Şimdi Ara

KTÜ'DE OKUYORUM MERAK ETTİĞİNİZ SORULAR VARSA ALABİLİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE8D4B1E7

Ah be hocam üzdün :(
    Hocam ama bence eski yeni deme geçebiliyorsan kampüs içindekine geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

ktü makine
    ktü bilg

hakkında kısa ve net bilgiler hocam teşekkürler şimdiden
    Hocam makine hakkında düşüncelerimi yukarıdaki mesajda belirttim. Bilgisayar mühendisliğine gelecek olursak hocaların kaliteli ama yetersiz olduğunu biliyorum bir makine bir inşaat değil yani. 4tane falan prof var. Onun dışında yazılım donanım neredeyse eşit gösteriliyor. Ama her şey kendini gelistirmene bağlı mesela staj imkanına gelirsek okul sana pek staj imkanı sunmuyor kendin bulmanı istiyor. Trabzon sanayi şirketi olmadığı için pek staj yeri de yok ama kampüsün yukarısında Teknokent falan var ordaki şirketlere gidip konuşabiliyorsun. Onun dışında klüp güzel etkinlikler falan düzenliyor sağlam etkinlikler onlara katılırsan yararlı olacağını düşünüyorum. Bu da her sene düzenlemeye başladığı kodla etkinliğihttps://www.kodla.co/#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 3 Ağustos 2018; 16:19:59 >

• Tıp hakkindaki dusunceleriniz ne hocam :d

• quote:

Orijinalden alıntı: FarCry21

eczacılık bölümü hakkında ne düşünüyorsun
    Bölüm çok yeni bu sene yanlış bilmiyorsam 3.mezunlarını verdi. Yani bölümün içini pek bilmiyorum ama yeni açıldığı için pek kaliteli eğitim verebileceğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevilmeyenbeyazsilgi

Tıp hakkindaki dusunceleriniz ne hocam :d
    Hocalar iyi eğitim kalitesi iyi rahatlıkla yazılabilecek fakültelerden Akreditasyon belgesine sahip bir fakülte yurt dışı çalışma imkanı için önemli o belge

2 final var sizde bazı tıplarda tek final oluyor 2 final olması daha avantajlı

Tek sıkıntısı hazırlık var muafiyeti geçemezsen tabi birde manzarası efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 3 Ağustos 2018; 16:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn7

İlahiyat hakkında bilgi verir misiniz
    Hocam ilahiyat fakültesi de Trabzon Üniversitesine kayıyor diye biliyorum. Zaten fakülte kampüse çok uzak o yüzden maalesef fakülte Hakkında bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Bilgisayar ve endüstri mühendisliği hakkında ne söyleyebilirsiniz? Şehir imkanları nasıl? Genelde beğenmezler Trabzon'u İstanbul'dan gelenler. Ben doğuda olduğum için pek fark etmiyor. Trabzon halkı için hep kötümser bir tablo çiziliyor. Bunları duydum sadece tabii en iyi siz bilirsiniz. Kendimi gelişirebilir miyim? Staj imkanları nasıl? Açıkçası orayı bitirdikten sonra batıda çalışmak istiyorum. Bu sizce olası mı? Ayrıca KTÜ bilgisayar bölümünün ikinci öğretimi kapatmış ve birinci öğretimin kontenjanını azaltmış. Sebebi nedir? Puanı yükselecek herhalde bu yıl.
    Bilgisayar mühendisliği,staj ile ilgili yukarıdaki mesajda bahsettim oradan bakabilirsin. Endüstri ye gelecek olursak benim gözümde en sosyal mühendislik, hocaları falan iyi (fizik dışında ) eğitimi kaliteli ama yine diyorum her şey kendini gelistirmene bakıyor. Onun dışında insanına gelecek olursak öncelikle (estağfurullah hocam) insanları çok sıcakkanlı konuşkan ve yardımsever tabii arada istisna çıkabiliyor. öyle sevgilinle yürümene falan kizmiyorlar merak etme. Ama onlara sakin yol tarifi sorma adamlar bilmese bile tarif ediyor yanlış yere gidebilirsinten gelince büyük ihtimal kampus-kalkinma-forum- meydan dörtgeninde takılacaksın. Kampüs ve kalkınma ve zaten öğrenci mekanı her türlü ihtiyacını giderebilirsin. Mezun olduktan sonra her yerde çalışabilirsin dediğim gibi her şey kendini geliştirmene bağlı. Mesela bu sene kodlaya gelen konuşmacılardan biri KTÜ mezunu ve Hollanda'da çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarney Btinson

Hocalar iyi eğitim kalitesi iyi rahatlıkla yazılabilecek fakültelerden Akreditasyon belgesine sahip bir fakülte yurt dışı çalışma imkanı için önemli o belge

2 final var sizde bazı tıplarda tek final oluyor 2 final olması daha avantajlı

Tek sıkıntısı hazırlık var muafiyeti geçemezsen tabi birde manzarası efsane

Alıntıları Göster
    7 senemi be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevilmeyenbeyazsilgi

7 senemi be hocam

Alıntıları Göster
    İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarney Btinson

İnşallah

Alıntıları Göster
    6 olsa yazardim 7 cok fazla :d

• makine veya gemi inşaatı düşünüyorum ama gemi inşaatın bulunduğu konum gerçekten korkunç mu? herkes insan yok bıraktım tarzı yorum yapmış. ayrıca ekşide 2014 te 2.sınıfta bırakan biriyle (en azından öyle söyledi ve eski başlığı vatdı) konuştum baya korktum şu an ki durumu nedir

• osman amca'nın tatlılarını yiyor musun? çok şeker bir adamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makine düşünenler için yazıyorum ,

Finalden 45 almanız lazım ki puanınız sayılsın ayrıca hemen hemen bütün dersler ön koşullu bölüm sayfasına bakabilirsiniz , hocalar gayet iyi ama fazlaca zor bir okul ve bölüm, puan düşük olduğu için girmek kolay ama okumak ciddi anlamda zor okul çok kolay şekilde 5e ya da 6 ya uzayabilir bence bu riske hiç değmez

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    gandalfa benzeyen adam mı ?

• Teknik üniversitenin bile fizik hocası iyi değilse vay halimize Hocam endüstri mühendisliğinin ne olduğunu hala anlamadım. Zaten genelde o bölüme hangi mesleği yapacağını bilmeyen insanlar gidiyor ki onlardan biri de benim. Hocam öğrenciler nasıl? Bana o lazım. İnsan çevre ile gelişir. Sırf bu yüzden Aydın gibi sahil kesimi yerleri istemiyorum. Oraya gelen adam zeki bile olsa karı kız ayağına geliyor. Üniversiteye değil tatile geliyor. Ben bir şeyler öğrenmek istiyorum. Öğrenci profili benim için önemli. Bir o partiye bir bu partiye diye gezen kitleden uzak dururum hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: wikipedi.a

gandalfa benzeyen adam mı ?
    daha da uzattı mı saçlarını bilmiyorum. çınaraltının yanındaki tatlıcı işte.

üst üste 2.tatlıyı istersin vermez, ders çalışırken tatlı istersin vermez. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Teknik üniversitenin bile fizik hocası iyi değilse vay halimize Hocam endüstri mühendisliğinin ne olduğunu hala anlamadım. Zaten genelde o bölüme hangi mesleği yapacağını bilmeyen insanlar gidiyor ki onlardan biri de benim. Hocam öğrenciler nasıl? Bana o lazım. İnsan çevre ile gelişir. Sırf bu yüzden Aydın gibi sahil kesimi yerleri istemiyorum. Oraya gelen adam zeki bile olsa karı kız ayağına geliyor. Üniversiteye değil tatile geliyor. Ben bir şeyler öğrenmek istiyorum. Öğrenci profili benim için önemli. Bir o partiye bir bu partiye diye gezen kitleden uzak dururum hep.
    ürün ve hizmetlerin en verimli bir şekilde üretim ve dağıtımını,

makina, iş gücü, hammadde, bilgi, enerji, çevre ve para gibi kısıtlı kaynaklardan oluşan sistemlerin tasarımını, işletilmesini ve yönetilmesini,

ve bu sistemlerin üretkenliğinin ve rekabet gücünün geliştirilmesini sağlayan mühendislik dalıdır gibi bir tanım buldum. Burda kaliteli öğrenci bulursun kız erkek sayısı neredeyse eşit olur. Kendini gelistirmene imkan sağlayan olanaklar bulabilirsin. Emk bunlardan birtanesi. KTÜ nün en aktif klüplerindendir ve baya ses getiren organizasyonlar yaparlar. Yani burada aradığını bulacağını dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

osman amca'nın tatlılarını yiyor musun? çok şeker bir adamdır.
    Genelde seven veya çınaraltında takılıyorum o tarafa gidersem

• Salih reyiz hava çok nemli mi? Yani hemen terletiyor mu?

Bide tıp fakültesi merkeze yakın mı foruma felan yada çarşıya?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.