< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGaNoFE -- 7 Mayıs 2018; 15:43:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGaNoFE -- 7 Mayıs 2018; 15:43:8 > |
Her izlediğimde ayrı utanıyorum vallahi. Bir de diyor ki "ben oldum olası nerede g nerede ğ yazılacağını anlayamadım.". Abi bu nedir? Benim ilkokul terk annem bundan güzel yazar vallahi.
|
LGBT birey isen saygı duyarım fakat komik bir cevap olmuş ayrıca LGBT hakları 21. Yynin first world konuları zamanında derken 1930lardan bahsediyoruz. O yıllarda dünya açlıkla ve savaşlarla boğuşurken genç Türkiye Cumhuriyeti çok önemli atılımlar peşindeydi.
Evet kabullenemesen de aşağılık kompleksin izin vermese de Türkiye cumhuriyeti'nin ilk yıllarındaki gerek vizyon gerek sanayi kalkınması önlenmemiş olsaydı değil Kanada daha gelişmiş ülkelerden de öndeydik. |
Adam Türkçe bilmiyor ama başbakan...
Görüyorsunuz mükemmel anlatmaya gerek yok... |
Ne gerek var bilime filan ülkemizi geliştirmeye mi çalıyorlar hep Amerikanın oyunu bunlar
Sünnilik Alevilik Münafıklık gibi son derece önemli meselelerle senelerimizi geçirmek varken nereden çıktı Quantum |
Abi uzun zamandır ilk defa ümitleniyorum. Umarım bu adam devletin başına geçer de ülkeyi biraz toparlar.
|
Ne yapacaksın kuantumu ya. Röportaja kürtaj diyen seçmen lazim bize.
|
Başarılı projeleri tübitak kapı dışarı yolladığı için gençlere fırsat verilmiyor bilim adına onları da amerika kapıyor. Bizde de duayla büyüyen fasulyeye önem versinler
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 7 Mayıs 2018; 15:49:10 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 7 Mayıs 2018; 16:17:21 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|