde sanziman sorun oluyo diyorlar dogeumu
    1 senedir bakım harici bir masrafı olmadı, 2.motor olarak kullanıyorum artık. Ek olarak söyle bir durum var yeni başlayanlar motoru biraz yıpratabiliyor bu yüzden olabilir.
  • ben de birkaç ay sonra bu motosikleti veya benzeri olan kuba rx9 almayı düsünüyorum cok avantajlı gercekten her acıdan. hayırlı olsun
  • Torku artirmak ixin arka disli buyutulebilir bide.100 cc yapio

• Karbüratörlü 50cc'ler soğukta çok zor marş alıyor stop ediyor diyorlar doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: RuhHekimi

Karbüratörlü 50cc'ler soğukta çok zor marş alıyor stop ediyor diyorlar doğru mu?
    1 kere bile yaşamadım 5-7 derecede oluyor otopark genelde, tıkır tıkır çalışıyor ayarı iyiyse sorun olmaz. Toplamak için MCT 250 aldık o da canavar çıktı :)
  • Kafandan kaskını asla eksik etme arka sokağa bile gidiyor olsan.
    bu motor hakkında bilgim yok ama hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.