Şimdi Ara

mezun senemde EA mı SAYISAL mı devam etmeliyim (tecrübeniz varsa tavsiyeleriniz çok işime yarar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2025 YKS de ea 250k yaptım bu sene tekrardan hazırlanıyorum dün ilk 12 yi bitirdim günlük paragraf çözüyorum ekimin ortasına yada 20 sine kadar tyt bitiyor planlarıma göre tyt den sonra AYT de hangi bölümde ilerlemeliyim çok karasızım EA mı SAYISAL mı ea derslerinden zevk alıyorum matematiği de yapabileceğimi düşünüyorum ea da ilk 500 ü hedefliyorum sabancı için çünkü sabancıda özgürlük var ea dan girip sayısal bölüm okuyabiliriyoruz geçen sene 250k yapan biri için EA ilk 500 için sizce geç mi yoksa yapılır mı? diğer bir seçenekse sayısal seçmek OBP düşük o yüzden sayısaldan biraz kaçınıyorum çok geri atıyor sıralama hesaplama sitelerinde falan geçen sene sayısalda 500k yapmıştım cidden boş bir sene geçirdim. sayısaldan devam edersemde mühendislik istiyorum ama mühendislikte çok çok iyi üniversitelere girmem lazım sanırım... hedeflerimden biri de yurt dışında yaşamadak ea da ilk 500 olmazsa iktisat okuyup yurt dışına çıkma imkanım olur mu veya yurt içi maaşım ne kadar olur ya da sayısal seçip 50k gibi bir hedefle mi çalışmalıyım kafam çok karışık lütfen yardım edin. şimdiden teşekkürler...

• UP

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.