Şimdi Ara

Kripto paralar tepetaklak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
7
Favori
31.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada kripto para piyasasına sallayanların 10 da 9 u her gün kripto borsasında alım satım yapıyor.Yorumlara gülüyorum sadece...

  • elinde sonunda patlıyacak Türkiyenin yasak getirmesi olumlu bir sonuç şimdiden önlem aldı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Blockchain'e değil, belki piyasadaki 5000 tane shitcoin yüzündendir. Manipülasyonlar yalanlar dolanlar, insanların parasını almanın blockchain tekneolojisi kılıfına sokulduğu bir düzmece olduğunu anlamalarındandır. Bu sistemde birileri kazanıyorsa birileri kaybediyor demektir. Kaybedende genellikle küçük yatırımcı olduğuna göre sıc-mısım blockchanine...

    borsa ve diğer yatırım araçlarında her zaman birileri kazanırken birileri kaybeder zaten hocam. kimse kimseyi zorlamıyor. iddia bayilerinde kulaktan dolma bilgilerle kripto alıp satan adam bir zahmet kaybetsin. doğal seleksiyon diyoruz biz buna. bütçesine bakmaksızın mantıklı projelere yatırım yapanlar er yada geç ekmeğini yiyecek bu işlerin. günlük al-sat yapayım voleyi vurayım kafasında olan insanlar da her zaman ve her ortamda kaybetmeye mahkumlar. kripto para mevzuu değil yani.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: saveyourself

    Kardesim su coine 52 milyar dolar veren ahali cok inovatifse ben gerici olmayi tercih ediyorum.


    10-20 sene sonra sunlari atip insanlar sizinle dalga gecicek, harbiden nasil oldu diyecekler


    Unutmayin ki dombili ciftliginde herkes parasini tikir tikir alirken boyle senin gibi yorumlar atanlar cok oluyordu, herkes hesaplarini gosterip bakin ben ne kadar cok kazandim diye yarisa giriyorlardi




    Alıntıları Göster

    çiftlikbank = kripto dünyası


    bravo maşallah tam bir aynştayn yemin ediyorum gözlerim yaşardı ama gülmekten yani 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Bitcoin'in 40 bin Dolarlardan 20 binlere düştüğü de olmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Bu tepe taklaksa onlar neydi? Kastettiğim bu. Kaldıraçlı işlem yapanlar zaten zarar*X kaldıracı da göze alıyordur. Evet bir düşüş var ama ben olağandışı tepe taklak gibi bir durum görmedim sonuç eğer bu ise.

    yok 20 binden 3bine çakılmıştı...şimdi bi 10k inince tepetaklaklar falanlar filanlar havada uçuşuyor...


    sanırım nihat hatipoğlu nun haberi istenen düşüşü yaratmayınca biraz da bununla fudlayıp alttan toplayacak galiba haberi yapan 

  • Devletler pozisyon almaya başlayınca çökmeye başladı sistem. Kumarı biten ekrem abi gibi masadan çekilecek devler. 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talimatla yazılmış saçma sapan karalama yazısı balinalar aralarında alış veriş yapıyor bir iniş süreci başlattı asıl alış başladığında görün...

  • Elektirk kesinitisi. Sıkıntı yok yola devam  

  • abi yeter şiştik bu bilmiş bilmiş konuşmalardan. 10 yıl olmuş geldiği yer ortada bu nedir ya? verdiğin örnek hangi yatırım enstrümanı için geçerli değil ki? aşı dediler rtalab ı çaktılar millete 60 dan şimdi git al 20 lere. bir de üşenmemiş yazmış. balon de geçsene neden zahmet ettin

  • 2018 yükleniyor

  • Eğer gerçekten bunun bir borsa olduğunun bilincinde olsanız,yada borsa hakkında yeterli bilgiye sahip olsanız, "balon patladı,Güm" gibi komik bir yorum yazmazdınız  .An itibari ile BTC tekrardan 57500$ , gerçektende balonmuş hahahahah , 50000 $ bir alım fırsattı idi ,alım yapan tam şu saatte 1000 dolar icin 1150 dolar kazanmış oldu.

    Saygı ve sevgilerimle....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastikte ki fazla havayı aldılar.

  • Büyük oyuncular parayı çekerse 2 trilyondan 1 trilyona iner. Sistem ayı piyasasına girer ardından 2024 yılında ki halvingde yine boğa piyasası oluşur ve para girişi 2+ trilyon olur yine.

  • fiko1924444 F kullanıcısına yanıt

    Ben dünkü çöküşten sonra Bnb vadeli aldım %15 kar bıraktı 10x ile %150 civarında yani.

  • desunotto D kullanıcısına yanıt

    Bitcoin balon değil, fiyatlanmalar balon. Bu balon yıl sonuna doğru sönecek.


    Bitcoin tüm coinlerin atası olduğu için bitcoin altın işlevi görüyor. Tüm coinler parite olarak bitcoine endeksli, bitcoin bir değer yatırımıdır. Tamam teknolojisi itibariyle ödeme aracı olarak kullanılamıyor ancak altında bir değer aracıdır ödeme aracı olarak kullanılmıyor. Bitcoinde bir dijital altındır.


    Dolarla bitcoini karşılaştırsak dolar hiçbir karşılığı olmayan sıfır değerinde bir paradır. (1971 yılından sonra)


    Bitcoin geleceğin dijital dünyasının para biriminin öncüsüdür.



    https://tr.cointelegraph.com/bitcoin-for-beginners/what-is-bitcoin#:~:text=Bir%C3%A7o%C4%9Fu%20i%C3%A7in%20Bitcoin'in%20as%C4%B1l,devasa%20da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1k%20a%C3%A7%C4%B1k%20defterde%20depolan%C4%B1yor.





  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Konu ne saflik ne de analiz. Sadece ortaya attiginiz savin kaynagini merak ettim. Algoritma ile trading uzun yillardir yapiliyor ve hepimiz biliyoruz. Sadece one surdugunuz "bunlar super bilgisayarda simule edildi zaten, sonuclari belli" gibi bir cumlenin temelini merak ettim. Superbilgisayarlarda yapilan islemlerin pek trading ile uyumu olmadigini, offline analizler icin daha uygun sistemler oldugunu okudugum icin belki farki bir bilginiz vardir dedim ama anlasilan soylediginiz sey gorusunuzden baska birsey degil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Devletler pozisyon almaya başlayınca çökmeye başladı sistem. Kumarı biten ekrem abi gibi masadan çekilecek devler. 😁

    Biraz dünyadan bir haber bir yorum.


    Şu anda ABD, Kore, Japonya, Tayvan, Almanya'da kripto para ile ilgili yasalar, düzenlemeler var. Hangi durumda neye ne kadar vergi verileceği bile belli. Bir çok ülkede daha var. "Yasaklama" söz konusu değil.  Yasaklayacak olan düzenleyici yasa çıkarmaz.  


    Dünyayı Türkiye sanmayın. Kaldı ki Türkiye'de de bir yasaklama söz konusu değil. Ciddiyeti yüksek çoğu devlet zaten pozisyonunu 2 yıl kadar önce almıştı. Türkiye her zamanki gibi geç kalanlardan.  


    Hiçbir dünya devletinin kripo paraları öldürmek gibi bir derdi yok. Kontrol altına almak ve kripto paraların emtiya olarak değerlendirilmesi konusunda bir dertleri var. Ki hali hazırda çoğu devlet bu konuda 2 yıl önce adım attı bile.  


    Kripto para tarih olmaz demiyorum. Çökmez demiyorum. Ama çökerse bunun devletlerin aldığı pozisyonla zerre alakası olmayacak, çünkü devletler hali hazırda pozisyonunu çoktan aldı.





  • Millet son dönemde kripto paralara hücum etti diye medyada efsane bi "algı operasyonu" var, burası da dahil olmuş, kutluyoruz.


    Hep "çakılıyor", hep "tepetaklak"...


    Bir günde 5 katına çıkandan bahsedilmiyor hiç  


    Bitcoin de bugüne kadar hep "çakıldı" zaten. O yüzden 60bin dolar sınırına geldi, ki yakında 65'lere ulaşması bekleniyor.


    Siz "çakıldı" haberleri yapmaya devam edin.



    Bazı yavşak yalaka medya organlarının her yılbaşında Nimet Abla kuyruğunu haber yapıp, hemen yanındaki başlıkta da "1993 yılında büyük ikramiyeyi kazandı, hiç bir işi rast gitmedi" haberini yapmasına benziyor.


    Bilmem anlatabildim mi  





  • Adamlar çıtayı nerelete yükseltti bugün 1 btc den daha değerli hiçbir para birimi yok yanına yaklaşılamaz ama görünen o ki düşmesi sevinen birilerinin para kaybetmesinden keyif alacak kadar omurgasız simıgıl kılıklı insanlar var :) korkmayın btc bir düşer 2 yükselir btc almayı hayal edemeyen güruh yine ağzı sulanarak bakar. Bu hayatta cesareti olmayan başkalarının başarılarını izleyerek yaşar ve ölür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bak. İnsanlar para kaybediyor diye sevinen sevinene.   Bizim kendimizden başka düşmana gerçekten ihtiyacımız yok.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.