Şimdi Ara

Kripto paralar tepetaklak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
7
Favori
31.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aninda 10k$ dusen bir btc benim icin stabil bir yatirim araci degildir. 2017 den beri 20btc alip sattim, onlarca altcoin ticareti yaptim, ledgerin icinde yuzden fazla cop olan altcoin var. Konu hakkinda bilgili olmama ragmen asla gelecege donuk yatirim araci olarak dusunmuyorum. Ledgerde sadece 1 btc tutuyorum nereye gidecegini gormek icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsız yatırımcının parasını almak için kurulmuş bir oyun bu. Borsanın 10 kat hızlısı, 20 kat daha risklisi. Paranın tamamını kaybettiğinde seni üzmeyecek bir para ile girmelisin illa gireceksen. Girdiğinde de alt coin alıp satarak arttırmaya çalışırsan daha çok zarar edebilirsin. Çünkü sen küçük bir sardalyesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    bitcoinler kripto paralar saklı duygularınızın size tıklattığı ve tüm dünyanın ortaklaşa ürettiği para ve suç baronlarının mantık dışı seviyeye ulaştırdığınız servetlerini transferini sağlayan bu sınırı olan ponzi şemasının sonlanacağı güne kadar sizleri kullanan ve sıradan kripto mantığını bilmeyen ve anladığını sanan ancak avrupadaki kaçırılan çocukların satılan uyuşturucu silah ve ahlak dışı yayınların istemeden destekçisi olan menfaatçi insanlar uyandıklarında dünyada mantıksız zenginliğe ulaşmış ve dünyayı tarihinde görmediği ve göremeyeceği kötülükleri başlatabilecek kötü insanlar bulacaklar bu sonun başlangıcı olacak.çok zenginler ve çok fakirler savaşacak ve kötüler kazanacak.

    Noktası virgülüne kadar seninle aynı fikirdeyim.





  • rainhard kullanıcısına yanıt

    Blockchain'e değil, belki piyasadaki 5000 tane shitcoin yüzündendir. Manipülasyonlar yalanlar dolanlar, insanların parasını almanın blockchain tekneolojisi kılıfına sokulduğu bir düzmece olduğunu anlamalarındandır. Bu sistemde birileri kazanıyorsa birileri kaybediyor demektir. Kaybedende genellikle küçük yatırımcı olduğuna göre sıc-mısım blockchanine...

  • 1900e düşmüşken almak iyi oldu şu saatlerde toplanmaya başladı bile

  • şuan yukarı yönde ama bir hafta, 10 gün içinde ikinci çöküş gelebilir dikkatli olmak lazım.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Hangi süper bilgisayar ve simulasyonun yapıldığında nerden biliyorsunuz? Nerde kaynak :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne kadar saçma bir başlıktır! Tepetaklak dediğin %4 düşmüş. Kripto paralar %40, %50 oynamalar olan bir piyasa. BTC 100 bine de çıkabilir 20 bine de inebilir ama şu an için bir iki ay sıkıntı olacak bir durum yok gibi görünüyor.

    Bitcoin ilk duyulduğunda 100 bitcoin alacaktım, donanımhaber forumda konusu yeni açılmıştı, orada birisi bitcoin'le deepwebde kiralık katil tutuluyormuş, yok bilgisayarda hesaplama yapıyormuş neyin hesaplaması olduğu belli değilmiş, bir gün kapınıza polis gelirse şaşırmayın gibi aptalca şeyler yazmış ben de ünv öğrencisi kafasıyla bunları okuyunca almaktan vazgeçtim. Tamam onu yazan rastgele biriydi ama şimdi bu haberi yapan bu işin profesyoneli yani bu kadar saçma bir başlığı atmanın anlamı nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Belli ki fırsatı kaçırıp pişmanlığını bu paralara çamur atarak gidermeye çalışan birisin.
    Ben şimdi bitcoin alır mıyım, almam. Yarın 5000 dolara düşüp çakılabilir ve hatta bir noktada en iyi ihtimalle üçte birine düşecek. Ama bu piyasanın karakteri böyle, aklı olan kripto para alacaksa bunu bilerek gözden çıkarabileceği paralarla bu işe girer, veya hiç bulaşmaz. Ama bir gerçek var ki o da kripto paralar artık bu dünyanın bir parçasıdır gelecekte de öyle olmaya devam edecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Doğru ya dünyada hiç çocuk kaçakçısı yoktu, hiç suç baronu yoktu hep kripto paralar çıkınca oldu bunlar. Senin kafana göre dolar da TL de zararlı hepsiyle dolandırıcılık yapılabiliyor ya... Mantığa gel.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Güzel başlayıp kötü bitirdin. Matbaanın geç gelmesinin tek bir nedeni var o da kitap satışının çok düşük olması.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Oyun böyük yeğen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla iş olsun diye 19 tane xrp almıştım. Dursun kıyıda köşede. Hiç unuttum bile. 2 3 seneye bi bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NePhThYs

    Hangi süper bilgisayar ve simulasyonun yapıldığında nerden biliyorsunuz? Nerde kaynak :)

    Çok safsınız bence. Bu tür yatırım araçlarını kontrol eden adamların evlerinde zar atıp yazı tutar atarak karar verdiğini düşünmek apayrı bir saflık bence. Evet hiç bir bilgisayar verisi kullanmıyorlar, geleceği öngörmüyorlar, her şey şans eseri yükselip alçalıyor sana göre... Yersen.

  • Kısa vadede çöküş uzun vadede uçuş

    altın gibi hareket ediyor sadece altın kadar stabil aralıklarda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahsin3323 T kullanıcısına yanıt
    Vallahamı borsamı bu vay be ben bilmiyordum bak şimdi.

    Çocuga ders anlatır gibi anlatmış sanki karşısında ergen var sanki "Borsa" olduğunu bilmeyen varsa onun aklından şüphe ederim. Ama kazanan her zaman kazanmadığını çok iyi gördüm borsada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ara sıra düşürüyorlarki yüksek fiyatı görüp girmeye korkanlarda fırsat diyip girsin.  

  •  

    aga bu ne çekememezlik ya yaptığımız kar sizin cebinizden mi çıkıyor anlamıyorum elinizde patlayınca falan laflara bak millet batsın diye dua mı ediyorsunuz  

    10 yıldır balonbalon 10 yıldır elinizde patlayacak elinizde patlayacak. Bi olmuyor ama nedense  

    kripto ile 10 yıllık maaşımı 3 ayda kazandım hala da kzanmaya devam ediyorum 50 bin dolara düştü diye tepetaklak oldu diyenler, hiçbir şey bilmeyenler, elinizde kalacak diyenler sussun ve izlesin  

    güya bu ‘tepetaklak’ piyasada dün doge %15 arttı bana getirdiği kar 1 yıllık maaşına eşittir ama elimizde patlıyor öyle mi 

    Varsa cesaretin hodri meydan al birikimini gel sen de gir herkese açık, cesareti olmayanlar cesaret gösterenlerin arkasından sallamasın bir zahmet  

    edit: yatırım tavsiyesi değildir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 19 Nisan 2021; 10:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

    Bundan dünyaca ünlü, yüzlerce makalesi olan ve literatürde kendi adıyla tanım olan profesörümün haberi var mı acaba çünkü kendisi ders aralarında sürekli açıp kontrol ediyor da  

    Bu kadar çekememezlik yapmayın milletin kazandığı para sizin cebinizden çıkmıyor. Anlaşılan treni kaçırdığınız için üzgünsünüz ve dışarıya saldırıyorsunuz. Güya bu ‘tepetaklak’ olmuş piyasada dün doge %15 yükseldi ve senin muhtemelen 1 yıllık maaşını bana 1 günde getirdi. Varsa cesaretin hodri meydan koy birikimini sen de kazan piyasa herkese açık  

    edit: yatırım tavsiyesi değildir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 19 Nisan 2021; 10:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işi 2014-2015 lerde sık duymaya başladım. Çalışırken birkaç arkadaş kripto işindeydi yıl 2016-2017 iota, eth,.. alıp satıyorlardı. Çalıştığım şirket bilgisayar, bilişim şirketi olduğundan blockchain bizim işinde bir parçası olmuş, yeni prosesler gelişiyordu piyasalarda. O yıllar, Bitcoin 3500-4000 dolar gibiydi pahalı alınmaz, yakında düşer konuşmaları oluyordu. O zaman cesaret edemedim ve girmemiştim. Şimdi 150TL ile deneme amaçlı ama arka planını araştırarak gireyim bu işe dedim 18 Mart 2021 da ilk işlemimi yaptım. Toplamda 700 TL (100$) yatırımım oldu. Xrp, eth, ada olmak üzere ve şimdi 1 ay oldu, yaklaşık 1000 TL(1300 TL de gördü) Ben bu parayı gözden çıkardım. İster düşer ister çıkar en az 1 sene bekleyip, göreceğim. Çok oynak, tam oturmamış bir piyasa çok dikkatli olmalı. Geleceğiniz olan bütün parayı yatırmamalı, işe bir açgözlülükle değil makul, tamahkar olunmalı.
    Biri adı sanı zor duyulmamış, tanınmamış bir kripto parayı söylüyor, adam araştırmadan, ne olduğuna bakmadan, elindeki tüm parayı yatırıyor. Neye, kime güveniyor anlamıyorum.
    Bir arkadaşın dediği gibi açık açık bazı olayların döndüğü piyango ve iddia gibi olaylar yerine, o küçük meblağlar ile ya bilinçli olarak kripto işine veya fon/borsa yatırımı yaparım, en azından gelecek için bir yatırım olma olasılığı daha yüksek.

    Genel olarak bizim halk bazı klişe konularda ve çok kısa yoldan para kazanacağız gibi parasal konularda maalesef çok kolay manüple edilebiliniyor.Buda ayrı bir konu.

    Yatırım tavsiyesi değildir.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.