Şimdi Ara

KTÜ'DE OKUYORUM MERAK ETTİĞİNİZ SORULAR VARSA ALABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burayı düşünen varsa aklına takılan her şeyi sorabilir. Bildiğim kadarıyla her şeyi cevaplarım.

Not: İlk Senem bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 3 Ağustos 2018; 16:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ea puanı fena değil ktü hukuk da yazabilirim. Hukuk hakkında bilginiz var mıdır ve ktü nasıl bir üniversitedir. Teşekkürler şimdiden

• Ktü yönetim bilişim sistemleri nasıl bir bilgin varmı?

• Ktü de slime yapmayı öğretiyorlar mı salih reyiz?
  • ALERJİK NEZLENİZ VARSA TRABZONA GELMEYİN
  • Troyn kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE8D4B1E7

Neden hocam
    ölüyom ilaçla bile durulmuyo tercih listemde hep nemsiz sehirler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makine muhendisligi hakkinda ne dusunuyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Gallinari

Hocam ea puanı fena değil ktü hukuk da yazabilirim. Hukuk hakkında bilginiz var mıdır ve ktü nasıl bir üniversitedir. Teşekkürler şimdiden
    Hocam sen KTÜ ye geldiğini sanırsın ama o TÜ çıkar.Yani KTÜ yü bölüyorlar Trabzon Üniversitesi kuruyorlar. Hukuk ta Trabzon Üniversitesine kayacak ama bu sene kampüste ders görecekleri konuşuluyor. Neyse KTÜ'ye geçelim (TÜ). Hukukun akademik kadrosu iyi değil diye biliyorum çoğu asistan, baya bı hoca sıkıntıları var ana derslerden bl birkaç tanesinde hoca olmadığı için dışardan geliyor. bundan ötürü cumartesi pazarda çoğu zaman ders oluyor. KTÜ hukukta (TÜ) devam zorunluluğu var. Hatta bu sene imza kampanyası başlattılar diye falan bir şeyler duymuştum. Haa eger gelirsen fakültenizin dekanı yok. Dekanlığı rektör yönetiyor rektörde tıp mezunu bildiklerim bu kadar bana kalırsa KTÜ ye (TÜ) gelmem hukuk okumak için. Ama her şey kendini gelistirmene bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 3 Ağustos 2018; 15:6:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -AlEr-

Ktü yönetim bilişim sistemleri nasıl bir bilgin varmı?
    Hocam maalesef fazla bilgim yok. Tek bildiğim titia kantini. Mühendisllik öğrencileri falan hep orda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Moltisanti

Ktü de slime yapmayı öğretiyorlar mı salih reyiz?
    Tabii ne sandın lisans bölümü bile var. Slime yapma geliştirme mühendisliği ama puanı düşük biraz 497 ile falan alıyorlar. Diğer uniler 530falan biliyorsun

• Hocam ktü nun kyk yurdu imkanları ne yeterli yurt var mı?

• ktü makine
    ktü bilg

hakkında kısa ve net bilgiler hocam teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmonarchie

Makine muhendisligi hakkinda ne dusunuyorsun
    Makine mühendisliği puanı düşük diye düşünme hocam . Bir sıralama vardı hatırlamıyorum baya güvenilir , orda Türkiye'nin en iyi üçüncü makine mühendisliği bölümü olarak geçiyor. Acayip iyi ve zorlu bir bölüm 4yılda bitirenin heykelini dikiyorlar o derece. Ama mezun olduktan sonra bir bakmışsın diğer unilerin mezunlarından kat kat üstünsün. Hocaları falan çok iyi zaten, gelirsen pişman olmazsın baya kaliteli

• eczacılık bölümü hakkında ne düşünüyorsun
  • quote:

Hocam ktü nun kyk yurdu imkanları ne yeterli yurt var mı?
    Hocam ben KYK da kalmıyorum pek bilgim yok ama kampüs içinde var baya, bir bina da yeniden yapıyorlar falan eski binalar düşerse 4-6kisilik, yeni binalar güzel 2 kişilik odalar var falan diye biliyorum. Onun dışında bir tane yomrada var dolmuş otobüsle 10-15 dk ordaki yurt baya güzel diye biliyorum özel yurttan donmeydi galiba. Bir de Yalıncak ta Ahmet Yaşar efendi yurdu var. O da özel yurttan dönme iki kişilik odalar falan var. Ama baya yokuş yukarı servisle falan gidemezsen yandın, Ayrıca cogu KYK da olduğu gibi internetleri falan sıkıntı onun yemekleri güzel arada bir KYK yemekhanesinde yiyorum ben beğeniyorum açıkçası

• İlahiyat hakkında bilgi verir misiniz

• Bilgisayar ve endüstri mühendisliği hakkında ne söyleyebilirsiniz? Şehir imkanları nasıl? Genelde beğenmezler Trabzon'u İstanbul'dan gelenler. Ben doğuda olduğum için pek fark etmiyor. Trabzon halkı için hep kötümser bir tablo çiziliyor. Bunları duydum sadece tabii en iyi siz bilirsiniz. Kendimi gelişirebilir miyim? Staj imkanları nasıl? Açıkçası orayı bitirdikten sonra batıda çalışmak istiyorum. Bu sizce olası mı? Ayrıca KTÜ bilgisayar bölümünün ikinci öğretimi kapatmış ve birinci öğretimin kontenjanını azaltmış. Sebebi nedir? Puanı yükselecek herhalde bu yıl.

• Hocam peki belki bilirsin yeni yurt eski yurt başarıya göre mi maddi duruma göre mi dağıtıliyor

• quote:

Hocam peki belki bilirsin yeni yurt eski yurt başarıya göre mi maddi duruma göre mi dağıtıliyor
    Hocam hiçbiri sadece TORPİL.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.