Şimdi Ara

KTM'de görev yeri belli olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manisa'da Komando Eğitimi (Acemi birliği) tamamladık.
    Usta birliğimiz 3.piyade tümeni 7. Hudut alayı 3. Hudut taburu 2.hudut bölüğü / Hakkari Yüksekova (DAĞLICA) çıktı.
    Fakat KTM'ye varan arkadaşım var. Biz tim olarak gidiyoruz. Ben izine geldim.
    Arkadaş İkiyakalar dağına çıkacakmışız dedi. Fakat bunun kaynağını sorduğumda orada dönen muhabbet olduğunu söyledi.
    Ben pek inanmadım. Yani daha birliğimize girmeden nasıl belli olabilir ki ? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Van'daki KTM'yi mi diyorsunuz
    Hakkari/Yüksekova KTM

Orijinalden alıntı: Göz-

Hakkari/Yüksekova KTM

Alıntıları Göster
    o konuda bilgim yok fakat bir arkadaşımda hakkaride yaptı askerliğini onlarda dediğin gibi dağlarda ve konteynırlarda yatıyorlarmış ve sabah 7'den akşam 7'ye kadar nöbet tutuyorduk diyor yani doğrudur muhtemelen kontrol kuleleri var dağları tarıyorsun akşamda gece görüşlerle tarıyorsun bir hareketlilik gördüğünde subaya haber veriyorsun hakkaride görevler bu şekilde işliyormuş

o konuda bilgim yok fakat bir arkadaşımda hakkaride yaptı askerliğini onlarda dediğin gibi dağlarda ve konteynırlarda yatıyorlarmış ve sabah 7'den akşam 7'ye kadar nöbet tutuyorduk diyor yani doğrudur muhtemelen kontrol kuleleri var dağları tarıyorsun akşamda gece görüşlerle tarıyorsun bir hareketlilik gördüğünde subaya haber veriyorsun hakkaride görevler bu şekilde işliyormuş

Alıntıları Göster
    Hayır benim bahsettiğim İkiyaka diye meşhur bir dağ var. 3200 metre rakımı var.
    KTM'de buraya çıkacaksınız muhabbeti dönüyormuş. Bende KTM'de ki arkadaşa diyorum ki daha inzibatlar seni alıp birliğine teslim almadan nerede görev yapacağın belli olmaz diyorum. KTM'de sizi korkutuyorlardır diyorum. Yanılıyor muyum hocam ?

• quote:

Hayır benim bahsettiğim İkiyaka diye meşhur bir dağ var. 3200 metre rakımı var.
    KTM'de buraya çıkacaksınız muhabbeti dönüyormuş. Bende KTM'de ki arkadaşa diyorum ki daha inzibatlar seni alıp birliğine teslim almadan nerede görev yapacağın belli olmaz diyorum. KTM'de sizi korkutuyorlardır diyorum. Yanılıyor muyum hocam ?

Alıntıları Göster
    e tabi ki mantıken böyle bir şey olması mümkün değil zaten birliğine katıldıktan sonra görev dağılımları oluyor

e tabi ki mantıken böyle bir şey olması mümkün değil zaten birliğine katıldıktan sonra görev dağılımları oluyor

Alıntıları Göster
    Acemi birliğinde intikal eğitiminde zorlanan arkadaşlarıma bu durumu izah etmeye çalıştığımda ters algılıyorlar.
    O dağa çıkacağız diye seviniyorlar.Kahramanlık yapmaya kalkıyorlar. (Balonluk yapıyorlar)
    Bende bu işin çocuk oyuncağı olmadığını bildiğim için bunları onlara söylediğimde ya da beyler sakin olun daha birliğe teslim olmadık ne ara belli oldu dediğimde trip atıyorlar. Bu arada intikal yürüyüşümüz 1500 metre yükseğe 25 km yol yürüyerek çıkıştı. İnişte aynı şekilde 25 km idi. Ve bunu yapan tim arkadaşlarıma yürüyüşte 3 kilometre yol fark atmıştım. Hepsi kendini yorgunluktan yerlere atmıştı. Ve bunu yapan adamlar ben bu durumu izah ettiğimde ters algılıyorlar. Konuya yanıt verdiğin için sağ ol hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Acemi birliğinde intikal eğitiminde zorlanan arkadaşlarıma bu durumu izah etmeye çalıştığımda ters algılıyorlar.
    O dağa çıkacağız diye seviniyorlar.Kahramanlık yapmaya kalkıyorlar. (Balonluk yapıyorlar)
    Bende bu işin çocuk oyuncağı olmadığını bildiğim için bunları onlara söylediğimde ya da beyler sakin olun daha birliğe teslim olmadık ne ara belli oldu dediğimde trip atıyorlar. Bu arada intikal yürüyüşümüz 1500 metre yükseğe 25 km yol yürüyerek çıkıştı. İnişte aynı şekilde 25 km idi. Ve bunu yapan tim arkadaşlarıma yürüyüşte 3 kilometre yol fark atmıştım. Hepsi kendini yorgunluktan yerlere atmıştı. Ve bunu yapan adamlar ben bu durumu izah ettiğimde ters algılıyorlar. Konuya yanıt verdiğin için sağ ol hocam.

Alıntıları Göster
    seninde dediğin gibi balonlar sen onlara karşı hiç bir şey deme zaten oraya geçtiğinizde daha net anlarlar ikiyaka dağları meşhurdur o yüzden şimdi onlar hevesleniyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irina Spalko -- 22 Eylül 2018; 22:10:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.