Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Procular sahipsiz kaldı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

@bjk__murat

eğer daha önce böyle birşey yoksa burada birleştirelim hocam bana uyar konuyuda EVO + PRO ya döndürürüz ne olacak siz bana benim koyduğum programların ss'ini atınız yayınlayalım burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

@bjk__murat

eğer daha önce böyle birşey yoksa burada birleştirelim hocam bana uyar konuyuda EVO + PRO ya döndürürüz ne olacak siz bana benim koyduğum programların ss'ini atınız yayınlayalım burada.

Hocam programı kaldırdım ama isterseniz disk mark değerlerim bunlar

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• @nfsworld

İşlem yapan arkadaş görünce gerekli açıklamayı yapacaktır

Bu arada arkadaşlar konu iyice başka yerlere dağılmaya başladı,gelecek yorumlar bu ürün çevçevesinde olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

@nfsworld

İşlem yapan arkadaş görünce gerekli açıklamayı yapacaktır

Bu arada arkadaşlar konu iyice başka yerlere dağılmaya başladı,gelecek yorumlar bu ürün çevçevesinde olsun

Heh ağzın bal yesin hocam ya bende aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri. Derdi olan özel mesaj atsın cevabını vereyim diyorum adam inadına yapıyor bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler konunun içine ettiniz ha.

Kavgamı ediyonuz dövüşmü ediyonuz gidin özelde ne ediyosanız edin ya.
  • Ssd yi kasaya takicak arkadaslar egerki 3.5donusturucunuz yoksa bosuna almayin,

yapistirdm yillardir kullanmadgm flopynin ustune cift tarafli bant ile

isterseniz calisan hdd nin uzeride olur sikinti olmaz bosa para vermeyin

sapasaglam ustelik izde birakmiyor kenarlarina ince 3parca kesin yeter
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 11 Mayıs 2014; 0:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Ya beyler konunun içine ettiniz ha.

Kavgamı ediyonuz dövüşmü ediyonuz gidin özelde ne ediyosanız edin ya.

gelde anlat kardeşim gelde anlat
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benim cooler master kasanın içinden çıkmış karıştırıyordum parçaları bulunca kayıp çocuğumu bulmuş gibi sevindim
  • @bjk__murat

Hocam Pro'dan açılış süresi videosu çektim. Pro'cularada ev sahipliği yapacaksanız ekleyin videoyu.

• tmm hocam bugün forumda olmayacağım talihsiz bir olay yaşadım gelince bakarız.
  • İşlemi yapan benim. Konu dışına çıkan mesajlara izin veremem.

Sayfadaki bazı üyeler de hakaret derecesine ulaşan mesajları yayınladıkları için işlem yapılacaktır. Ayrıca sürekli konu dışına çıkan üyeler için de bölüm uzaklaştırması alacaklardır bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

İşlemi yapan benim. Konu dışına çıkan mesajlara izin veremem.

Sayfadaki bazı üyeler de hakaret derecesine ulaşan mesajları yayınladıkları için işlem yapılacaktır. Ayrıca sürekli konu dışına çıkan üyeler için de bölüm uzaklaştırması alacaklardır bilginiz olsun.

ağzınız bal yesin hocam hele şükür.

@bothrops

hocam pro olayını daha araştıramadım foruma girmediğim için bir ara araştırınca bakacağım duruma göre onlarıda alabiliriz konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Mayıs 2014; 20:42:09 >

• kingston ile kıyaslıyodum ama samsung alıcam bende alınca caps atarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnline

kingston ile kıyaslıyodum ama samsung alıcam bende alınca caps atarım :)

bekleriz hocam kulübe ekleriz.
  • Arkadaşlar bu ürünü almak üzereyim ama bilgisayar cahili olduğum için öncelikle bir kaç sorum olacak.Birincisi anakartın sata 2 veya 3 olduğunu nasıl anlıyoruz bu bir.İkincisi bu üründe içinden çıkmayan olarak belirtilen parçalar ek bir maliyet getirir mi?(5 lira da olsa benim için önem arz eder).He bir de bu sata farkının performansla ilgili çok fazla etkisi oluyor mu gerçekten,getirdiği avantajlar nedir bunu öğrenmek istiyorum.Teşekkürler cevaplar için...
  • gibbala kullanıcısına yanıt
    anakartının üretici sayfasından sata kaç olduguna bakabilirsin. anakartının marka ve modelini gönder yardımcı olalım.

İçinde çıkmayan ürünler derken. sata kablon yoksa alacaksın 5-10 tl. kasanda 3.5 luk hdd yi takdıgın yeri 2.5 çevirme şansın yoksa yada 3.5 luk hdd takma yerine vida ile bir şekilde tutturma şansın yoksa çevirici aparat almak zorundasın. oda 20-30 tl civarında olma tam bilmiyorum.

sata 2 ile sata 3 ün performansını günlük kullanımda hissedemezsin. Anca testlerde anlayabilirsin.
  • Asus P8P67 LE anakartımın adı.Çok ilginç gerçekten,bu ürünlerin bu şekilde masraf çıkartma alışkanlıkları beni deli ediyor.Bir de bizim gibi bilmeyenler olunca kazığın kalınlık oranı daha da artıyor zannedersem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbala

Asus P8P67 LE anakartımın adı.Çok ilginç gerçekten,bu ürünlerin bu şekilde masraf çıkartma alışkanlıkları beni deli ediyor.Bir de bizim gibi bilmeyenler olunca kazığın kalınlık oranı daha da artıyor zannedersem :)

teknoloji gelişiyor hocam yapacak birşey yok
  • gibbala kullanıcısına yanıt
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

Resimde görülen SATA 6G from intel yazan port anakartının dogal sata 3 portu. sata 3 ü desteklemekte. ssd ni buna takacaksın. Birde marvellin sata 3 portu var. ssd ler marvellde sorun çıkartmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 17 Mayıs 2014; 22:49:37 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.