Merhaba arkadaşlar, Daha önce Manisa'da bedelli yapmış arkadaşlardan tavsiye ve önerilerini bekliyorum Ağustosta gidecekler için de grup kurduk ulaşırsanız yardımcı olurum hayırlı olsun hepimiz için |
Ulusal Personel ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü/Alaşehir/Manisa
Ulusal Personel ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü (ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LĞI EĞT.A.K.LĞI), Alaşehir/Manisa ilinde bulunan bir eğitim kurumudur. ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LĞI EĞT.A.K.LĞI, personel ve eğitim konularında faaliyet göstermektedir.
Kurumun görevleri arasında personel eğitimi, hizmet içi eğitim, sertifika programları ve mesleki gelişim kursları düzenlemek yer almaktadır. ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LĞI EĞT.A.K.LĞI, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eğitim hizmetleri vermektedir.
Kurumun eğitim programları, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmekte ve güncel gelişmeler takip edilerek sürekli olarak güncellenmektedir. ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LĞI EĞT.A.K.LĞI, eğitim sektöründe kaliteli ve güvenilir bir kurum olarak tanınmaktadır.
Eğitim programları hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt işlemleri için ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LĞI EĞT.A.K.LĞI'nın resmi web sitesini veya ilgili birimlerini ziyaret edebilirsiniz.